Προς το περιεχόμενο

Κατάλληλη TFT 19'' για ταινίες;

Composer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Είμαι νέος εδώ και θα εκτιμούσα πολύ μια βοήθεια στην αγορά οθόνης TFT 19''. Έψαξα και εδώ αλλά κάποια θέματα που υπάρχουν είναι από πέρυσι, και συνεχώς βγαίνουν νέα μοντέλα. Το θέμα είναι ότι ενώ καταλήγω σε κάποια κάθε φορά μετά από ψάξιμο, στο τέλος βρίσκω κάπου που λέει κάποιος ότι είναι χάλια, και πάλι απο την αρχή. Με ενδιαφέρει πολύ να βλέπω ταινίες DVD και βίντεο γενικότερα (παιχνίδια δεν παίζω). Είχα καταλήξει στην LG L1919S αλλά μετά απο search και στο forum αυτό, είδα ότι παρουσιάζει προβλήματα στη θέαση ταινιών. Μ'ενδιαφέρει περισσότερο να μην αλλάζει πολύ κατά τον κατακόρυφο άξονα (δηλ όταν την κάνω πάνω ή κάτω) και το μαύρο να είναι κανονικό μαύρο (σ'ένα φίλο μου, μου φαίνεται οτι ασημίζει πολύ σε μια παλιότερη LG που έχει).

Διαθέτω γύρω στα 220-250 ευρώ. Ξέρω ότι είναι λίγα αλλά θα μπορούσε κανείς να μου προτείνει την καλύτερη σε αυτή την τιμή;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

φιλε μου η 1919s ειναι πολυ καλη για ταινιες,εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος και στα παιχνιδια ειναι πολυ καλη!! για τις γωνιες θεασης τα tn panel ειναι γνωστα για το προβλημα που αναφερεις,παρολα αυτα την συστηνω ανεπιφυλακτα ειναι πολυ καλη!!:-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...