plextis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 ok πήρα ένα srt ελληνικό το έβαλα στο subtitleworkshop το έσωσα σε format subviewer2.0 (του έδωσε κατάληξη .sub) και μετά το μετονόμασα στο ίδιο όνομα με το vid και έπαιξε κανονικά χωρίς πρόβλημα.....τώρα για idx δε ξέρω στείλε μου κανένα αν έχεις γιατί δε ξέρω ποιό είναι? Δηλαδή για να δει το αρχείο πρέπει να έχει το ίδιο όνομα με το .avi? Μπορείς να φορτώσεις τους υπότιτλους από άλλο cd/dvd ή πρέπει να είναι γραμμένοι στο ίδιο?
liakos13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Πρέπει το αρχείο του υπότιτλου να έχει το ίδιο ακριβώς όνομα με του βίντεο και να είναι ΄καμμένα σε ένα dvd/cd
getty Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Άμα βάλεις custom firmware χάνεις την εγγύηση; Καμμία λύση για να βλέπουμε ελληνικούς srt υποτίτλους και να έχουμε και εγγύηση δεν υπάρχει; (ένας καμμένος από GVG που στο εξάμηνο τα παιξε και ψάχνει κάτι πιο αξιόπιστο και να μη χαλάει η εγγύησή του).
paschalia Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Ειδα οτι ειναι το πιο σχετικο με οτι θελω να ρωτησω κ ετσι το επαναφερω . Εχω βρει ενα αρχειο που εχει μεσα .avi , .idx , .sub . Υποθετω οτι τα .idx ειναι για τα εξωφυλλα (τα οποια δεν τα θελω) . Αν ξετικαρω τα κουτακια με .idx (δλδ δεν τα κατεβασω) θα υπαρξει προβλημα με τα .sub ? Τουτεστιν, αυτα τα δυο πανε σαν τους Χιωτες ενα πραμα ή ειναι αυτοτελη κ ανεξαρτητα ?
parsifal Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Υπάρχουν 2 ειδών υπότιτλοι sub: σε μορφή αρχείων κειμένου (μερικά KB, τους ανοίγεις με το Notepad και βλέπεις ξεκάθαρα το περιεχόμενό τους) και σε δυαδική μορφή που περιέχουν τους υποτίτλους ως bitmap γραφικά. Οι τελευταίοι πάνε πάντα παρέα με ένα idx αρχειάκι, χωρίς το οποίο δε δουλεύουν...
manosmod Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Την απαντηση στην αρχικη ερωτηση για το αν θα παιζει xvid την ξερει κανεις? επισης αν ενα divx player το οποιο δεν αναφερει οτι παιζει xvid υπαρχει περιπτωση να το κανει με καποιο firmware update isos?
rigask Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Geia sas, mhpws kserete an to LG DVX-276 -> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770006 poy pwleitai sto e-shop paizei ellhnikous ypotitloys?Diabasa sta forum kai eida oti polla lg toys paizoyn eyanagnwsta kai xwris firmware upgrade. Eyxaristw
kwwgaa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Φιλε rigask σκέφτομαι να αγοράσω και γω το LG DVX-276. Είναι σε καλή τιμή στο eshop και απότι διάβασα παίζει ελληνικούς υπότιτλους χωρίς firmware update και με καλό μέγεθος. Απλά θέλω να ρωτήσω αν κάποιος το έχει πάρει και αν τελικά είναι ευχαριστημένος!! Μην το παρω και έχω πρόβλημα σε 5 μήνες!! Ευχαριστω πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.