Προς το περιεχόμενο

Rapidshare - Γέμισαν οι δίσκοι!!!

ckck20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το .de σε κάποια φάση θα κλείσει, όταν λήξουν οι accounts. Εμένα πχ λήγει σε κανά μήνα και δεν υπάρχει περίπτωση να μαζέψω 10000 πόντους με τα ήδη υπάρχοντα αρχεία. Οπότε θα κλείσει ο λογαριασμός μου εκεί παρασέρνοντας μαζί του και όλα τα αρχεία! Κάτι τέτοιο θα γίνει σε κάποια φάση με όλους.

Το rs, άμα δεν μετέφερε αυτόματα τα αρχεία στο .com δεν πρόκειται να το κάνει στο μέλλον. Εδώ τους πόντους που είναι ένας απλός counter και δεν τον ανανεώνει...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως υπάρχει ακόμα σύγχυση σε πολύ κόσμο για το αν το .com είναι "κανονικό" κι όχι κάποιο είδος phising. Δεν βοηθάει και το ίδιο το rapidshare αφού δεν έστειλε ούτε ένα e-mail στους χρήστες του για μια τόσο σημαντική αλλαγή...

Δημοσ.

Phishing αποκλείεται να είναι αφού για να γραφείς στο .com σου ζητούσαν τον ένα κωδικό αριθμό που υπήρχε στον accoynt στο .de. Μετά στο .com έβαζε από μόνο του το email που είχες δηλωμένο στο .de άρα αποκλείεται να είναι phishing.

Δημοσ.

Paidia exei katferei kaneis na kanei upload sto rapidshare.com me to programmataki pou dinei i selida?To RapidUploader lew...Tou bazw ta stoixeia tou premium account alla den blepw na anebainei tipota oute kan dexetai to enter gia na kanei login!

Δημοσ.

Εμένα κάνει κανονικά upload. Αλλά και μένα όταν έβαλα τα στοιχεία του account και πάτησα enter δεν έδειξε κάτι, ότι έκανε login ή οτιδήποτε. Μετά όμως που έκανα κάτι μικρό upload είδα ότι το έβαλε όντως στον account μου.

Δημοσ.

esteilan email:

Dear Sir or Madam,

We are the future of a better, faster and more interesting 1-Click Webhosting.

To let you know, Christian Schmid is also in our company.

You will see that we will provide you a totally new service with more support.

Please read carefully on our website to get more information about us.

If you got the error-message: "code invalid or account invalid" when you used our promotion at http://rapidshare.com/cgi-bin/promo.cgi please try it again now, there was a little bug in our system.

Please note: RapidShare.de and RapidShare.com are two different companies.

You can not download files, use folders or collector-accounts from RapidShare.de at RapidShare.com.

Thank you for your attention.

Best regards,

RapidShare AG - Support Team

[email protected]

Δημοσ.
Πάντως υπάρχει ακόμα σύγχυση σε πολύ κόσμο για το αν το .com είναι "κανονικό" κι όχι κάποιο είδος phising. Δεν βοηθάει και το ίδιο το rapidshare αφού δεν έστειλε ούτε ένα e-mail στους χρήστες του για μια τόσο σημαντική αλλαγή...

Αφου υπαρχει link στο rapidshare.de για το rapidshare.com , ολοκληρη φωτογραφια...

Δημοσ.

Εγω εκανα premium στο rapidshare.com αλλα δεν μπορω να κατεβασω απο το de. Μου βγαζει λαθος το password! Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?

Δημοσ.

3 σελιδες ειναι....Δεν ειναι και πολλες να τις διαβασεις.Το λεω αυτο γιατι καπου αναφερεται μεσα στις 3 αυτες σελιδες οτι εαν εισαι συνδρομητης του .com δεν μπορεις να κατεβασεις και απο το .de.Τωρα αυτο που με ανησυχει ειναι η απαντηση που εχει αναρτησει ο leftys και στην οποια περιεχεται το εξης αποσπασμα: "Please note: RapidShare.de and RapidShare.com are two different companies"...

Το οποιο σημαινει οτι εαν θες να κατεβαζεις τοσο .de οσο και .com links θα πρεπει να πληρωνεις δυο συνδρομες...(Ας με διορθωσει καποιος εαν καταλαβα λαθος)

Δημοσ.

logika an exeis pontous sto de. mporeis na to kaneis extend kai na ginete aytomata extend kai to com . apoti leei toulaxiston . elpizo na simvei ayto .

tora sta options tou com leei kati gia thumbnails . alla den vlepo kanena thumbnail gia tin ora.... ti enoei??

Δημοσ.

Μάλλον έχει γίνει κάποιο κόλλημα στην μεταφορά του domain και των δικαιωμάτων... Σε λίγες μέρες θα φτιάξει παιδιά... Μην κάνετε έτσι...

Δημοσ.

Re paidia signomi pou eimai akiros sto olo 8ema.diavasa kai tis treis selides kai exo merikes apories:

1.Se ti xrisimeuoun oi pontoi pou exei kapoios sto rapidshare

2.To kateuasma dn einai aperioristo..?

(skeutomai nai valo rapidshare kai exo berdeftei me olo to chaos gia to .com kai to .de)Sorry gia to akiro.Elipizo gia apantisi

Δημοσ.

Tώρα που κοίταξα στο .com τον λογαριασμό μου,είδα ότι έχω 18112mb ακόμα free,και τα 3gb έγιναν 4. :-D

Στο .de μου λέει ακόμα 3gb και ότι έχω 1+gb.

Ολα αυτά σημαίνουν ότι πρακτικά μπορούμε να κατεβάσουμε πολύ περισσότερα από αυτά που υπολογίζαμε,αλλά μόνο αν υπάρχουν Links από .com.

Σωστά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...