pisio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Β)Αν παραμείνουν και τα δύο θα πρέπει να πληρώνουμε και στα δύο?(Είμαι premium-user στο .de oxi file mou des edo: http://rapidshare.com/cgi-bin/promo.cgi
ckck20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Ωραία μεταφέρθηκα από το .de στο .com αλλά μαζί μου ήρθαν μόνο όσοι πόντοι είχα. Τα files που έκανα upload τόσο καιρό έμειναν πίσω... Και οι πόντοι αν και αυξάνουν κανονικά στο .de στο .com παραμένουν στάσιμοι! Αν δεν συνενώσουν τους λογαριασμούς .de και .com τότε απλώς έχει δημιουργήσει το .com για να κάνει ένα καλό format στους δίσκους του.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Mπήκε σε άλλο domain για να κάνει "καλό φορμάτ"?
LL_NEO Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 καλά οι τσίπηδες πάνε με 1000ΤΒ να κάνουν δουλειά; Εγώ εδώ έχω 1.5ΤΒ και είμαι ψιλοστριμωγμένος Atm...
ckck20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Mπήκε σε άλλο domain για να κάνει "καλό φορμάτ"? Ε άμα δεν μπορείς να κάνεις upload στο .de για πάρεις πόντους τότε σε κάποια φάση θα λήξουν οι λογαριασμοί στο .de και θα σβήσουν τα αρχεία. Τώρα γιατί μπήκε σε άλλο domain; Δεν μπορούσε να κάνει την αναβάθμιση του στο υπάρχον domain; Δεν μπορούσε να υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ των .de και .com (αρχεία και πόντοι); Φυσικά και μπορούσε! Αλλά έτσι κάνει μια νέα και καθαρή αρχή. Πάνε τα upload....
AMWN_RA Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 oi pontoi mpenoun kanonika kai sto de kai sto com epishs to com kanei kai happy hours pou den exei orio katebasmatos oute ticket kai ta sxetika sto de mporeis na anebasesi me to rapidget. anebazei kanonika to com ebgale allo programma gia upload.
aggelos7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 εγω οταν εκανα την μεταφορα απο .de στο .com μεταφερθηκαν τα premium points μου (ειμαι premium user) ομως εμειναν στασιμα. Στο .de εχω τωρα 5.205 και στο .com 5.079 premium points. αρα μ@λ@κι@ κανουν. Για μενα για να σωσουν την παρτιδα πρεπει να μεταφερουν τα αρχεια που εχουμε κανει upload απο το .de στο .com. Τωρα δεν μπορεις να το κανεις. Μαλλον με βλεπω να το κοβω το rapidshare .κριμα τα 102 Gb που εχω ανεβασει πανω. ¨(
aggelos7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 τελικα υπαρχει τροπος να μεταφερεις τα αρχεια σου απο το .de στο .com . κουραστικος αλλα υπαρχει! Δειτε: "I use remote-uploads, but the files are just very small! What is wrong? Many services, like RapidShare as well, use mechanisms to disable download-managers and direct-downloads. So if you enter a normal RapidShare-link, you will also get a very small file (and not the file itself). But if you use the direct-download link, or an URL with login and password like http://LOGIN:[email protected]/files/73746274/file.zip (with activated direct-download of course), the download will actually work! So make sure that the link directly leads to the download. (P.S.: No, there is no sense to upload a RapidShare-file to RapidShare...)" πρεπει να εχετε checked στα options στο premium zone στο .de , την επιλογη " direct download links " Προσοχη αν το κανετε αυτο, για καθε mb/gb που μεταφερετε με αυτο τον τροπο απο τον λογαριασμο του .de στον λογαριασμο τoυ .com θα σας το αφαιρει απο τα διαθεσιμα gb που εχετε για κατεβασμα!!!! Δεν ξερω γιατι αλλα εμενα μου το εκανε και το σταματησα οταν "εχασα" 13gb απο τα διαθεσιμα download Μου!!!! Πουστι@ μυριζομαι!!! ελπιζω να βοηθησα.
mandipl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 to .de den tha sinexisei tin leitourgia tou?
aggelos7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 to .de den tha sinexisei tin leitourgia tou? μακαρι να ξερα!!! δεν εχουν βγαλει καμμια σοβαρη ανακοινωση
ckck20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 τελικα υπαρχει τροπος να μεταφερεις τα αρχεια σου απο το .de στο .com .κουραστικος αλλα υπαρχει! Δειτε: "I use remote-uploads, but the files are just very small! What is wrong? Many services, like RapidShare as well, use mechanisms to disable download-managers and direct-downloads. So if you enter a normal RapidShare-link, you will also get a very small file (and not the file itself). But if you use the direct-download link, or an URL with login and password like http://LOGIN:[email protected]/files/73746274/file.zip (with activated direct-download of course), the download will actually work! So make sure that the link directly leads to the download. (P.S.: No, there is no sense to upload a RapidShare-file to RapidShare...)" πρεπει να εχετε checked στα options στο premium zone στο .de , την επιλογη " direct download links " . Κι εγώ το δοκίμασα αυτό αλλά δε μου λειτουργεί. Οι πόντοι ως συνήθως παραμένουν στάσιμοι. Αλλά και να μεταφέρει τα αρχεία στο .com πρέπει να τα ξαναδιανέμουμε.... edit: Τελικά δούλεψε όπως είπε ο aggelos7 και ξεμείναμε από mb για κατέβασμα!
Sadako Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Χμμ.. Ένα σημαντικό θέμα όμως είναι και ένα άλλο. Καλά να ξανακάνω upload τα αρχεία μου απο το rapidshare.de στο rapidshare.com (με τη σύνδεση που έχω τώρα δεν είναι και κανένα τρομερό πρόβλημα). Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ανανεώσω όοοοοοοοοΟΟΟΟΟΟοοοοολα τα links που έχω....δώσει αριστερά και δεξιά για αρχεία που έχω ήδη ανεβάσει. Γιατί απο αυτά τα αρχεία συνεχίζω να κερδίζω premium points..
wert Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Χμμ.. Ένα σημαντικό θέμα όμως είναι και ένα άλλο. Καλά να ξανακάνω upload τα αρχεία μου απο το rapidshare.de στο rapidshare.com (με τη σύνδεση που έχω τώρα δεν είναι και κανένα τρομερό πρόβλημα). Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ανανεώσω όοοοοοοοοΟΟΟΟΟΟοοοοολα τα links που έχω....δώσει αριστερά και δεξιά για αρχεία που έχω ήδη ανεβάσει. Γιατί απο αυτά τα αρχεία συνεχίζω να κερδίζω premium points.. Νομίζω δεν θα χρειαστεί να ξανακάνεις upload τα αρχεία σου. Απλά πάρε τα links από τα παλιά και χρησιμοποίησε το remote-uploads Εγώ είμαι με pstn τώρα και κάνω μια μικρή μεταφορούλα κάτι αρχειάκια μου Μάλλον θα την κάνει αυτό για εμένα. Just enter one URL per line and we will upload that file(s) for you to RapidShare. The RapidShare-link(s) will automatically appear in your premium-zone. You can use http:// and ftp://. Make sure the file is not bigger than 105.000.000 bytes (100 MB), or the process will abort. More infos in our FAQ. If you click on the upload-button without giving an URL, the page will be refreshed without doing anything else. This way you can track your remote-uploads in real-time! You can enter one URL per line. Don't forget that all transfers start at once! If you enter 100 URLs, which are all located on the same server, some downloads will probably fail.
spirosta Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Το de πιστελυω ότι θα παραμαίνει αφού τώρα εκεί είναι τα περισσότερα αρχεία. Επίσης με την λογική ότι πλέον δεν ανεβάζεις στο de και ανεβάζεις μόνο στο com θα ανεβαίνουν εκεί οι πόντοι. Ποντάρουν μάλλον στο ότι οι χρήστες θα μεταφερθούν σιγά σιγά στο com. Και από ότι έχω καταλάβει αν κάνεις τώρα premium στο com δεν θα μπορείς να μεταφέρεις την συνδρομή σου και στο de. Το αναποδο που κάνουμε τώρα δηλαδή. Βλακεία. Εκτός αν τα μεταφέρουν κάποια στιγμή αυτόματα.
mandipl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 entaxei fainete . ekana tin metapidisi sto com . elpizo mono na min svistei tipota apo to de .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.