ckck20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Εκεί που πάω να κάνω upload κάτι αρχειάκια βλέπω αυτό το μήνυμα: "Unfortunately all drives of RapidShare.de are full right now." What??????? Και τώρα πως θα κατεβάζουμε με full speed ότι νέο κυκλοφορεί;!!! ps:Συνειδητοποιώ τώρα ότι χωρίς το rapid το νετ είναι άδειο... αλλά δεν πειράζει, ησυχάζει και το κεφάλι σου!
greeneye Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 min agxonese,kostizoun fthna oi diskoi tha baloun kai allous
ckck20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Το ότι θα βάλουν κι άλλους δίσκους θα βάλουν. Αλλά θα πρέπει να γεμίσουν καμιά πολυκατοικία για να μην ξαναγεμίσουν σύντομα... Το download παραμένει ανεπηρέαστο, αφού ότι υπάρχει μπορείς να το κατεβάσεις. Απλώς νέα πράγματα δεν μπορείς να ανεβάσεις.
tech25 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 ps:Συνειδητοποιώ τώρα ότι χωρίς το rapid το νετ είναι άδειο... αλλά δεν πειράζει, ησυχάζει και το κεφάλι σου! Edo nomizo oti kaneis tragiko lathos.......
ckck20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Οτιδήποτε θες σίγουρα το βρίσκεις σε p2p, torrents κλπ αλλά το θέμα πόσο χρόνο θα πάρει. Αν δεν το έχουν πολλοί τότε ... περίμενε. Ενώ με το rapid κάνεις και pause/resume και έτσι σερφάρεις και με όλη την ταχύτητα. Προσωπικά, όποτε χρησιμοποιώ p2p κλπ σε κάποια φάση θα μπουκώσει η σύνδεση και ούτε mail δεν μπορώ να δω.
MariaTs. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Εκεί που πάω να κάνω upload κάτι αρχειάκια βλέπω αυτό το μήνυμα: "Unfortunately all drives of RapidShare.de are full right now." What??????? Και τώρα πως θα κατεβάζουμε με full speed ότι νέο κυκλοφορεί;!!! ps:Συνειδητοποιώ τώρα ότι χωρίς το rapid το νετ είναι άδειο... αλλά δεν πειράζει, ησυχάζει και το κεφάλι σου! Κάτσε τώρα γιατί ο δικός μου ο σκληρός είναι περιορισμένης χωριτικότητας! Να ανεβάσεις θες ή να κατεβάσεις απ'το rapidshare; Δοκίμασε να κάνεις ένας δωρεάν λογαριασμό και ανέβασε ότι θες. Εγώ δεν έχω πρόβλημα (μόνο στο ότι ξαναπεριόρισε τον όγκο των αρχείων στα 100ΜΒ)! Όσο για το κατέβασμα... γίνεται κανονικά! Σε μένα δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα!
ckck20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Premium account έχω. To rapid δε σε αφήνει πλέον να κάνεις upload αρχεία. Και άρα αν δεν το διορθώσουν σύντομα θα μείνουμε με τα ... "παλιά" αρχεία αφού κανείς δεν μπορεί να ανανεώσει το υλικό!
SofoS@ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδια κανεις δεν ειδε οτι φτιαχτηκε rapidshare.com?? δεν ειναι οτι γεμισαν οι δισκοι(δεν γεμιζουν ποτε!! ) απλα εβαλαν καινουριουσ server φτιαχνοντασ το rapidshare.com και τωρα απλα κοβουν το upload στο rapidshare.de ωστε να πανε ολοι στο rapidshare.com και να αρχισει να δουλευει σιγα σιγα
tonypapadovic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Εμένα πάντως κάποιες ώρες τις ημέρας και το download είναι χάλια...
dolmas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Οι κωδικοι για premium του .de δουλευουν στο .com??
pisio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Οι κωδικοι για premium του .de δουλευουν στο .com?? diabase to parakato link http://rapidshare.com/cgi-bin/promo.cgi
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Premium account έχω. To rapid δε σε αφήνει πλέον να κάνεις upload αρχεία. Και άρα αν δεν το διορθώσουν σύντομα θα μείνουμε με τα ... "παλιά" αρχεία αφού κανείς δεν μπορεί να ανανεώσει το υλικό! Mέχρι χθες το βράδυ έκανα upload,αλλά με μειωμένη ταχύτητα σε σχέση με παλαιότερα.
-NetHawk- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Θα εχουμε ομως τη δυνατοτητα μετα την ανανεωση του λογαριασμου στο .de να ανανεωθει ταυτοχρονα και ο λογαριασμος στο .com(εννοειται πληρωνοντας μονο στο .de?).Ή προκειται για μια προσφορα και μονο και απο τον επομενο μηνα θα πρεπει να πληρωνουμε και στο .com και στο .de για να εχουμε λογαριασμους και στα δυο?
Apostolishatz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά όντως κάπου υπάρχει κενό Α)Επειδή στα news του Rapidshare μας έλεγαν εδώ και ένα μήνα ότι 15.10 θα μας παρουσιάσουν τη "λύση του μέλλοντος" και στις 15.10 είπαν σε λίγες μέρες θα 'ναι έτοιμοι μήπως ετοιμάζονται να αποσύρουν το .de και να μεταφερθούμε στο .com που έχει 1000 ΤΒ χωρητικότητα Β)Αν παραμείνουν και τα δύο θα πρέπει να πληρώνουμε και στα δύο?(Είμαι premium-user στο .de Γ)αν ισχύει το Α και αλλάξουν σέρβερς δε φαντάζομαι να χάσουμε ό,τι έχουμε ανεβάσει??? Αν ξέρει κανείς κάτι ας το πει αλλιώς αν ξέρει κανείς άψογα αγγλικά(τα δικά μου είναι απλά καλά)να στείλει ένα e-mail να καταλάβουμε τι θα παιχτεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.