Ryosuke Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Moλις εστειλα και email ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην Νintendo Japan (μετα απο πολυ ψαξιμο και babelfish!) Για να δουμε τι θα μας πουνε και αυτοι.... Αμα δεν πιστευεις οτι το παραπανω ειναι εγωιστικο και αυταρχικο, τοτε πολυ απλα εχεις πολλα ακομα να μαθεις. Αυτο το post ηταν ο λογος που αποφασισα να ανοιξω νεο account. Ηταν το κερασακι στην τουρτα μιας ελλιπης επιχειρηματολογιας. Ηταν ο λογος που δεν ξεκινησα να απανταω με εναν πιο κοσμιο τροπο γιατι ημουν σιγουρος οτι θα ακολουθουσες την ιδια τακτικη (οπως το ειδα με τα ματια μου στο Nintendo.gr) Για αλλη μια φορα λυπαμαι για το χρονο που ξοδεψα. CommanderSP
panther_512 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 " To amazon ΔΕΝ ειναι high street μαγαζι, παλι χανεις την ουσια. Εκανα μια συγκριση δυο site που ειναι αλυσιδες καταστηματων και ΟΧΙ online stores (κατι λεγαμε για αποπροσανατολισμο νομιζω....) CommanderSP Tα περι αποπροσανατολισμού σε σένα αγαπητέ, μιάς και εσύ πόσταρες το link του amazon.uk για την τιμή του Gears of War. Σου απάντησα με το ίδιο νόμισμα. Ας το θυμηθούμε μαζί: Για να ξυπνησουμε λιγο. Δες αυτο λιγακι: http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000E543MW/ref=amb_link_35409865_4/026-3714938-4659653 CommanderSP Εντάξει? Ξύπνησες?
Ryosuke Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εισαι ΚΑΙ απροσεκτος. Το ΠΡΩΤΟ link ηταν του amazon.co.uk για να σας δειξω το RRP. Οταν λεγαμε για το γερμανικο site, εβαλα link του GAME.CO.UK το οποιο ειναι μεγαλη αλυσιδα καταστηματων εδω στην Αγγλια (με το pro evo να κανει 50 λιρες στο μαγαζι ενω απο το site μπορεις να το παρεις 10 λιρες κατω). Ο αποπροσανατολισμος ειναι καθαρα δικος σου και το προβλημα ειναι οτι το κανεις και κατα λαθος. CommanderSP
ANEMOS-V Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 an de kano lathos.. edo den eine to topic diamartiria gia tis times...?? sto kato-kato Ryosuke giati den anigeis ena diko sou topic me titlo : YPERASPISH TWN TIMWN THS NORTEC sto spiti tou kremasmenou..de milane gia skoini tsampa ontos xalas ta logia sou.. oi times eine fouskomenes kai si prospatheis na dikaiologisis ta adikaiologita.. AMAN!
panther_512 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εισαι ΚΑΙ απροσεκτος. Το ΠΡΩΤΟ link ηταν του amazon.co.uk για να σας δειξω το RRP. Οταν λεγαμε για το γερμανικο site, εβαλα link του GAME.CO.UK το οποιο ειναι μεγαλη αλυσιδα καταστηματων εδω στην Αγγλια. Ο αποπροσανατολισμος ειναι καθαρα δικος σου και το προβλημα ειναι οτι το κανεις και κατα λαθος. CommanderSP Ποιός αποπροσανατολισμός ρε commander? Σου έδωσα link από αλυσίδα καταστημάτων στη Γερμανία με τιμή λιανικής 63 Ευρώ (μαζί με ΦΠΑ). Εσύ με τη σειρά σου ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ότι στο μαγαζί κοστίζει παραπάνω. Είσαι ΛΑΘΟΣ. Λόγω δουλειάς, παραγγέλνω τακτικά από τη Conrad τόσο από το internet, όσο και προσωπικά στη Γερμανία. Οι τιμές είναι ίδιες. Μου φαίνεται απλώς γουστάρεις να εκνευρίζεις τους άλλους.
Braveheart1980 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Το πρόβλημα αυτού του κόσμου είναι πως οι ανόητοι και οι φανατικοί νιώθουν πάντα σίγουροι για τον εαυτό τους, ενώ οι σοφοί είναι πάντα γεμάτοι αμφιβολίες (Bertrand Russell)
Ryosuke Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 "Εσύ με τη σειρά σου ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ότι στο μαγαζί κοστίζει παραπάνω." Ναι ειμαι σιγουρος γιατι εχω ΔΕΙ τις τιμες του GAME στο καταστημα (αυτη τη στιγμη ΔΕΝ βρισκομαι στην Ελλαδα - δεν ξερω αν το ανεφερα) . Για την γερμανια δεν ξερω τι κανουν (δηλαδη περασες απο το καταστημα - ΟΧΙ απο του αεροδρομιου προσεξε - και βρηκες ακριβως την ιδια τιμη; ). Το GAME μεσα στα αεροδρομια παρεπιπτοντως εχει τιμες που ΝΑΙ πλησιαζουν τις τιμες του game.co.uk "Το πρόβλημα αυτού του κόσμου είναι πως οι ανόητοι και οι φανατικοί νιώθουν πάντα σίγουροι για τον εαυτό τους, ενώ οι σοφοί είναι πάντα γεμάτοι αμφιβολίες" Been there αλλα το προβλημα ειναι οτι παντα καποιος με λιγοτερες γνωσεις δινει την εντυπωση οτι ξερει περισσοτερα. Οποτε αμφιβολιες τελος. It's me or them. CommanderSP
panther_512 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 "Εσύ με τη σειρά σου ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ότι στο μαγαζί κοστίζει παραπάνω." Ναι ειμαι σιγουρος γιατι εχω ΔΕΙ τις τιμες του GAME στο καταστημα (αυτη τη στιγμη ΔΕΝ βρισκομαι στην Ελλαδα - δεν ξερω αν το ανεφερα) . Για την γερμανια δεν ξερω τι κανουν (δηλαδη περασες απο το καταστημα - ΟΧΙ απο του αεροδρομιου προσεξε και βρηκες ακριβως την ιδια τιμη. CommanderSP Δεν υπάρχει Conrad στα αεροδρόμια. Έχω πάει προσωπικά στην Conrad στο Ανόβερο 2 φορές. Οι τιμές τους σε όλα τα προϊόντα είναι ίδιες με του site τους. Όταν κάνεις παραγγελείες των 10 και 20 χιλιάδων ευρώ από αυτούς σε ενδιαφέρουν κάτι τέτοια. Επίσης, αν οι παραγγελείες που κάνεις γίνονται για εταιρία, τους δίνεις το VAT registration number και σου αφαιρούν το VAT.
Ryosuke Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Οποτε στην ουσια πληρωνεις περισσοτερο αμα μενεις στην γερμανια για να παραγγειλεις online ενα παιχνιδι απο οσο θα πληρωσεις αν περασεις απο εκει να το παρεις. Περιεργο αλλα το εχω ξαναδει με site αλυσιδας καταστηματων (εκτος εαν τα ταχυδρομικα ειναι δωρεαν αλλα και παλι δεν μπορω να το κοιταξω) Μια ερωτηση. Τα καταστηματα αυτα πουλανε το pro evo 63Εu. Κοιταξες μηπως καποια αλλα καταστηματα στη γερμανια να το πουλανε περισσοτερο; Εδω παντως το GAME πουλαει το pro 50 λιρες αν και η τιμη σιγουρα θα πεσει συντομα. Στο δε site αν κοιταξεις εχει λιγα παιχνιδια σε χαμηλοτερες τιμες αλλα τα πιο πολλα τα δινει στην RRP. Το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο. Μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε ποσο κανει το pro evo 6 για το 360 στην Ελλαδα; Το πλαισιο μπορει να το εχει 65. (μπορει και παραπανω δεν εχω ιδεα ποσο το εχουν κοστολογησει) Ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι ολα τα μαγαζια το πουλανε 65Eu; Μια απλη ερωτηση κανω. EDIT Και μια αλλη ερωτηση για αυτον που μιλησε για σοφια. Εχουμε συγκεκριμενες τιμες για τα Wii games στην Ελλαδα; Πχ Red Steel - τοσο Rayman 3 - τοσο etc Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι αμα ξεκινησες ολη αυτη τη φασαρια με βαση το "50-60 για first party και οι third party οτι θελουνε" ολο το petition καταρεει. Για να κλεισουμε λοιπον αυτο το κατα τα αλλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ επιχειρημα του "τα παιχνιδια του 360 εχουν τις ιδιες τιμες στην Ελλαδα με αυτες της Ευρωπης" ριξτε μια ματια εδω: http://www.redline.gr Amped3 - 68.95 Dead rising - 68.95 King Kong - 68.95 Αυτα ειναι μερικα παραδειγματα παιχνιδιων που κανουν στην ελληνικη αγορα ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 70Eu. ΟΧΙ 60 ΟΧΙ 63. Ειναι λοιπον οι λιανινες τιμες που στην Ελλαδα ΔΕΝ μπορουν να πεσουν και ειναι οι τιμες που καποιοι third parties θα κοστολογησουν τα Wii games τους. Ειναι οι τιμες που θα δειτε σχεδον σε ολοκρηρη την ευρωπη με ελαχιστες εξαιρεσεις. Καλη σας νυχτα. CommanderSP
Braveheart1980 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Θα χρειαστεί να ανεχτείς μερικές κάμπιες αν θες να γνωριστείς με τις πεταλούδες (Antoine de Saint Exupery) Υπάρχει χειρότερο πραγμα στον κοσμο απο το να εισαι αντικειμενο ενος κουτσομπολιου. Να μην εισαι αντικειμενο κανενος κουτσομπολιου (Oscar Wilde)
panther_512 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Για να κλεισουμε λοιπον αυτο το κατα τα αλλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ επιχειρημα του "τα παιχνιδια του 360 εχουν τις ιδιες τιμες στην Ελλαδα με αυτες της Ευρωπης" ριξτε μια ματια εδω: http://www.redline.gr Amped3 - 68.95 Dead rising - 68.95 King Kong - 68.95 Αυτα ειναι μερικα παραδειγματα παιχνιδιων που κανουν στην ελληνικη αγορα ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 70Eu. ΟΧΙ 60 ΟΧΙ 63. Ειναι λοιπον οι λιανινες τιμες που στην Ελλαδα ΔΕΝ μπορουν να πεσουν και ειναι οι τιμες που καποιοι third parties θα κοστολογησουν τα Wii games τους. Ειναι οι τιμες που θα δειτε σχεδον σε ολοκρηρη την ευρωπη με ελαχιστες εξαιρεσεις. Καλη σας νυχτα. CommanderSP Ώστε το 68.95 είναι μεγαλύτερο ή ίσο του 70 ε? Ενδιαφέρουσες μαθηματικές απόψεις. Ενδιαφέρον επίσης πώς επέλεξες να μήν αναφέρεις ότι οι τίτλοι που παρουσίασες δεν είναι καινούργιοι, και οι οποίοι όταν πρωτοκυκλοφόρησαν είχαν σχεδόν ίδια τιμή με τις άλλες χώρες. To λιγότερο 70 ε? Περίεργο ρε παιδί μου, και στο site που έδωσες δεν έχει ούτε ένα τίτλο πάνω από τα 69. Από αποπροσανατολισμό πάντως πολύ καλά πάς.
Ryosuke Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Γιατι δεν απαντας στο ερωτημα; Εχεις δει πουθενα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ το Pro evo η οποιδηποτε απο τα προαναφερθεντα παιχνιδια ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ να κανει κατω απο 70Eu; Το Redline χρεωνει και μεταφορικα μην ξεχνας οποτε οι αναγραφομενες τιμες ειναι χαμηλοτερες της RRP. Το Mario Soccer Slam πχ που ξερουμε ολοι οτι εχει RRP τα 60Eu, στο redline κανει λιγο πο κατω απο 59. Με τα μεταφορικα θα τα περασει τα 60 οποτε το site απλα δεν συμφαιρει. Παλι χανεις την ουσια ομως. "και οι οποίοι όταν πρωτοκυκλοφόρησαν είχαν σχεδόν ίδια τιμή με τις άλλες χώρες." Δηλαδη εσυ εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι το γερμανικο αυτο μαγαζι πουλουσε το King Kong στα 70Eu οταν πρωτοβγηκε; Γιατι αυτο το βρισκω πολυ δυσκολο να το πιστεψω; Ok then πες μου για την τιμη του Pro Evo τοτε. Λες να κανει 63Eu στο πλαισιο; Ι HIGHLY doubt it. To OΛO θεμα ειναι το RRP στην Ελλαδα σε συγκριση με το RRP στην ευρωπη. Τα site ΚΑΙ ορισμενες μεγαλες αλυσιδες ΔΕΝ πουλανε σε RRP. Η συζητηση ΔΕΝ ειναι γιατι μπορουν να πουλανε χαμηλοτερα αυτοι αλλα αν το RRP εχει πραγματικες διαφορες η οχι με τις αλλες χωρες της Ευρωπης. Επισης ΕΛΕΟΣ πια με παιχνιδια που δεν εουν ακομα βγει. Πειτε μου το ΤΑΔΕ το βρηκα στην Ελλαδα ΤΟΣΟ και στο ΤΑΔΕ μαγαζι της Ευρωπης ΤΟΣΟ με το παιχνιδι να εχει την ιδια τιμη και σε αλλα μικροτερα μαγαζια της περιοχης. Πειτε μου οτι σε αντιθεση με τα ΤΑΔΕ παιχνιδια του 360 που στα μαγαζια εξω τα βρηκα ΤΟΣΟ και στα ΤΑΔΕ μαγαζια της Ελλαδας τα βρηκα ΤΟΣΟ. Με αλλα λογια το χαος αυτο ξεκινησε επειδη τα site που ψωνιζετε δεν αναφραφουν το RRP οποτε ΔΕΝ ξερετε τι εκπτωση εχετε και νομιζετε οτι η τιμη αυτη ειναι και η λιανικη τιμη του προιοντος. "Θα χρειαστεί να ανεχτείς μερικές κάμπιες αν θες να γνωριστείς με τις πεταλούδες" Να ευχεσαι να μην σε φανε οι καμπιες ομως γιατι δεν θα τις προλαβεις τις πεταλουδες "Υπάρχει χειρότερο πραγμα στον κοσμο απο το να εισαι αντικειμενο ενος κουτσομπολιου. Να μην εισαι αντικειμενο κανενος κουτσομπολιου" Η τατιανα πιστευει το αντιθετο. Οι καιροι αλλαζουν Παρε και ενα απο μενα "απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα" (Ελληνικη παροιμια) CommanderSP
heyou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 To OΛO θεμα ειναι το RRP στην Ελλαδα σε συγκριση με το RRP στην ευρωπη. Τα site ΚΑΙ ορισμενες μεγαλες αλυσιδες ΔΕΝ πουλανε σε RRP. Η συζητηση ΔΕΝ ειναι γιατι μπορουν να πουλανε χαμηλοτερα αυτοι αλλα αν το RRP εχει πραγματικες διαφορες η οχι με τις αλλες χωρες της Ευρωπης. Επισης ΕΛΕΟΣ πια με παιχνιδια που δεν εουν ακομα βγει. Πειτε μου το ΤΑΔΕ το βρηκα στην Ελλαδα ΤΟΣΟ και στο ΤΑΔΕ μαγαζι της Ευρωπης ΤΟΣΟ με το παιχνιδι να εχει την ιδια τιμη και σε αλλα μικροτερα μαγαζια της περιοχης. Πειτε μου οτι σε αντιθεση με τα ΤΑΔΕ παιχνιδια του 360 που στα μαγαζια εξω τα βρηκα ΤΟΣΟ και στα ΤΑΔΕ μαγαζια της Ελλαδας τα βρηκα ΤΟΣΟ. Απο επισημο site Nintendo Ελλάδος "Οι τίτλοι των 3rd party εταιριών που αντιπροσωπεύει η Nortec θα διατίθενται από 60,00 euros – 70,00 euros" http://www.nintendo.gr/news/showmediano.asp?arid=789 Από το Πλαίσιο οι τιμές των παιχνιδιών του ΧΒΟΧ 360, όλες κάτω των 70 ευρώ πλην μιας εξαίρεσης: http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=2&category=42808040 Με αλλα λογια το χαος αυτο ξεκινησε επειδη τα site που ψωνιζετε δεν αναφραφουν το RRP οποτε ΔΕΝ ξερετε τι εκπτωση εχετε και νομιζετε οτι η τιμη αυτη ειναι και η λιανικη τιμη του προιοντος. Aπό το διάσημο site Play.com που ψωνίζουν όλοι στο φορουμ: "Red Steel Pre-order Due for release on 08/12/2006 our price: £32.99 Delivered RRP: £39.99 You save: £7.00 (17%)" Μαλλον εσύ δεν έχεις επαρκή επιχειρήματα.
panther_512 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Commander, ακόμα δεν έχω καταλάβει την άποψή σου περί του θέματος. Δηλαδή τί μας λές στην τελική????? -Ότι οι τιμές των παιχνιδιών είναι καπελωμένες παντού και στο ίδιο ποσοστό στην Ευρώπη? -Ότι οι τιμές είναι καπελωμένες σε όλα τα παιχνίδια μόνο στην Ελλάδα? -Ότι καλά κάνει τη δουλειά της η Nortec και η κάθε Nortec και εμείς πρέπει να την υποστηρίξουμε αγοράζοντας υπερτιμολογημένα προϊόντα? -Ότι έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε? Λοιπόν, άκουσε τώρα και προσγειώσου στην ουσία του petition και της συζήτησης αυτής. Εφόσον μπορούμε να βρούμε τα παιχνίδια του Wii 10-15 Ευρώ φθηνότερα από το εύρος τιμών που προανείγγειλε η Nortec, εμείς την ενημερώνουμε και την παρακαλούμε για μείωση των τιμών ώστε να αγοράζουμε τα προϊόντα από τον τόπο μας. Στην αντίθετη περίπτωση θα αγοράζουμε τα προϊόντα από άλλες χώρες της Ευρώπης, ενώ παράλληλα θα ενημερώσουμε τους πάντες για τις ενναλακτικές λύσεις. Σου αρέσει δεν σου αρέσει, αυτή είναι η ουσία της συζήτησης. Και επειδή ειλικρινά με έχεις εξοργίσει, σε αντίθεση με σένα, εγώ και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα περιμένουμε πάνω από ένα χρόνο τη κονσόλα αυτή και ενημερωνόμασταν καθημερινά για όλες τις εξελίξεις. Ένα από τα βασικότερα ατού της κονσόλας αυτής, σύμφωνα πάντα με την Nintendo, είναι η χαμηλή τιμή της κονσόλας αλλά και οι χαμηλότερες τιμές των παιχνιδιών τουλάχιστον κατα 10 Ευρώ σε σύγκριση με τις άλλες next-gen κονσόλες. Όταν λοιπόν, η ίδια η Nintendo μας λέει ξανά και ξανά ότι οι τιμές των παιχνιδιών θα είναι χαμηλότερες από του XBOX360 π.χ εδώ και ένα χρόνο, όταν βγαίνει η Nortec και μου λέει ότι οι τιμές των παιχνιδιών θα κυμαίνονται ακριβώς στο ίδιο εύρος με αυτό του XBOX360, μόνο αγανάκτιση μπορούμε να έχουμε. Λοιπόν, πάνε μία βόλτα από το Wii topic I, ενημερώσου και άμα θές ξαναπέρνα από εδώ.
xrest Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ama parw 2 games apo dw xanw apo 10e ws 20e.dld egw pou to wii to thelw me 2 games an ta parw apo eksw sinolo tha eksikonomisw i 20e(gia 5e miso game akoma) i 40e(para 10e ena game).. krataw mia epifilaksei pantws mexri na dw ta wii games stin ellada poso akribws tha exounk meta tha exoume show no2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.