Προς το περιεχόμενο

Διαμαρτυρια κατα Nortec

Braveheart1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν θα τις αποφυγω τις επαναληψεις...(και τις ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ by the way)

"Ρε παιδια ελεος μην μπαινετε στο κοπο να απαντησετε στον υπαλληλο της Nortec"

Αν ημουν υπαλληλος της Nortec δεν θα ειχα το δικαιωμα να μιλισω ετσι. Την επομενη μερα θα ημουν απλα χωρις δουλεια. Ειμαι ενας απο τους πιο hardcore nintendo gamers (και αμα ψαξεις λιγο στα gaming communities το ονομα CommanderSP ειναι γνωστο) και εχω κονταροχτυπηθει ΠΑΡΑ πολλες φορες με τη Nortec στο παρελθον. Αυτα που ελεγα ομως τα ειχα ψαξει και ειχα ΠΛΗΡΗ γνωση της καταστασης. Οταν ομως βλεπω κατι τετοιο, ενα petition που δεν εχει καμια βαση, οταν το ατομο που το εφτιαξε εχει ΠΛΗΡΗ αγνοια της καταστασης και ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ να μαθει το οτιδηποτε, τοτε λυπαμαι τα ατομα που υπογραψανε κατω απο το ονομα του.

"tosa sou exoun pei oloi edo mesa alla o Mpenakis kai o Vgainakis"

Για να δουμε λοιπον τι ΔΕΝ απαντησα.

"Τότε γιατί βλέπω σταθερή τιμή στο Wii;"

Η τιμη του Wii ΔΕΝ ειναι σταθερη (ΠΡΩΤΗ επαναληψη)

Ο λογος που βλεπεις μικρη διαφορα στα παιχνιδια εχει να κανει με την τιμη τους και την κλιμακωση των φορων σε σχεση με το βαρος και την αξια. Ενα παιχνιδι που κανει κοντα στα 58Eu δεν εχει την ιδια φορολογια με μια κονσολα που κανει 200+Eu. Ειναι common knowledge για αυτους που βαζουν το μυαλο τους και σκεφτονται μερικα πραγματα. Εσυ μαλλον δεν εισαι ενας απο αυτους.

"Τα επειχηρήματά του δεν εξηγούσαν τί συμβαίνει με τις τιμές των Wii τίτλων, αντίθετα αποπροσανατολίζαν την συζήτηση, οδηγώντας την σε γενικεύσεις."

Το εχω ΗΔΗ απαντησει (ΔΕΥΤΕΡΗ επαναληψη). Για τον ιδιο λογο που παιχνιδια οπως το ISS2 στο GC που το ειχα δει μεχρι και 75 Εu, πιθανοτατα θα δουμε και παιχνιδια του Wii (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΝΣΟΛΩΝ) να κοστολογουνται ακριβα.

"Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι διαφωνούντες είναι, και το τονίζω αυτό, ότι δεν καταγγέλουμε την Nortec."

Ξαναδιαβασε το petition. Πραγματικα με απογοητευεις.

"Για ποιό λόγο οι τίτλοι του XBOX360 όταν πρωτοκυκλοφορούν δεν έχουν το καπέλο που έχουν οι Wii τίτλοι?"

Το εχω ΗΔΗ απαντησει (ΤΡΙΤΗ επαναληψη)

Χωρις να γνωριζω πολλα για τους Xbox360 τιτλους, εχω αναφερει παραδειγματα μεγαλων PS2 τιτλων που πουληθηκαν με ενα ΑΡΚΕΤΑ μεγαλο καπελο. Επισης ανεβα στην Αγγλια και βγες στους δρομους ψαχνοντας να βρεις ΕΝΑ καινουριο παιχνιδι (retail) για Xbox360 στα 50Eu. Μεσω Internet μπορεις να αγορασεις και αλλα ΠΟΛΛΑ πραγματα και οπως βλεπεις οι περισσοτερες αγορες καταφεραν και αντεξαν τον ανταγωνισμο. ΔΕΝ ριξανε ομως τις τιμες τους επειδη μια αποθηκη τα πουλαει πολυ πιο κατω. Οι τιμες των CD πεσανε επειδη ενα πολυ μεγαλο ποσοστο κατεβαζε μουσικη απο το internet, σε ολες τις αλλες αγορες δεν υπαρχει κανενα προβλημα ακομα.

ΟΤΑΝ δουν οτι δεν παει αλλο θα τις ριξουν αλλα απο τη στιγμη που βγαζουν λευτα (ασχετα αν ο μαγαζατορας γκρινιαζει - εδω γκρινιαζε οταν τα παιχνιδια κανανε 30.000δρχ) οι τιμες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα. Δεν σας αρεσει η κατασταση; Ελατε τοτε στην Αγγλια αφου οι τιμες πεφτουν τοσο γρηγορα (γιατι αυτο δεν θα γινει ΠΟΤΕ στην ελλαδα με τα μικρα μαγαζια που πουλανε video games) η απλα αγοραστε απο play.com οπως συνηθως κανω και εγω. Μην το παιζετε ομως επαναταστες χωρις να γνωριζετε καποια βασικα πραγματα. Η ιστορια εχει δειξει οτι ΜΟΝΟ οι επαναστασεις που ειχαν χαρισματικους ηγετες, ατομα που ειχαν μια σαφη εικονα της καταστασης και ηξεραν με ποιο τροπο θα μπορουσαν να αλλαξουν το συστημα, ηταν επιτυχεις. Δυστηως ο "αρχηγος" εδω το μονο που ξερει να κανει ειναι να λεει "αγνοηστε τον". Ποιον θα πρεπει λοιπον να αγνοησετε;

A και κατι αλλο. Οι τιμες των Wii παιχνιδιων ΔΕΝ εχουν ακομα προσδιοριστει

Πειτε μου τωρα ποια πραγματα ηταν "μπενακης βγαινακης". Μην χρειαστει ομως να επαναλαβω κατι που εχω ηδη πει παρακαλω.

CommanderSP

Eχεις γραψει 500 ποστ και δεν εχεις αναφερει ακομα πως υπολογιζεται (κερδη εισαγωγεα, κερδος μαγαζιου, φοροι κτλ) η τιμή στην Ελλάδα. Ολη την ωρα γενικολογιες και οτι τα ξερεις ολα...

Αν τα ξερεις ολα για πες σε παρακαλώ, για ποιο λόγο οι ελληνικές τιμές ξεφεύγουν των ευρωπαϊκών, οταν η ιδια η Νιντεντο έχει ορισει τις τιμές και τα ποσοστά που παίρνει η καθε πλευρα. Πες ποια ειναι τα κέρδη του καθε φορεα και ποσο φτανει εδω το προιον.

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"αυτό τι είναι; Πήγαινε εκεί που λέει: Check prices και θα δεις."

AYTO δεν ειναι επισημη ανακοινωση (που θα γινει στο προσεχες μελλον) αναφορικα με τις τιμες στην ευρωπη. Το play.com ΑΝ θυμασαι, καπου μεσα στο καλοκαιρι εβαλε το Wii με τιμες 40 λιρες το παιχνιδι. Το οτι επεσε στις 33 ειναι απλα ενα estimation. Τωρα τα μαγαζια ΔΕΝ εχουν ακριβη τιμη των προιοντων ακομα.

"Δηλαδη καπελο 10€ απο την επισημη θεση της Nintedo για την Ευρωπη. Νομιζω ανακοινωμενες ειναι οι τιμες, δε πρεπει τοσος κοσμος να εχει αυταπατες..."

Να σας πω λοιπον μερικες λεπτομερειες που δεν τις διαβαζετε ευκολα στο net. Η Ubisoft σε αντιθεση με τα λεγομενα του Iwata που μας κουρασε με την αδιαφορια του σε cutting edge technology και ειπε οτι οι τιμες των παιχνιδιων για το Wii θα ειναι χαμηλες για αυτον ακριβως το λογο, αυτη η μεγαλη third party εταιρεια απιοφασισε (data not published yet) οτι ολα τα παιχνιδια της θα κοστολογηθουν με τα "next gen standards". Λιανικες τιμες δηλαδη κοντα στα 70 Eu. Αυτο σημαινει οτι ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, οι τιμες ορισμενων η ολων των Ubisoft games θα κυμαινεται στα 70Eu. H Nintendo αποφασισε τα παιχνιδια να κυομαινονται απο 50-60Eu (data not published yet) και εκανε τη σωστη κινηση να αφησει τους third parties να κοστολογησουν τα παιχνιδια τους οσο θελουν (σε λογικα παντα πλαισια). Η Nortec απλα εκανε forward το θεμα και σε τελικη αναλυση δεν την πεφτει λογος για το τι κανει ι Ubi και η καθε third party εταιρεια.

"Αν πάω στο μαγαζί που είναι δίπλα από το σπίτι μου, θα αγοράσω τους καινούργιους XBOX360 τίτλους 60 με 65 Ευρώ. Τόσο έχουν και οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη. Ακόμα και στο play, οι διαφορές τιμών για τους καινούργιους τίτλους είναι πολύ μικρές."

Για να ξυπνησουμε λιγο. Δες αυτο λιγακι:

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000E543MW/ref=amb_link_35409865_4/026-3714938-4659653'>http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000E543MW/ref=amb_link_35409865_4/026-3714938-4659653

Τι λεει εκει; Μηπως λεει 50 λιρες RRP; Μηπως ΤΟΣΟ κανει και στα μαγαζια εδω στο ηνωμενο βασιλειο;

"Εurope price 250 euros

Greek price 250 euros"

Λαθος υπαρχουν διακυμανσεις σε ορισμενες χωρες.

"(2) Τα παιχνιδια ανακοινωνεται οτι θα κανουν 50 ευρω στην Ευρωπη"

Θελω την πηγη, θελω το press release. ΥΠΑΡΧΕΙ; Αμα δεν υπαρχει τοτε θα πρεπει να ζυτησεις συγγνωμη απο ολους αυτους που υπεγραψαν και να κανεις suspend το petition μεχρι να εισαι σιγουρος οτι αυτα που λες συμβαινουν. Θελεις δηλαδη να μου πεις οτι εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ορισμενα third party games οπως το Splinter Cell θα κανουν 60 Eu στην ευρωπη και 70 στην Ελλαδα; Για φερε μου και εδω μια πηγη σε παρακαλω.

"Το παραδειγμα της Αγγλιας ειναι κομματακι αστοχο καθως εκει γενικα ολα τα πραγματα ειναι ακριβοτερα.Σωστα;"

Δωσε μου τιμες γερμανιας τοτε. Κατι επισημο.

"ΑΝ πχ απο τα 10 games το ενα , αντε δυο , εχουν παραπανω τιμη αυτα ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας"

ΤΕΛΕΙΩΣ τυχαια ειναι και τα παιχνιδια που πουλανε πιο πολυ στην κονσολα. Ο λογος που στο τονιζω αυτο ειναι για να σε κανω να δεις ποιος ειναι πραγματικα ο ενοχος για ορισμενες αδικαιολογητες ανατιμησεις (πχ Brain Training) που ενω ΑΚΟΜΑ τρεχει η διαφημηση, η Nortec καταφερε και ΕΡΙΞΕ την τιμη στην Ευρωπαικη της τιμη.

"Αναρωτιεμαι ειλικρινα πως αποδεχεσαι τα παραδειγματα τα δικα σου για τα μερικα ακριβα games περι ps2 και απορριπτεις συλληβδην το επιχειρημα των παιχνιδιων του 360 ας πουμε, οπου εκει εχουν κατα 95% ιδια"

Λαθος, κοιταξτε το http://www.amazon.co.uk και δειτε τα RRP.

"Ρωτω ευθευως : πιστευεις (ανεξαρτητως του ποιος φταιει) οτι υπαρχει καπελο και στα παιχνιδια του wii στην Ελλαδα ; Ναι ή ου ; Μια μονολετκικη απαντηση θελω"

Τα παιχνιδια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ οποτε οτι και να πω, οτι και να πεις δεν θα εχει καμια βαση. Αν η ερωτηση αλλαξει στο "πιστευεις οτι ΘΑ υπαρξει..." τοτε θα σου ελεγα οτι μαλλον θα δουμε καπελο. ΟΧΙ σε ολους τους τιτλους, μπορει το καπελο να το βαλει η ιδια η εταιρεια (ubisoft) αλλα μπορει να μπει και καπελο απο τους καταστηματαρχες λογω του μεγεθους της αγορας.

"Ουτε αγνοια εχω , ουτε αδιαφορια δειχνω."

Να ξαναθεσω λοιπον την ερωτηση. Επικοινωνησες με τη Nortec ΠΡΙΝ απο την κινηση σου αυτη;

"Eχεις γραψει 500 ποστ και δεν εχεις αναφερει ακομα πως υπολογιζεται (κερδη εισαγωγεα, κερδος μαγαζιου, φοροι κτλ) η τιμή στην Ελλάδα. Ολη την ωρα γενικολογιες και οτι τα ξερεις ολα..."

Δεν ειμαι σε θεση να τα αναφερω οποτε για να μην εχουμε καμια διαινεξη επανω σε αυτο το θεμα, απλα θεωρησε οτι δεν τα γνωριζω.

"Αν τα ξερεις ολα για πες σε παρακαλώ, για ποιο λόγο οι ελληνικές τιμές ξεφεύγουν των ευρωπαϊκών, οταν η ιδια η Νιντεντο έχει ορισει τις τιμές και τα ποσοστά που παίρνει η καθε πλευρα. Πες ποια ειναι τα κέρδη του καθε φορεα και ποσο φτανει εδω το προιον."

Εχεις ενα high street μαγαζι που πουλαει εκατονταδες κομματια απο καθε παιχνιδι. Τα μαγαζια αυτα ειναι μεγαλες αλυσιδες οποτε φερνουν 10 κομματια, πουλανε τα 7 και τα αλλα 3 τα δινουν οσο οσο για να ξεστοκαρουν. Αμα ενα μαγαζι δεν παει καλα, απλα μεταφερουν ορισμενα κομματια σε ενα αλλο. Στην Ελλαδα εχεις πολλα μικρα μαγαζακια που φερνουν πολυ λιγοτερα κομματια και δεν φευγουν ευκολα. Τωρα θα μου πεις οτι αν ηταν φτηονοτερα θα φευγανε πιο ευκολα αλλα στην ουσια θα τα επερνες εσυ και αλλοι 100 που ψαχνετε τις προσφορες. Η αγορα των video games ΔΕΝ στηριζεται ομως σε εσας. Στηριζεται σε ολους αυτους που θα παρουν τα Pokemon, τα Gran Turismo και τα Pro Evo. ΟΛΑ τα αλλα παιχνιδια ΔΕΝ φευγουν ευκολα. Οποτε (και εδω λεω να το ψαξετε) οταν εχεις μια μικρη αγορα με την απουσια των πολυ μεγαλων αλυσιδων, δεν μπορεις ουτε να ριξεις τις τιμες αλλα μερικες φορες δεν μπορεις ουτε καν να στοκαρεις τα παιχνιδια στην προτεινομενη λιανικη τιμη. Με αλλα λογια καντε μια ερευνα για τις τιμες των ευρωπαικων αγορων σε απενπτυγμενες χωρες που εχουν μικρο πληθυσμο (εχουν δηλαδη λευτα για advertising και λογω του κρυου εχουν και ενα σεβαστο gaming community). Θα δειτε οτι σε ορισμενες περιπτωσεις παρατηρειται το ιδιο φαινομενο. Για ΑΛΛΗ μια φορα λοιπον ΔΕΝ ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

CommanderSP

Δημοσ.
In Europe, software will cost £34 to £39 (49 to 59 euros), and there will be 15 to 20 games available from launch. Among the confirmed launch titles are The Legend of Zelda: Twilight Princess, Need for Speed: Carbon, Tony Hawk's Downhill Jam, and Super Monkey Ball Banana Blitz.

http://www.gamespot.com/wii/sports/wiisports/news.html?sid=6157699

* Wii Console- Retail: $249.99/ Cost: $237.50

* Wii Remote - Retail $39.99 / Cost: $32.00

* Wii Points - Retail: $24.99 / Cost: $17.00

* Wii Classic Controller - Retail: $19.99 / Cost: $14.50

* Wii Nunchuck Controller - Retail: $19.99 / Cost: $14.50

* Wii Gpak Organizer - Retail: $29.99 /Cost: $18.95

* Wii Rayman Raving Rabids - Retail: $49.99 / Cost: $41.2

* Wii Zelda: Twilight Princess - Retail: $49.99 / Cost: $40.00

* Wii Red Steel - Retail: $49.99 / Cost: $41.22

http://wiispot.com/

Wii launches across Europe on 8th December 2006 at the estimated retail price of 249 Euros (£179 in the UK). Nintendo first party games will retail at the estimated retail price of between 49 Euros and 59 Euros (£34 to £39 in the UK).

http://www.nintendo-europe.com/NOE/en/GB/news/article.do?elementId=hekfGZ16IZl9QD4HthPCa1jOA-0Dadvo

Δημοσ.
Nintendo first party games will retail at the estimated retail price of between 49 Euros and 59 Euros (£34 to £39 in the UK).

Οι τίτλοι των 3rd party εταιριών που αντιπροσωπεύει η Nortec θα διατίθενται από 60,00 euros – 70,00 euros, ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική που επιλέγει η κάθε προμηθεύτρια εταιρία μας

epifilasomai gia auto mono,paroti blepw oti ta 3rd parties releases akolouthoun tin politiki tis ninty.sto mellon tha to doume kalitera auto.

for example Germany

Rayman Raving Rabbits von UbiSoft (Videospiel) (Nintendo Wii)

Games: Alle 10 Artikel ansehen

Neu kaufen: EUR 59,95 EUR 54,95 Vorbestellbar

Sie sparen: EUR 5,00 (8%)

Δημοσ.

Το πρωτο ειναι μια απλη αναφορα απο αμερικανικο site, το δευτερο μιλαει για τιμες αμερικης δεν μας αφορα. Το τριτο ομως ειναι το press release και σε ευχαριστω που μου το εφερες πμροστα μου. Παμε να δουμε λοιπον.

"Wii launches across Europe on 8th December 2006 at the estimated retail price of 249 Euros (£179 in the UK). Nintendo first party games will retail at the estimated retail price of between 49 Euros and 59 Euros (£34 to £39 in the UK)."

Το πιθανοτατο ειναι οτι τα Nintendo games θα κανουν και στην Ελλαδα μεχρι και 60Eu. ΔΕΝ ειχαμε ποτε προβλημα με 1st party games, δεν ειδα πουθενα καπελο σε Nintendo published GC games οποτε πιστευω οτι και στο Wii δεν θα εχουμε προβλημα.

Τωρα, για πες μου, δεν σου κανει εντυπωση οτι ΔΕΝ αναφερει τιποτα για τα third party games; Θα μπορουσαν να πουν αλλα για την ωρα δεν τους συμφαιρει. Η Nortec (α ρε Kalpatron) δυστηχως λεει μερικα πραγματα AHEAD of time. Ειπε λοιπον για την αποκλειστικη διαθεση του Zelda GC, και τα forum πηρανε φωτια επειδη καποιοι νομιζανε οτι η Nortec εκμεταλλευεται μια κατασταση. Μετα οταν ξεκηνησαν οι φημες για την μη κυκλοφορια του Zelda GC στα μαγαζια και σε αλλες χωρες, ηρεμησαν τα πραγματα. Πρεπει να προσεχουν ΠΟΤΕ λενε ορισμενα πραγματα αλλα βλεπω οτι για ΑΛΛΗ μια φορα το site του Nintendo.gr αναφερει (καλως η κακως) ΠΡΩΤΟ καποια πραγματα που αναφερονται αργοτερα σε αλλα sites της Nintendo.

Εγω θα σου ελεγα περιμενε να δεις press release στην Ευρωπη για τις τιμες των third party games.

"Rayman Raving Rabbits von UbiSoft (Videospiel) (Nintendo Wii)

Games: Alle 10 Artikel ansehen

Neu kaufen: EUR 59,95 EUR 54,95 Vorbestellbar

Sie sparen: EUR 5,00 (8%)"

Αυτα ειναι launch games. ΙΣΩΣ ακομα και αυτα να αλλαξουν (πχ Red Steel να ανεβει στα 70Eu) αλλα για περιμενε να δεις ποσο θα κανουν παιχνιδια οπως Splinter Cell και Prince of Persia που επειδη θα ειναι και cross platform releases και επειδη ΗΔΗ η ubi "dropped the bomb" μυριζομαι οτι θα πανε στα 70.

CommanderSP

Δημοσ.

Όσο για τις τιμές των ΧΒΟΧ360 τίτλων σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ρίξε μιά ματιά στην Conrad στη Γερμανία.

Σίγουρα την ξέρεις. Δεν είναι online-shop. Είναι αλυσίδα καταστημάτων.

Για ρίξε μιά ματιά στις τιμές των XBOX360 τίτλων να μορφωθείς λίγο.

μπές http://www.conrad.de και κάνε search xbox.

Θα σου βγάλει λίστα με τις κατηγορίες των παιχνιδιών. Πάνω από 65 Ευρώ δεν θα βρείς.

Δημοσ.
Αυτα ειναι launch games. ΙΣΩΣ ακομα και αυτα να αλλαξουν (πχ Red Steel να ανεβει στα 70Eu) αλλα για περιμενε να δεις ποσο θα κανουν παιχνιδια οπως Splinter Cell και Prince of Persia που επειδη θα ειναι και cross platform releases και επειδη ΗΔΗ η ubi "dropped the bomb" μυριζομαι οτι θα πανε στα 70.

stin ellada simfwnw.eksw den simfwnw.o xronos tha deiksei ti tha ginei,alla gw blepw tous launch titlous opws tonizeis olous 50e.na min bazoume tin eurwpi sto idio kaloupi me tin ellada.ellada mporei na xtipane 70aria.gia paradeigma to poli Gears of War limited edition to briskw eksw 67e.ellada de tha m kanei entipwsei na xtipisei kammia 76ara..

ta paixnidia eksw tou cube ta briskw apo 20e-30e fhinotera.giati dw ola einai pio akriba?Resident Evil 40e,eksw 20e k paei legontas.k genika oti thes mporeis na breis apo tin sigkrisei timwn.psaxnoume ta adikaiologita alla anyway.50000 pokemon stin ellada poulise i nortec,sta @@ tis opoios diamartiretai..

Nomizw oti einai askopi pleon i sizitisei.o katanalwtis einai autos pou tha krinei apo pou tha pswnisei.na psaxnei k na briskei tis kaliteres times,k na mi plirwnei keratiatika.nomizw oti auto einai to rezoume tis ipotheseis,k de xreiazetai na analwthw allo se auto to topic.iparxoun paixnidares se wii,360,ps3 pou ekei einai to thema.me ligo psaksimo guys filame to portofoli mas k apolambanoume auta pou mas aresei.10e apo kei 15e apo dw mazeuontai xtra xrimata.prosoxi thelei

Δημοσ.

(ας μη βάλω τα λευκά μου)

[offtopic]

Προσωπικά σαν απλός παρατηρητής και χρήστης αυτού του forum μου δημιουργήθηκε η εξής απορεία.

Ποιος ακριβώς είναι το μέλος Ryosuke με εγγραφή 24-10-2006 (μόλις 2 μέρες πριν) και 13 μυνήματα στο συγκεκριμένο topic με τον ρόλο του "μαύρου προβάτου"?

[/offtopic]

Δημοσ.

Μακαρι οσοι μιλουσανε για μορφωση να την κατειχανε πραγματικα:

http://www.game.co.uk/ViewProduct.aspx?cat=11325&mid=329386

EDIT

Πανεξυπνοι αυτοι που φτιαξανε το site απλα μπειτε στην γερμανικη διευθυνση και καντε search για το pro evo 6 στο Xbox360

Σου παραθετω δυο sites που ξεκινησαν απο high street μαγαζια δυο διαφορετικων χωρων και τις τιμες του pro evo 6. Θελεις να μου πεις δηλαδη οτι το pro evolution soccer για το Xbox κανει στα μαγαζια τις γερμανιας 63Eu και στην Αγγλια κανει 75; Ειπαμε οτι υπαρχει μια μικρη διαφορα αλλα εδω η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη που θα επρεπε ολη η αγγλια να ξεσηκωθει.

Οχι λοιπον δεν ειναι ετσι τα πραγματα, το γερμανικο site δεν αναφερει τις τιμες που κοστιζουν τα παιχνιδια οταν πας να τα αγορασεις απο το καταστημα στην γερμανια ενω το αγγλικο site αναφερει ΚΑΙ τις δυο τιμες.

"Ποιος ακριβώς είναι το μέλος Ryosuke"

Τιποτα μωρε ανηκει σε μια ομαδα ατομων που σκοπο εχουν να κατακτησουν τον κοσμο με δολια μεσα...η απλα καποιος που δεν μπορει να ανακτησει το password του ενος παλαιοτερου account.

CommanderSP

Δημοσ.

Εξακολουθεις να εισαι εριστικος και οχι συζητησιμος

Καποιον ανθρωπο που κανει λαθη τον καταλαβαινω . Πρωτος εγω εχω κανει απειρα.Ανθρωπο ομως που δεν εχει τα κοτσια να ζητησει για καταφανεστατα λαθη του συγνωμμη,δεν χρειαζεται καν να τον χαρακτηρισω. Στην καλυτερη αυτοχαρακτηριζεται μονος του

Για να σου απαντησω στο -τα-ξερω-ολα-υφος-σου (μιας και δεν μπορεις να ανεβεις στο δικο μου για μια πολιτισμενη συζητηση) ελπιζω να ξερεις να μετρας

Λοιπον 1η συγνωμμη που μου οφειλεις

...

"(2) Τα παιχνιδια ανακοινωνεται οτι θα κανουν 50 ευρω στην Ευρωπη"

Θελω την πηγη, θελω το press release. ΥΠΑΡΧΕΙ; Αμα δεν υπαρχει τοτε θα πρεπει να ζυτησεις συγγνωμη απο ολους αυτους που υπεγραψαν και να κανεις suspend το petition μεχρι να εισαι σιγουρος οτι αυτα που λες συμβαινουν...

2η συγνωμμη

.. Μην το παιζετε ομως επαναταστες χωρις να γνωριζετε καποια βασικα πραγματα. Η ιστορια εχει δειξει οτι ΜΟΝΟ οι επαναστασεις που ειχαν χαρισματικους ηγετες, ατομα που ειχαν μια σαφη εικονα της καταστασης και ηξεραν με ποιο τροπο θα μπορουσαν να αλλαξουν το συστημα, ηταν επιτυχεις. Δυστηως ο "αρχηγος" εδω το μονο που ξερει να κανει ειναι να λεει "αγνοηστε τον". Ποιον θα πρεπει λοιπον να αγνοησετε;

...

Επειδη γενικα καναμε μια ασχημη αρχη στο ολο θεμα της συζητησης μας , χαρη των ορθων επιχειρηματων του φιλτατου spinnet , ποσταρα και σου απαντησα ορθα,ομορφα και λογικα. Μεσα σε αυτο το πλαισιοα και αν θες να συνεχισουμε τη μεταξυ μας ομως συζητηση, σε παρακαλω ανακαλεσε τα περι αρχηγιλικιων. Ειναι τουλαχιστον αστοχο για μενα . Δεν νιωθω ουτε βοσκος , ουτε πιστευω οτι ειναι κανεις προβατο ουτε εδω μεσα , ουτε πουθενα. Μη ξεχνας οτι ειμαι απλα μια απο τι 150 υπογραφες και τιποτα παραπανω . Ουτε αγνοια εχω , ουτε αδιαφορια δειχνω . Τελος ουτε θελω να χαρακτηρισω τον εαυτο μου hardcore gamer , οχι γιατι δεν ειμαι , απλα γιατι τετοιοι χαρακτηρισμοι δεν ειναι του στυλ μου .

Εχω αδικο;Ειμαι παραλογος;

Ας συγκρινει ο οποιοσδηποτε το υφος και το ηθος των ποστ μας.

ΥΓ Επειδη διαβασα κατι που ισως αναφεροταν σε εμενα να ξερεις οτι προσωπικα δε σε ειπα ΠΟΤΕ υπαλληλο της Nortec . Δες τα ποστ μου.

Δημοσ.
Μακαρι οσοι μιλουσανε για μορφωση να την κατειχανε πραγματικα:

http://www.game.co.uk/ViewProduct.aspx?cat=11325&mid=329386

EDIT

Πανεξυπνοι αυτοι που φτιαξανε το site απλα μπειτε στην γερμανικη διευθυνση και καντε search για το pro evo 6 στο Xbox360

Σου παραθετω δυο sites που ξεκινησαν απο high street μαγαζια δυο διαφορετικων χωρων και τις τιμες του pro evo 6. Θελεις να μου πεις δηλαδη οτι το pro evolution soccer για το Xbox κανει στα μαγαζια τις γερμανιας 63Eu και στην Αγγλια κανει 75; Ειπαμε οτι υπαρχει μια μικρη διαφορα αλλα εδω η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη που θα επρεπε ολη η αγγλια να ξεσηκωθει.

CommanderSP

Στην Conrad μαζί με το ΦΠΑ και έξοδα μεταφοράς εντός Γερμανίας το pro Evo 6 για XBOX360 βγαίνει 68 Ευρώ.

Και φυσικά είναι μέσα στα 60-70 Ευρώ που υποτίθεται είναι οι XBOX360 τίτλοι.

Δεν το έψαξες καλά το ζήτημα.

Edit:

Έλα! Ακούς?

Αφού σου αρέσει τόσο πολύ το amazon, πάρε το γερμανικό amazon με το pro evo 6 για XBOX360 στα 63 Ευρώ, όσο δηλαδή το πουλάει και η Conrad.

http://www.amazon.de/Konami-Pro-Evolution-Soccer-6/dp/B000HKD6AE/sr=1-3/qid=1161816693/ref=pd_bowtega_3/303-6789017-0845834?ie=UTF8&s=videogames

Έχεις δίκιο λοιπόν. Η διαφορά με την Αγγλία είναι όντως πολύ μεγάλη. Ίσως θα έπρεπε να ξεσηκωθούνε...

Δημοσ.

"Λοιπον 1η συγνωμμη που μου οφειλεις"

Αν δεν απατωμαι η Nintendo μιλησε για FIRST party games τα οποια δεν εχεις κανενα λογο να φοβασαι για την τιμη τους στην Ελλαδα. Δεν ειχαμε προβλημα με τα GC 1st party ειναι σχεδον απιθανο να εχουμε και τωρα. ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ να πουν και δυο λογακια για τα third party games που τους προλαβε για αλλη μια φορα το http://www.nintendo.gr (παλι με κανεις και επαναλαμβανομαι)

"2η συγνωμμη"

Στο αγνοια και αδιαφορια απαντησα ηδη. To hardcore δεν αναφεροταν ΚΑΝ σε εσενα. Στο αρχηγος τωρα, οταν γραφεις με ενα απιστευτα αυταρχικο και εγωιστικο υφος "εστειλα mail και στην Nintendo ιαπωνιας να δουμε τι θα μας πουν και αυτοι" νομιζω οτι το μυνημα το περασες πολυ καθαρα. Κανενας λογος για συγγνωμη και εδω.

"ΥΓ Επειδη διαβασα κατι που ισως αναφεροταν σε εμενα να ξερεις οτι προσωπικα δε σε ειπα ΠΟΤΕ υπαλληλο της Nortec . Δες τα ποστ μου."

Δεν αναφεροταν σε εσενα.

"Στην Conrad μαζί με το ΦΠΑ και έξοδα μεταφοράς εντός Γερμανίας το pro Evo 6 για XBOX360 βγαίνει 68 Ευρώ.

Και φυσικά είναι μέσα στα 60-70 Ευρώ που υποτίθεται είναι οι XBOX360 τίτλοι.

Δεν το έψαξες καλά το ζήτημα."

Ναι με συγχωρεις αλλα τα γερμανικα μου ειναι λιγο σκουριασμενα και δεν μπορεσα να το ψαξω καλα. Στα λογια μου ομως παλι ερχεσαι. 68-70Εu απο το site, ισως κατι λιγο παραπανω αμα περασεις απο το μαγαζι. Νομιζω οτι και στην Ελλαδα θα κανει 70-75 (με την δευτερη τιμη να ειναι πιο πιθανη σε ορισμενα τουλαχιστον μαγαζια) οποτε δεν ειναι οτι τα παιχνιδια του 360 κανουν το ιδιο παντου και του Wii δεν κανουν, αλλα το οτι ΚΑΙ τα παιχνιδια του 360 ΚΑΙ τα παιχνιδια του Wii θα κανουν περιπου το ιδιο (με ελαφρες διακυμανσεις) σε ολες τισ χωρες τις ευρωπης. ΕΚΤΟΣ βεβαια εαν μπει το καπελο που λετε αλλα ο οποιοσδηποτε γνωριζει λιγο απο business studies θα σας πει οτι ενα τετοιο καπελο (σε λογικα πλαισια παντα) ειναι δικαιολογημενο για μικρες αγορες.

"Αφού σου αρέσει τόσο πολύ το amazon, πάρε το γερμανικό amazon με το pro evo 6 για XBOX360 στα 63 Ευρώ, όσο δηλαδή το πουλάει και η Conrad."

To amazon ΔΕΝ ειναι high street μαγαζι, παλι χανεις την ουσια. Εκανα μια συγκριση δυο site που ειναι αλυσιδες καταστηματων και ΟΧΙ online stores (κατι λεγαμε για αποπροσανατολισμο νομιζω....)

CommanderSP

Δημοσ.

Xαιρομαι που με το τελευταιο σου ποστ μου εδωσες ενα γερο λογο για να σε αγνοησω μια για παντα.

Ο νοων νοειτω

Αυτος παντως ηταν και ο καλυτερος επιλογος στην επικοινωνια ( ποια ;; ) μας :

"..Στο αρχηγος τωρα, οταν γραφεις με ενα απιστευτα αυταρχικο και εγωιστικο υφος "εστειλα mail και στην Nintendo ιαπωνιας να δουμε τι θα μας πουν και αυτοι" νομιζω οτι το μυνημα το περασες πολυ καθαρα. Κανενας λογος για συγγνωμη και εδω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...