Προς το περιεχόμενο

Διαμαρτυρια κατα Nortec

Braveheart1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

meta theloun na min yparxei peiratia..

krima.. oi idioi tin prokaloun me aytes tis times ..

alla kai meis oi katanalotes prepei na adiaforisoume kapote stis proklisis..oi opies tous dinoun kialo aera gia na kanoun ayksiseis.

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή για να καταλάβουμε οτι έχει πέσει 'καπέλωμα' στις τιμές στην Ελλάδα, πρέπει να ρωτήσουμε πρώτα δικηγόρο, οικονομολόγο, καποιον product manager, το υπ. ανάπτυξης και δεν ξερω τι αλλο τι!

i apla na rotiseis ton Rytosuke pou einai ola auta:mrgreen:

Με αλλα λογια (για οσους δεν καταλαβαν) ξεμειναμε απο επιχειρηματα. Οι προσωπικες επιθεσεις ομως δεν ξεμενουν ποτε!!!

poia epixeirimata....tosa sou exoun pei oloi edo mesa alla o Mpenakis kai o Vgainakis....akironeis ta panta etsi apla....ta idia tha leme;

telika to kalitero pou exoume na kanoume einai auto pou leei o Braveheart....apla ignore.....akri den vgainei

Δημοσ.

Εγώ πάντως χαίρομαι για την παρέμβαση του Ryosuke.

Αν όντως είναι υπάλληλος της Nortec, αυτό σημαίνει ότι τραβήξαμε την προσοχή τους.

Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο προαναφερθέντας είναι ότι δεν κάνουμε επίθεση στην Nortec.

Απλώς εξηγούμε ότι εις περίπτωση που οι τιμές των παιχνιδιών αποδειχθούν όντως τόσο υψηλές όσο είπαν στην επίσημη ανακοίνωσή τους, τότε απλά θα διαδώσουμε στους υποψήφιους αγοραστές Wii ότι υπάρχουν πολύ φθηνότερες λύσεις για αγορά παιχνιδιών.

Δεν ζούμε πιά στη δεκαετία του 90, όπου η απουσία internet από τα περισσότερα σπίτια εξασφάλιζε μονοπώλιο σε αυτά τα πράματα.

Τώρα πλέον ένα μεγάλο ποσοστό των ελληνικών σπιτιών έχει πρόσβαση στο internet.

Να πώ του ξαδέλφου μου, που πάει 2α Λυκείου και θέλει να αγοράσει το Wii, ότι μπορεί να προμηθεύεται τα παιχνίδια 15 και 20 Ευρώ φθηνότερα από το εξωτερικό, την επομένη θα το ξέρουν και όλοι οι φίλοι και συμμαθητές του.

Αν αυτοί με τη σειρά τους το πούν σε άλλους.......καταλαβαίνετε τί λέω.

Οπότε, spread the word.

Δημοσ.

...δυστυχώς βλέπω ότι μόλις κάποιος τόλμησε να παρουσιάσει μια διαφορετική άποψη από αυτή που επικρατεί στο topic ορμήξατε να τον φάτε. Προσέξτε μάλιστα ότι όλα τα post του Ryosuke έχουν σαφή ανάπτυξη των επιχειρημάτων του, οπότε αντί να θίγεστε από το ύφος του και να απαντάτε μερικές φορές χώρις καν ουσιαστικό αντίλογο (του τύπου "θέλει να κάνει άνω-κάτω το topic"), θα μπορούσατε απλώς να κάνετε δεκτή και σεβαστή τη γνώμη του και να συνεχίσετε να διαφωνείτε.

Εγώ προσωπικά συγχαίρω τον Braveheart1980 για την πρωτοβουλία του (και υπέγραψα και το petition), όχι γιατί είμαι πεπεισμένος ότι φταίει η Nortec αλλά γιατί κάνει κάτι που στην Ελλάδα (του ωχαδερφισμού) δεν κάνουν πολλοί: παίρνει την πρωτοβουλία να δράσει σε κάποιο επίπεδο, να ακουστεί η φωνή του. Η αντίδραση όμως στον αντίλογο του Ryosuke δεν αφήνει ωραία αίσθηση...αυτή είναι η προσωπική μου άποψη για το διάλογο που γίνεται σε αυτό το topic. Για το πόσο φταίει η Nortec για την τιμολογιακή πολιτική της Nintendo στην Ελλάδα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, όμως πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να διαμαρτυρηθούμε αν μη τι άλλο για...το καλό της ίδιας της Nortec που αν δεν προσπαθήσει να προστατέψει την ελληνική αγορά πολύ απλά θα μας χάσει από πελάτες (αν προσέξατε ακόμη και ο Ryosuke ανέφερε ότι αγοράζει από το Play.com)

Τέλος θα ήθελα απλά να επισημάνω ότι όταν εμφανίζεται κάποιος που υποστηρίζει την αντίθετη άποψη από μας (και το κάνει με επιχειρήματα) τότε αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στο διάλογο. Αντί να λέμε "αγνοήστε τον", "είναι υπάλληλος της Nortec" και άλλα...ωραία σε άκομψους τόνους, καλύτερα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να ψάξουμε καλύτερα το θέμα για να είμαστε πιο σίγουροι για αυτά που πιστεύουμε και αυτά που λέμε. Μόνο τότε άλλωστε μπορούμε να πείσουμε και αυτόν που έχει την αντίθετη άποψη ότι σφάλλει κάπου!

Δημοσ.

Να παραθέσω και την φορολογία που τρώει κάθε χώρα λόγω ΦΠΑ.

εεεεεδώ είμαστε

Δηλαδή σύμφωνα με το παραπάνω, πρέπει να έχουμε χαμηλότερες τιμές από: Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία και Σουηδία, μιας και οι εκεί αντιπροσωπίες αγοράζουν από προμηθευτές, προσαρμόζοντας την τιμή τους σύμφωνα με τον ΦΠΑ της χώρας τους... Τότε γιατί βλέπω σταθερή τιμή στο Wii; Πώς και δεν εμπίπτει στους κανονισμούς; :lol: Είναι κάτι εξωγήινο; :lol:

Δημοσ.
...δυστυχώς βλέπω ότι μόλις κάποιος τόλμησε να παρουσιάσει μια διαφορετική άποψη από αυτή που επικρατεί στο topic ορμήξατε να τον φάτε.

Eδώ έχεις άδικο. Ο Ryosuke ήταν εριστικός, προσβλητικός και απαντούσε σε οτι τον βόλευε!

Αρα δεν πέσαμε να φαμε κανεναν, απλα απαντήσαμε στις προσβολές του αγνοώντας τον.

Δημοσ.
...δυστυχώς βλέπω ότι μόλις κάποιος τόλμησε να παρουσιάσει μια διαφορετική άποψη από αυτή που επικρατεί στο topic ορμήξατε να τον φάτε. Προσέξτε μάλιστα ότι όλα τα post του Ryosuke έχουν σαφή ανάπτυξη των επιχειρημάτων του, οπότε αντί να θίγεστε από το ύφος του και να απαντάτε μερικές φορές χώρις καν ουσιαστικό αντίλογο (του τύπου "θέλει να κάνει άνω-κάτω το topic"), θα μπορούσατε απλώς να κάνετε δεκτή και σεβαστή τη γνώμη του και να συνεχίσετε να διαφωνείτε.

Εγώ προσωπικά συγχαίρω τον Braveheart1980 για την πρωτοβουλία του (και υπέγραψα και το petition), όχι γιατί είμαι πεπεισμένος ότι φταίει η Nortec αλλά γιατί κάνει κάτι που στην Ελλάδα (του ωχαδερφισμού) δεν κάνουν πολλοί: παίρνει την πρωτοβουλία να δράσει σε κάποιο επίπεδο, να ακουστεί η φωνή του. Η αντίδραση όμως στον αντίλογο του Ryosuke δεν αφήνει ωραία αίσθηση...αυτή είναι η προσωπική μου άποψη για το διάλογο που γίνεται σε αυτό το topic. Για το πόσο φταίει η Nortec για την τιμολογιακή πολιτική της Nintendo στην Ελλάδα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, όμως πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να διαμαρτυρηθούμε αν μη τι άλλο για...το καλό της ίδιας της Nortec που αν δεν προσπαθήσει να προστατέψει την ελληνική αγορά πολύ απλά θα μας χάσει από πελάτες (αν προσέξατε ακόμη και ο Ryosuke ανέφερε ότι αγοράζει από το Play.com)

Τέλος θα ήθελα απλά να επισημάνω ότι όταν εμφανίζεται κάποιος που υποστηρίζει την αντίθετη άποψη από μας (και το κάνει με επιχειρήματα) τότε αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στο διάλογο. Αντί να λέμε "αγνοήστε τον", "είναι υπάλληλος της Nortec" και άλλα...ωραία σε άκομψους τόνους, καλύτερα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να ψάξουμε καλύτερα το θέμα για να είμαστε πιο σίγουροι για αυτά που πιστεύουμε και αυτά που λέμε. Μόνο τότε άλλωστε μπορούμε να πείσουμε και αυτόν που έχει την αντίθετη άποψη ότι σφάλλει κάπου!

Τα επειχηρήματα του Ryosuke αποτελούν μία γενίκευση της κατάστασης, παρουσιάζοντας τα παρόμοια προβλήματα που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά, σύν παραδειγμάτων με γενετικά τροποποιημένα προϊόντα και λοιπά.

Όλα αυτά είναι σεβαστά, αλλά με το να αποδεχτούμε απλώς τη κατάσταση λέγοντας "εδώ είναι Ελλάδα" δεν γίνεται τίποτα.

Τα επειχηρήματά του δεν εξηγούσαν τί συμβαίνει με τις τιμές των Wii τίτλων, αντίθετα αποπροσανατολίζαν την συζήτηση, οδηγώντας την σε γενικεύσεις.

Η ελληνική οικονομία, η ελληνική αγορά και λίγο πολύ όλοι οι τομείς (παιδεία, εργασία, κοινωνικές ασφαλίσεις κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ ) πάνε κατα διαόλου. Αυτά όμως δεν ανήκουν στην παρούσα συζήτηση.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι διαφωνούντες είναι, και το τονίζω αυτό, ότι δεν καταγγέλουμε την Nortec.

Αντίθετα, ακριβώς επειδή θέλουμε να αγοράζουμε τα προϊόντα που εισάγει, ακριβώς γι'αυτό και διαμαρτυρώμαστε.

Μπορεί να φταίει η Nortec, μπορεί και όχι. Αλλά ώς αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Nintendo στην Ελλάδα, εκφράζουμε το παράπονό μας σε αυτήν, ώστε με τη σειρά της αν νοιάζεται όντως για τους πελάτες της να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αν δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, τουλάχιστον να λάβουμε μιά σαφή απάντηση για τους λόγους που την οδηγούν σε τέτοιες τιμές.

Και επαναλαμβάνω το μέγα ερώτημά μου:

Για ποιό λόγο οι τίτλοι του XBOX360 όταν πρωτοκυκλοφορούν δεν έχουν το καπέλο που έχουν οι Wii τίτλοι?

Δημοσ.

Δεν θα τις αποφυγω τις επαναληψεις...(και τις ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ by the way)

"Ρε παιδια ελεος μην μπαινετε στο κοπο να απαντησετε στον υπαλληλο της Nortec"

Αν ημουν υπαλληλος της Nortec δεν θα ειχα το δικαιωμα να μιλισω ετσι. Την επομενη μερα θα ημουν απλα χωρις δουλεια. Ειμαι ενας απο τους πιο hardcore nintendo gamers (και αμα ψαξεις λιγο στα gaming communities το ονομα CommanderSP ειναι γνωστο) και εχω κονταροχτυπηθει ΠΑΡΑ πολλες φορες με τη Nortec στο παρελθον. Αυτα που ελεγα ομως τα ειχα ψαξει και ειχα ΠΛΗΡΗ γνωση της καταστασης. Οταν ομως βλεπω κατι τετοιο, ενα petition που δεν εχει καμια βαση, οταν το ατομο που το εφτιαξε εχει ΠΛΗΡΗ αγνοια της καταστασης και ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ να μαθει το οτιδηποτε, τοτε λυπαμαι τα ατομα που υπογραψανε κατω απο το ονομα του.

"tosa sou exoun pei oloi edo mesa alla o Mpenakis kai o Vgainakis"

Για να δουμε λοιπον τι ΔΕΝ απαντησα.

"Τότε γιατί βλέπω σταθερή τιμή στο Wii;"

Η τιμη του Wii ΔΕΝ ειναι σταθερη (ΠΡΩΤΗ επαναληψη)

Ο λογος που βλεπεις μικρη διαφορα στα παιχνιδια εχει να κανει με την τιμη τους και την κλιμακωση των φορων σε σχεση με το βαρος και την αξια. Ενα παιχνιδι που κανει κοντα στα 58Eu δεν εχει την ιδια φορολογια με μια κονσολα που κανει 200+Eu. Ειναι common knowledge για αυτους που βαζουν το μυαλο τους και σκεφτονται μερικα πραγματα. Εσυ μαλλον δεν εισαι ενας απο αυτους.

"Τα επειχηρήματά του δεν εξηγούσαν τί συμβαίνει με τις τιμές των Wii τίτλων, αντίθετα αποπροσανατολίζαν την συζήτηση, οδηγώντας την σε γενικεύσεις."

Το εχω ΗΔΗ απαντησει (ΔΕΥΤΕΡΗ επαναληψη). Για τον ιδιο λογο που παιχνιδια οπως το ISS2 στο GC που το ειχα δει μεχρι και 75 Εu, πιθανοτατα θα δουμε και παιχνιδια του Wii (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΝΣΟΛΩΝ) να κοστολογουνται ακριβα.

"Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι διαφωνούντες είναι, και το τονίζω αυτό, ότι δεν καταγγέλουμε την Nortec."

Ξαναδιαβασε το petition. Πραγματικα με απογοητευεις.

"Για ποιό λόγο οι τίτλοι του XBOX360 όταν πρωτοκυκλοφορούν δεν έχουν το καπέλο που έχουν οι Wii τίτλοι?"

Το εχω ΗΔΗ απαντησει (ΤΡΙΤΗ επαναληψη)

Χωρις να γνωριζω πολλα για τους Xbox360 τιτλους, εχω αναφερει παραδειγματα μεγαλων PS2 τιτλων που πουληθηκαν με ενα ΑΡΚΕΤΑ μεγαλο καπελο. Επισης ανεβα στην Αγγλια και βγες στους δρομους ψαχνοντας να βρεις ΕΝΑ καινουριο παιχνιδι (retail) για Xbox360 στα 50Eu. Μεσω Internet μπορεις να αγορασεις και αλλα ΠΟΛΛΑ πραγματα και οπως βλεπεις οι περισσοτερες αγορες καταφεραν και αντεξαν τον ανταγωνισμο. ΔΕΝ ριξανε ομως τις τιμες τους επειδη μια αποθηκη τα πουλαει πολυ πιο κατω. Οι τιμες των CD πεσανε επειδη ενα πολυ μεγαλο ποσοστο κατεβαζε μουσικη απο το internet, σε ολες τις αλλες αγορες δεν υπαρχει κανενα προβλημα ακομα.

ΟΤΑΝ δουν οτι δεν παει αλλο θα τις ριξουν αλλα απο τη στιγμη που βγαζουν λευτα (ασχετα αν ο μαγαζατορας γκρινιαζει - εδω γκρινιαζε οταν τα παιχνιδια κανανε 30.000δρχ) οι τιμες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα. Δεν σας αρεσει η κατασταση; Ελατε τοτε στην Αγγλια αφου οι τιμες πεφτουν τοσο γρηγορα (γιατι αυτο δεν θα γινει ΠΟΤΕ στην ελλαδα με τα μικρα μαγαζια που πουλανε video games) η απλα αγοραστε απο play.com οπως συνηθως κανω και εγω. Μην το παιζετε ομως επαναταστες χωρις να γνωριζετε καποια βασικα πραγματα. Η ιστορια εχει δειξει οτι ΜΟΝΟ οι επαναστασεις που ειχαν χαρισματικους ηγετες, ατομα που ειχαν μια σαφη εικονα της καταστασης και ηξεραν με ποιο τροπο θα μπορουσαν να αλλαξουν το συστημα, ηταν επιτυχεις. Δυστηως ο "αρχηγος" εδω το μονο που ξερει να κανει ειναι να λεει "αγνοηστε τον". Ποιον θα πρεπει λοιπον να αγνοησετε;

A και κατι αλλο. Οι τιμες των Wii παιχνιδιων ΔΕΝ εχουν ακομα προσδιοριστει

Πειτε μου τωρα ποια πραγματα ηταν "μπενακης βγαινακης". Μην χρειαστει ομως να επαναλαβω κατι που εχω ηδη πει παρακαλω.

CommanderSP

Δημοσ.

Οι τίτλοι των 3rd party εταιριών που αντιπροσωπεύει η Nortec θα διατίθενται από 60,00 euros – 70,00 euros, ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική που επιλέγει η κάθε προμηθεύτρια εταιρία μας
πηγη: http://www.nintendo.gr/news/showmediano.asp?arid=789

Δηλαδη καπελο 10€ απο την επισημη θεση της Nintedo για την Ευρωπη. Νομιζω ανακοινωμενες ειναι οι τιμες, δε πρεπει τοσος κοσμος να εχει αυταπατες...

Οσο και αν εχω διαβασει τα ποστ σου Ryosuke, δεν εχω δει να αναφερεσαι ξεκαθαρα για πιο λογο εδω στην Ελλαδα να ειναι 10€ πιο πανω. Δε θελω κατι γενικο η τι γινεται εδω και εκει, συγκεκριμενα για την Ελλαδα θελω να μαθω, γιατι η αντιπροσωπεια της Nortec δε μπορει να μας εχει retail τιμη την τιμη που αναφερει η Nintendo. Επισης δε θελω να γινουν αναφορες στο play.com που μπορει να εχει τιμες πιο κατω απο την retail, σου λεω για την τιμη που προτεινει η Nintendo ως προτεινομενη λιανικη στην Ευρωπη.

Δημοσ.
Δεν θα τις αποφυγω τις επαναληψεις...

...............

"Για ποιό λόγο οι τίτλοι του XBOX360 όταν πρωτοκυκλοφορούν δεν έχουν το καπέλο που έχουν οι Wii τίτλοι?"

Το εχω ΗΔΗ απαντησει (ΤΡΙΤΗ επαναληψη)

Χωρις να γνωριζω πολλα για τους Xbox360 τιτλους, εχω αναφερει παραδειγματα μεγαλων PS2 τιτλων που πουληθηκαν με ενα ΑΡΚΕΤΑ μεγαλο καπελο. Επισης ανεβα στην Αγγλια και βγες στους δρομους ψαχνοντας να βρεις ΕΝΑ καινουριο παιχνιδι (retail) για Xbox360 στα 50Eu. Μεσω Internet μπορεις να αγορασεις και αλλα ΠΟΛΛΑ πραγματα και οπως βλεπεις οι περισσοτερες αγορες καταφεραν και αντεξαν τον ανταγωνισμο. ΔΕΝ ριξανε ομως τις τιμες τους επειδη μια αποθηκη τα πουλαει πολυ πιο κατω. Οι τιμες των CD πεσανε επειδη ενα πολυ μεγαλο ποσοστο κατεβαζε μουσικη απο το internet, σε ολες τις αλλες αγορες δεν υπαρχει κανενα προβλημα ακομα.

ΟΤΑΝ δουν οτι δεν παει αλλο θα τις ριξουν αλλα απο τη στιγμη που βγαζουν λευτα (ασχετα αν ο μαγαζατορας γκρινιαζει - εδω γκρινιαζε οταν τα παιχνιδια κανανε 30.000δρχ) οι τιμες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα. Δεν σας αρεσει η κατασταση; Ελατε τοτε στην Αγγλια αφου οι τιμες πεφτουν τοσο γρηγορα (γιατι αυτο δεν θα γινει ΠΟΤΕ στην ελλαδα με τα μικρα μαγαζια που πουλανε video games) η απλα αγοραστε απο play.com οπως συνηθως κανω και εγω. Μην το παιζετε ομως επαναταστες χωρις να γνωριζετε καποια βασικα πραγματα. Η ιστορια εχει δειξει οτι ΜΟΝΟ οι επαναστασεις που ειχαν χαρισματικους ηγετες, ατομα που ειχαν μια σαφη εικονα της καταστασης και ηξεραν με ποιο τροπο θα μπορουσαν να αλλαξουν το συστημα, ηταν επιτυχεις. Δυστηως ο "αρχηγος" εδω το μονο που ξερει να κανει ειναι να λεει "αγνοηστε τον". Ποιον θα πρεπει λοιπον να αγνοησετε;

Πειτε μου τωρα ποια πραγματα ηταν "μπενακης βγαινακης". Μην χρειαστει ομως να επαναλαβω κατι που εχω ηδη πει παρακαλω.

CommanderSP

Kαλά ρε Ryosuke, σοβαρομιλάς τώρα?

Αν πάω στο μαγαζί που είναι δίπλα από το σπίτι μου, θα αγοράσω τους καινούργιους XBOX360 τίτλους 60 με 65 Ευρώ. Τόσο έχουν και οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη. Ακόμα και στο play, οι διαφορές τιμών για τους καινούργιους τίτλους είναι πολύ μικρές.

Και η Nortec μου ανακοίνωσε ότι οι Wii τίτλοι θα είναι 60-70 Ευρώ, όταν οπουδήποτε αλλού θα είναι τουλάχιστον 10 Ευρώ φθηνότερα.

Τί είναι αυτά που λές?

Ενημερώσου για τη κατάσταση και άσε τις θεωρίες στην άκρη.

Δημοσ.

Αν και ειπα οτι καλυτερο θα ητανε να αγνοησουμε τον Ryosuke , ισως να εσφαλα

Απλα δε θελω να κανουμε ανω-κατω το thread

Ας δουμε λοιπον τα γεγονοτα

(1) Ανακοινωνετε το Wii

Εurope price 250 euros

Greek price 250 euros

Σωστα ή οχι;

(2) Τα παιχνιδια ανακοινωνεται οτι θα κανουν 50 ευρω στην Ευρωπη

Στην Ελλαδα απο 60 εως 70

Οχι απο ενα μαγαζι οπως αυτα που αναφερεις οπου και μπορουνε να πουλανε οσο θελουν , αλλα απο την επισημη ειασγωγο και αντιπροσωπο

Το παραδειγμα της Αγγλιας ειναι κομματακι αστοχο καθως εκει γενικα ολα τα πραγματα ειναι ακριβοτερα.Σωστα;

Αν απαντησες ναι ας βγαλουμε απο την ακρη και το αλλο ακρο : το φτηνο play.com. Οκ μεχρι τωρα;

Ευχομαι

Λιγο παραπερα ομως ερχεται η διαφωνεια μας με τον φιλο Ryosuke

Αυτος αν καταλαβα καλα (συμφωνα με τη προσφατη επιχειρηματολογια του) θεωρει οτι αυτο το καπελο υπαρχει και σε αλλα παιχνιδια αλλων κονσολων και αρα ειναι τακτικη που ακολουθειται ανεξαρτητως Nortec , οποτε κακως διαμαρτυρομαστε εναντιον αυτης;

Σωστα;

Και εδω κατ'εμε κανεις τα εξης -κατα την αποψη μου- λαθη φιλε Ryosuke

(1) Αν γινεται αυτο το καπελωμα και σε αλλα παιχνιδια, ΚΑΚΩΣ δεν εγινε και εκει διαμαρτυρια . Δεν ειχα/εχω ασχοληθει με ps2 πχ και αρα δε γνωριζω τι γινεται εκει

(2) Στεκεσαι μονιμα σε ορισμενα παιχνιδια και οχι στην πλειονοτητα των παιχνιδιων . Παντα μιλαμε για τη πλειονοτητα . ΑΝ πχ απο τα 10 games το ενα , αντε δυο , εχουν παραπανω τιμη αυτα ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας. Αν το καταλαβαινεις αυτο πραγματικα , τοτε μολις καταλαβες το λαθος σου κανοντας τα μερικα οπως λες ακριβα παιχνιδια του ps2 κανονα για ολα!

Αναρωτιεμαι ειλικρινα πως αποδεχεσαι τα παραδειγματα τα δικα σου για τα μερικα ακριβα games περι ps2 και απορριπτεις συλληβδην το επιχειρημα των παιχνιδιων του 360 ας πουμε, οπου εκει εχουν κατα 95% ιδια

Ρωτω ευθευως : πιστευεις (ανεξαρτητως του ποιος φταιει) οτι υπαρχει καπελο και στα παιχνιδια του wii στην Ελλαδα ; Ναι ή ου ; Μια μονολετκικη απαντηση θελω

Επειδη γενικα καναμε μια ασχημη αρχη στο ολο θεμα της συζητησης μας , χαρη των ορθων επιχειρηματων του φιλτατου spinnet , ποσταρα και σου απαντησα ορθα,ομορφα και λογικα. Μεσα σε αυτο το πλαισιοα και αν θες να συνεχισουμε τη μεταξυ μας ομως συζητηση, σε παρακαλω ανακαλεσε τα περι αρχηγιλικιων. Ειναι τουλαχιστον αστοχο για μενα . Δεν νιωθω ουτε βοσκος , ουτε πιστευω οτι ειναι κανεις προβατο ουτε εδω μεσα , ουτε πουθενα. Μη ξεχνας οτι ειμαι απλα μια απο τι 150 υπογραφες και τιποτα παραπανω . Ουτε αγνοια εχω , ουτε αδιαφορια δειχνω . Τελος ουτε θελω να χαρακτηρισω τον εαυτο μου hardcore gamer , οχι γιατι δεν ειμαι , απλα γιατι τετοιοι χαρακτηρισμοι δεν ειναι του στυλ μου .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...