FILIM0N Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Ενα μεγαλο μπραβο στον Braveheart1980. Ηδη υπεγραψα. Οσο για τους υπολοιπους που μεμψιμοιρουν, να πω οτι χωρις καμια κινητοποιηση δε θα γινει και τιποτα. Αν πιεστει η εταιρεια ισως αντιδρασει. Και μην διαβαζω βλακειες του στυλ <τα κανει με τις πλατες της Νιντεντο> γιατι δεν ειναι δυνατον να βγαζει φιξ τιμη για ολο τον κοσμο και την Ευρωπη και να εχει τη δυναμη η Nortec να εξασφαλισει προνομιακη τιμη για την ιδια. Eιναι μεγαλη δυσφημιση αυτο για την Ν, δεν το καταλαβαινουν ορισμενοι?
Predatorkill Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Aν και δεν ειμαι φαν της Nintendo υπεγραψα και εγω. Δυστυχως οι υψηλες τιμες υπαρχουν και στο Xbox 360 αλλα αυτη η περιπτωση ειναι ακρως απαραδεκτη.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Αλλη μια υπογραφη και απο εμενα...παρολο που δεν ενδιαφερομαι για την εν λογω κονσολα στηριζω ανεπιφυλακτα τετοιες κινησεις! Ευχομαι παιδια να πετυχετε το στοχο σας!
Braveheart1980 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 59 και συνεχιζουμε ακαθεκτοι! Μπραβο παιδια!Ετσι σας θελω! Αντε ετσι την κατοσταδα την εχουμε για τη πλακα! Σας ευχαριστουμε ολους!
sret Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 υπεγραψα και εγω,ας ελπιζουμε οτι 8α ακουστουμε.
spinnet Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 υπέγραψα κι εγώ, πολύ σωστή κίνηση braveheart...
telegamesvg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Eννοειται οτι υπεγραψα εγω κ ο γιος μου ..... Αντε.... και να το κανουμε συχνοτερα σε οτι μας αφορα .......
StavrosD Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Να το έκανε η αντιπροσωπεία του PS2 ή του XBOX θα το καταλάβαινα, από την άποψη ότι στην Ελλάδα θα το αγόραζε ένας και θα παίζαν πολλοί. Για τα nintendo γενικά δεν παίζουν modchip (εκτός από το Gamecube), και ιδιαίτερα για το wii δεν υπάρχει τίποτα ακόμα. Δεν τις καταλαβαίνω τις διαφορές στην τιμή.
BucketheadGR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μαγικός αριθμός. Φτάσαμε το 69 Πόσες υπογραφές "χρειάζονται" ώστε να θεωρηθεί "έγκυρη"; (ok, καταλαβαίνω πως όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο, αλλά με 10 άτομα δεν κάνεις διαμαρτυρία...).
Socratis_g Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εβαλα και εγώ. Δεν ξέρω αν θα πάρω Wii. Αλλα να προτοτυπούν και στις τιμές, όχι μόνο στα γραφικά.
asmilon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εβαλα και εγω ;-) Ας ελπισουμε να εισακουστει...
apple64 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 gia to forum ths nortec tha sou pw ena pragma:tha fas ban sto apse svise eidh polh energa meloi(3000+ posts)exoun faei ban epeidh eferan adirish sthn nortec!genika sto forum eki ginete ths nortec to kagelo Αυτό δεν αληθεύει. Βλέπω εδώ και μήνες το συγκεκριμένο forum και παρ' ότι κάποιοι γράφουν με πολύ άσχημο τρόπο δεν είδα ποτέ να γίνεται κάποιο ban. Χαλάρωσε λοιπόν. Παιδιά ΜΠΡΑΒΟ για το petition. Πάω αμέσως να το υπογράψω! Αύριο θα πάρω και τηλέφωνο την Nortec ώστε μεταξύ άλλων να διαμαρτυρηθώ για τις τιμές των παιχνιδιών. Άλλωστε έχω προπαραγγείλει το Wii από εχθές ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και αυτό κάτι θα πρέπει να τους λέει. Φυσικά και θα αγοράσω το Zelda από το εξωτερικό και όχι από την αδικαιολόγητα ακριβή Nortec. Λυπάμαι που το κάνω αυτό αλλά αν δεν το κάνω θα νοιώθω κορόιδο.
Dreamchaser Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 +1 tzifra k apo mena As elpisoume oti 8a exei kapoio adikrisma h olh prospa8eia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.