Braveheart1980 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Οκ μόλις την κινητοποίησα. Πότε θα την στείλουμε την επιστολή?Έριξα μια ματιά στο forum της nortec, και κανείς δεν έχει διαμαρτυρυθεί για τις τιμές! Μήπως τους πληρώνει η nortec? Καταρχην ευχαριστω που κινητοποιηθηκες (το ειδα εδω ) Οσο για το ποτε θα τη στειλουμε ακουω αποψεις Ας περιμενουμε παντως την απαντηση στα email που εστειλα,να μαζευτει και αλλος κοσμος και εδω και αλλου Οσο για τα φορουμ της Nortec ποσταρα χθες εδω αλλα κανεις δεν το σχολιασε!Τι να πω?? Αν ξερετε καποιον που μπορει να συνδραμει/υπογραψει την πιο πανω δηλωση ας το κανει! Τωρα για το πως θα μαζευτουν οι υπογραφες θα ηθελα να προτεινω αν ενδιαφερετε καποιος mod να προσφερθει να του στειλουμε ενα pm με τα στοιχεια μας (δεν εχω προβλημα να το κανω και εγω,απλα το λεω για λογους διαφανειας) με θεμα πχ Συμμετοχη στη διαμαρτυρια κατα Nortec και οταν τελειωσουμε να μου στειλει με pm τα ονοματα (διχως username,οποτε δε θα ξερω ποιος ειναι ποιος) και να τα στειλω πακετο στην nortec Αν σκεφτειτε/βρειτε ενα καλυτερο τροπο ειμαι προθυμος να τον ακολουθησω
poromenos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Καταρχην ευχαριστω που κινητοποιηθηκες (το ειδα εδω ) Οσο για το ποτε θα τη στειλουμε ακουω αποψεις Ας περιμενουμε παντως την απαντηση στα email που εστειλα,να μαζευτει και αλλος κοσμος και εδω και αλλου Οσο για τα φορουμ της Nortec ποσταρα χθες εδω αλλα κανεις δεν το σχολιασε!Τι να πω?? Αν ξερετε καποιον που μπορει να συνδραμει/υπογραψει την πιο πανω δηλωση ας το κανει! Τωρα για το πως θα μαζευτουν οι υπογραφες θα ηθελα να προτεινω αν ενδιαφερετε καποιος mod να προσφερθει να του στειλουμε ενα pm με τα στοιχεια μας (δεν εχω προβλημα να το κανω και εγω,απλα το λεω για λογους διαφανειας) με θεμα πχ Συμμετοχη στη διαμαρτυρια κατα Nortec και οταν τελειωσουμε να μου στειλει με pm τα ονοματα (διχως username,οποτε δε θα ξερω ποιος ειναι ποιος) και να τα στειλω πακετο στην nortec Αν σκεφτειτε/βρειτε ενα καλυτερο τροπο ειμαι προθυμος να τον ακολουθησω gia to forum ths nortec tha sou pw ena pragma:tha fas ban sto apse svise:mrgreen: eidh polh energa meloi(3000+ posts)exoun faei ban epeidh eferan adirish sthn nortec!genika sto forum eki ginete ths nortec to kagelo:mrgreen: oloi exoun ksesikothei me ta bans,topics diagrafodai sinexia,OLOI einai disarestimenoi me thn politikh ths nortec kai....epetai sinexeia sta bans:mrgreen:
DimitRi_Del Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Tsekarete kai auto PS:den kanw diafimisi apo to site
BucketheadGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Παιδες φιλος απο αλλο forum εριξε την ιδεα να στειλουμε email διαμαρτυριας ΚΑΙ στην Nintendo Europe,διαμαρτυρομενοι για τις τιμες της Nortec καθως και για να ρωτησουμε αν αυτη η υπερκοστολογηση ειναι θεση της Nintendo Europe Μπορείς να συμπεριλάβεις στο mail που θα σταλεί στη Nortec πως θα κάνουμε και μία νίξη προς τη Nintendo Europe. Βάλε για παράδειγμα "το mail αυτό με τα προαναφερθέντα παράπονα, θα γνωστοποιηθεί και στη Nintendo Europe ώστε να εξασφαλιστεί κάθε νόμιμη κίνηση της εταιρίας σας από πλευράς πωλήσεων" ή κάτι τέτοιο. Να γνωρίζουν πως εάν έχουν σκοπό να βάλουν λεφτά στην τσέπη, θα μαθευτεί.
Socratis_g Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά δεν θέλω να είμαι αρνητικός, αλλά δεν ξέρω αν η διαμαρτυρία 40-50-60 ατόμων σε μία ανώνυμη εταιρεία αν μπορεί να κάνει κάτι. Η Νορτεκ έχει την δική της πολιτική με τις πλάτες(ίσως και καθοδηγησεις) του κολοσού της Nintendo. Προφανώς θα έχει προνοήσει και για τη δισαρέσκεια των πελατών - καταναλωτών της. Μακάρι να βγώ λάθος.
xrest Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 steilte k ena stin ninty japan gia ta 250e tou wii.pantws simfwno me ton socrati.opoios einai na parei wii tha to parei k as kanei 250+60-70e to game.
xvagos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 kai giati na ta paro 60-70e apo Nortec kai na mi ta paro apo play.com me 45-50e.!!!.
panther_512 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Χαιρετώ την κινητοποιημένη νεολαία!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυστυχώς τρομερά προβλήματα στις ευρωζωνικές συνδέσεις στην Κύπρο (λόγω κακοκαιρίας στην Πάφο) καθιστούν πολύ δύσκολη τη συνηθισμένη απανταχού και πάντα παρουσία μου στο Insomnia. Χαίρομαι που αρχίσαμε να οργανώνουμε διαμαρτυρία. Braveheart, μπορείς να προσθέσεις στο e-mail προς την Nortec υο ακόλουθο: " Θα θέλαμε να σας πληροφορείσουμε, ότι εις περίπτωση που διατηρήσετε τις εξωφρενικά υψηλές τιμές στο λογισμικό (παιχνίδια) και αξεσουάρ του Wii, θεωρούμε χρέος μας την ενημέρωση των καταναλωτών για τις προαναφερόμενες τιμές, καθώς και εύκολους τρόπους για να προμηθευτούν τα παιχνίδια σε πολύ χαμηλότερες τιμές από το εξωτερικό. Η ενημέρωση θα γίνει σε γνωστές ιστοσελίδες και περιοδικά"
Kraken Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μπράβο παίδες για την κινητοποίηση. Πάντως Braveheart1980, για το forum της Nortec, όπως σωστά λέει και ο poromenos, μην περιμένεις και πολλά.Ίσως γιατί φοβούντε το ban. Εγώ "έφαγα" ban για πλάκα...
heyou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Χαιρετώ την κινητοποιημένη νεολαία!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυστυχώς τρομερά προβλήματα στις ευρωζωνικές συνδέσεις στην Κύπρο (λόγω κακοκαιρίας στην Πάφο) καθιστούν πολύ δύσκολη τη συνηθισμένη απανταχού και πάντα παρουσία μου στο Insomnia. Χαίρομαι που αρχίσαμε να οργανώνουμε διαμαρτυρία. Braveheart, μπορείς να προσθέσεις στο e-mail προς την Nortec υο ακόλουθο: " Θα θέλαμε να σας πληροφορείσουμε, ότι εις περίπτωση που διατηρήσετε τις εξωφρενικά υψηλές τιμές στο λογισμικό (παιχνίδια) και αξεσουάρ του Wii, θεωρούμε χρέος μας την ενημέρωση των καταναλωτών για τις προαναφερόμενες τιμές, καθώς και εύκολους τρόπους για να προμηθευτούν τα παιχνίδια σε πολύ χαμηλότερες τιμές από το εξωτερικό. Η ενημέρωση θα γίνει σε γνωστές ιστοσελίδες και περιοδικά" Aν ειμασταν αρκετα συνειδητοποιημένοι ως καταναλωτές, θα μπορούσαμε αυτο που οργανώνουμε τώρα να το κάνουμε για ολα τα υπερκοστολογημένα προϊόντα στη χώρα μας. Οπως κάνουν και οι καταναλωτές στο εξωτερικό. Στην ουσία προτείνεις 'εμπάργκο' προς την εταιρεία, προκειμένου να σφίξουν οι κ@$οι.
Braveheart1980 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 ANOIΞΑ PETITION ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΔΩ http://www.petitiononline.com/21102006/petition.html MΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕ ΠΑΙΔΕΣ!! ΥΓ Εκανα edit και το αρχικο post ωστε να μπορει να το βλεπει οποιος θελει με το που μπαινει στο thread.Αν δε γινοταν και sticky,ακομα καλυτερα!
theoritikos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Εγώ υπέγραψα το petition. Ας υπογράψουν και οι υπόλοιποι. Λέω να αναφέρουμε την επιστολή διαμαρτυρίας και στο forum του gamesradio. Αν κάποιος απο εσάς το χρησιμοποιεί, ας κάνει τον κόπο να το γράψει και εκεί.
Olorin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 To... 20-άρισα! :-P Θα προσπαθήσω να κάνω κάποια αναφορά και μέσω της αρθρογραφίας μου, αλλά φοβάμαι μην θεωρηθεί επιθετική πολιτική κατά συγκεκριμένης εταιρείας και λογοκριθεί από τους εκδότες μου...
Braveheart1980 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Εγώ υπέγραψα το petition. Ας υπογράψουν και οι υπόλοιποι.Λέω να αναφέρουμε την επιστολή διαμαρτυρίας και στο forum του gamesradio. Αν κάποιος απο εσάς το χρησιμοποιεί, ας κάνει τον κόπο να το γράψει και εκεί. Εκανα και εκει λογαριασμο και το ποσταρα εδω
sa1901 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Υπέγραψα και γώ. kai giati na ta paro 60-70e apo Nortec kai na mi ta paro apo play.com me 45-50e.!!!. Συμφωνώ. Εγώ έχω σταματήσει να αγοράζω πλέον από την Ελλάδα τα παιχνίδια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.