panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 giati mpravo? afiste akoma tin diamartiria..kai oi times tha pesoun kialo. kai aste ton Ryosuke na lei ta dika tou.. (sviste ta mpravo tis Nortec) Πολύ σωστός ο Άνεμος! Πάντως δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε αυτό το πράγμα! Απίστευτο!!!!! Μπράβο σε όλους μας!!!
sa1901 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Όταν κατάλαβαν ότι με αυτές τις τιμές χάνουν τους καλύτερους πελάτες τους, τρέξαν...
ultralisk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 einai pou kapoioi legan oti den mporei na kanei i Nortec tipota gia tis times ktl ktl....mpravo se olous PS .....pou eisai kale Ryosuke??
telegamesvg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ολα καλα , αλλα με τις 3rd party κυκλοφοριες που αντιπροσωπευει η Νortec και οχι μονο τι γινεται??? Mηπως τελικα θα πρεπει να ξεκινησουμε να οργανωνουμε κατι ποιο μαζικο με στοχο τις τιμες ΟΛΩΝ των games που ειναι πολυ υψηλες για χωρες οπως η Ελλαδα ?? "Οι τίτλοι των 3rd party εταιριών που αντιπροσωπεύει η Nortec θα διατίθενται από 60,00 euros – 70,00 euros, ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική που επιλέγει η κάθε προμηθεύτρια εταιρία μας" "Τα παιχνίδια της Nintendo εκτιμώνται πως θα πωλούνται στην ενδεικτική τιμή μεταξύ 49 Euros και 59 Euros."
xrest Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 To Pokemon σημερα (Geenration 3:Ruby Saphire) πουλαει 50.000 κομματια στην Ελλαδα. Η Nortec παρ ολο το after sales support (κανε μια βολτα απο τα forums) δεν εχει καμια υποχρεωση να ακουσει κανεναν αφου ειναι απο τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ελληνικες εταιρειες που κλεινει με κερδος καθε χρονια. Καλη σας νυχτα. swstos o paiktis..eipa oti tha to kratousa auto..
Braveheart1980 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Πανω στο θεμα ειχα επικοινωνια μεσω email με την Nortec Να το email που τους εστειλα Καλησπερα Ειδα στην ανακοινωση σας εδω --> http://www.nintendo.gr/news/showmediano.asp?arid=806 πως τα παιχνιδια του Wii θα κοστιζουν 49 με 59 ευρω Πηγαινοντας στο καταστημα ειδα ομως οτι ολα τα παιχνιδια κοστιζουν ακριβως 59,99 ευρω και κανενα δεν κανει 49 ευρω. Μηπως δεν εχει ενημερωθει το site του καταστηματος; Τι ακριβως συμβαινει; Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας! Kαι η σχεδον αμεση απαντηση τους H ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη.Όλοι οι τίτλοι της Nintendo ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΙ πως θα πωλούνται 49.99 - 59.99Ε. Υπάρχουν αυτή την στιγμή 3 τίτλοι Nintendo. Wii Sports: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ Wii Wii Play: 59.99 ΜΕ ΔΩΡΟ Wii Remote (ένα Wii Remote κοστίζει περίπου 39Ε) Wii Zelda TP 59.99. Οπότε σε ότι αφορά την Nintendo 1 τίτλος είναι τζάμπα, 1 κοστίζει 20Ε και ένας 59.99 Σε ότι αφορά τους 3rd parties, ανακοινώσαμε εκτιμώμενες τιμές 60-70Ε και μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να παραμείνουμε στο χαμηλότερο όριο. http://www.nintendo.gr/news/showmediano.asp?arid=789 Webmaster Τα συμπερασματα δικα σας
Uminoryu Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Οι παλιές συνήθειες όμως δύσκολα να αλλάξουν. Το Wii Play είναι bundle τίτλος με mini games μαζί με ένα Wimote. Στην Ευρώπη θα κοστίζει 49€ όχι 59€ όπως εδώ.
heyou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Aπό το e-shop του nintendo.gr : Wii Red Steel Video Game 59,99 Wii Rayman Raving Rabbids Video Game 59,99 Οι τίτλοι είναι της Ubisoft όχι της Nintendo. Οπότε θα δούμε στο μέλλον! Συμφωνα με το email πάντως που σου απάντησαν, η διαμαρτυρία πρέπει να συνεχιστεί. Τωρα αν μεγάλες αλυσίδες (Πλαίσιο, Μedia Markt κτλ) κανουν καποια συμφωνία με τη Νορτεκ για μείωση τους κέρδους του με σκοπό την πώληση περισσοτέρων παιχνιδιών, αν υπάρχουν προτεινόμενες τιμές μέχρι 59 ευρώ, θα γίνουν εκπτώσεις πχ 4-5 ευρώ, δηλ. 55 ευρώ τιμή πώλησης
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μην πανηγυριζετε ακομα παιδες...σας πεταξε ενα απο 49.99-59.99 και οπως βλεπω ολοι οι τιτλοι κατα μια σατανικη συμπτωση κοστολογουνται στο υψηλοτερο οριο!!! Συνεχιστε τη διαρματυρια!
poromenos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Οπότε σε ότι αφορά την Nintendo 1 τίτλος είναι τζάμπα, 1 κοστίζει 20Ε καιένας 59.99 tzampa?einai afto lexh apo sovarh etairia? den tous mathane oti oi etairies prepei na apadane me episimo tropo? akous eki tzampa eleos!
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 tzampa?einai afto lexh apo sovarh etairia? den tous mathane oti oi etairies prepei na apadane me episimo tropo? akous eki tzampa eleos! ΧΑΧΑΧΑ!!!! Και εγώ αυτό σκεφτόμουν όταν διάβασα την απάντηση. Σαν να μου απαντούσε ο κολλητός μου, ο οποίος κιόλας ήταν τσατισμένος με τις ερωτήσεις μου!
tarrasque Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 now what? αλλαγή θέματος "Eυχαριστία προς Nortec" ? :D
Braveheart1980 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Tους ξαναεστειλα email και μου απαντησαν με τη μορφη σχολιασμου στις ερωτησεις μου Ιδου Καταρχην σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας Μου απαντησατε πως τα third party games θα κανουν 60-70 ευρω Μα απ'ότι βλεπω στο site σας third party παιχνιδια οπως το Red Steel της Ubisoft κοστολογειται οπως τα 1st party games . Μηπως εννοειται οτι μπορει να υπαρξουν 3rd party games που να φτανουν ως τα 70 ευρω; Απαντήσαμε αυτό που πρέπει να κατανοήσετε. Πως οι τιμές καθορίζονται από το κατάστημα και όχι από τον διανομέα. Απλά εκτιμούμε πως σύμφωνα με την τάση της αγοράς οι 3rd party τίτλοι θα κοστίζουν 60-70Ε. Οι τίτλοι στους οποίους αναφέρεστε (Red Steel) κοστίζει 59.99 = 60 στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Nortec. Εάν κάποιο κατάστημα το επιθυμεί' date=' μπορεί να το χαρίσει ή να το πουλήσει 10.000Ε ανάλογα με το κέρδος που θέλει να βγάλει. Εκτιμούμε και πως στα καταστήματα 60Ε θα κάνει ο τίτλος αλλά αυτό δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να κατοχυρωθεί, μιας και ο νόμος ορίζει πως στα πλαίσια του ανταγωνισμού, το κάθε κατάστημα μπορεί να ορίσει ελεύθερα την τιμή των προϊόντων που πουλά.[/quote'] Παρεπιπτόντος οταν λετε οτι εχετε μεινει στο χαμηλοτερο οριο ' date=' τι ακριβως εννοειτε; Εννοειτε οτι το χαμηλοτερο οριο που εχει δηλωσει η «μαμα» Nintendo Europe για τα games του Wii ειναι 49-59 για 1st party και 59-69 για 3rd party? Αν ναι μηπως θα σας ηταν ευκολο να μου παραθεσετε καποιον συνδεσμο; [/quote'] Η ΝΟΕ έχει ανακοινώσει τις τιμές για τα δικά της προϊόντα. Όταν λοιπόν διαβάζετε μια ανακοίνωση της ΝΟΕ που μιλά για τιμές' date=' αυτή η ανακοίνωση αναφέρεται στα δικά της προϊόντα και όχι σε αυτά τρίτων εταιριών. Ο μόνος λόγος που σαν Nortec μπορούμε να μιλήσουμε για τρίτες εταιρίες, είναι το γεγονός πως διανέμουμε στην Ελλάδα και τους τίτλους μερικών τρίτων εταιριών πχ Ubisoft, KONAMI, THQ[/quote'] Τελος εχω και αλλη μια απορια για την προπαραγγελια Εστω οτι αγοραζω πχ το Red Steel ' date=' με τωρινη τιμη 59,99 . Μπορει στις 8 Δεκεμβριου , ημερομηνια κυκλοφοριας του Wii , να αλλαξει αυτη η τιμη ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω; Εφοσον λογικα η αγορα γινεται με χρηση πιστωτικης καρτας (αν κανω λαθος διορθωστε με, ΔΕΝ εχω ξαναγορασει απο το e-shop σας) , σε μια τετοια περιπτωση θα πιστωθει/χρεωθει με το αναλογο ποσο; Σας τα ρωταω ολα αυτα γιατι βλεπω οτι μου λετε οτι προκειται για εκτιμωμενες τιμες και οχι για τελικες. Ποτε θα γνωριζουμε οριστικα και αμετακλητα τις τιμες; [/quote'] Από την στιγμή που ανακοινώσαμε κάποια τιμή για το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι τρομερά δύσκολο να υπάρξει κάποια αλλαγή. Η χρέωση πιστωτικής κάρτας μπορεί να διεξαχθεί μέσα σε 7 ημέρες από την στιγμή που κάποιος πελάτης παραγγείλει ένα προϊόν. Στην περίπτωση των προπαραγγελιών, δεν είναι εφικτή η πληρωμή με πιστωτική κάρτα, εκτός και αν η προπαραγγελία γίνει μέχρι και 6 ημέρες πριν από την κυκλοφορία του προϊόντος. Το e-shop λειτουργεί και με αντικαταβολή, πράγμα που σημαίνει πως αν παραγγείλετε κάτι θα το πληρώσετε όταν θα το παραλάβετε στο σπίτι σας. Και παλι καλη μερα σας Και παλι τα σχολια δικα σας
BucketheadGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μόλις το είδα!!! Μπράβο μας για αρχή. Άντε να δούμε και τη συνέχεια τώρα.
xrest Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 brave mi perimeneis na pareis wii apo ellada.se exoun stin mpouka..tha baloun tin foto sou se ola ta magazia gia timwria..naughty boy..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.