Προς το περιεχόμενο

Provlima me to Azureus

prive_pt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xrisimopoio to Azureus kai eno exo kleisto ton Firewall ton Windows kai exo kanei NAT-Firewall Test sto Azureus kai mou emfanizei OK! To Ratio einai kokkino kai den katevazei!

Sim. Exo apenergopoihsi kai to pnp sto Azureus.

TCP kai UDP 59189

Ti rithmisi xreiazetai na kano ?

Euxaristo ek ton proteron!

:-? :-? :-?

• Super Moderators
Δημοσ.
Xrisimopoio to Azureus kai eno exo kleisto ton Firewall ton Windows kai exo kanei NAT-Firewall Test sto Azureus kai mou emfanizei OK! To Ratio einai kokkino kai den katevazei!

Sim. Exo apenergopoihsi kai to pnp sto Azureus.

TCP kai UDP 59189

Ti rithmisi xreiazetai na kano ?

Euxaristo ek ton proteron!

:-? :-? :-?

Η ένδειξη Ratio είναι κόκκινη διότι έχεις κατεβάσει περισσότερα δεδομένα απ' όσα έχεις ανεβάσει. Δεν έχει να κάνει ούτε με τη σύνδεσή σου, ούτε με firewall ούτε με το Universal PnP που έχεις απενεργοποιήσει, ούτε με NAT.

Έχεις πάρει παραπάνω απ' όσα έχεις δώσει. Κι αν πας το ποντίκι σου πάνω από το κόκκινο, το πρόγραμμα θα σου πει ακριβώς ποιό είναι το ratio σου.

Το σωστό, πρέπον και ηθικό είναι να αφήσεις το πρόγραμμα να "ανεβάσει" (upload) τουλάχιστον τον ίδιο όγκο δεδομένων που έχει κατεβάσει. Αν, για παράδειγμα, κατέβασες ένα αρχείο 200ΜΒ, πρέπει να αφήσεις το πρόγραμμα να ανεβάσει 200ΜΒ τουλάχιστον.

Δημοσ.

Επιπλέον αυτών που λέει ο paredwse, αν είσαι σε πριβέ τράκερ, μπορεί να έχεις πέσει κάτω από την απαιτούμενη αναλογία στα αρχεία που ανεβακατεβάζεις από εκεί και να σε έβαλε στην αναμονή. Δες/ρώτα στον τράκερ σου.

Για να δεις αν όλα τα άλλα είναι εντάξει από τη μεριά σου, κοίτα τα «καλά» τόρρεντ στο λινκ στην υπογραφή μου.

Για το ότι το μΤ είναι «πιο γρήγορο», «πολύ καλύτερο» και «δοκιμασμένα», οι φίλοι θα μου επιτρέψουν να διαφωνήσω.

Το «πιο γρήγορο» δεν το έχω δει ποτέ. (Μάλλον το αντίθετο βλέπω, αλλά δεν έχει νόημα να το πω, διότι πρέπει να κάνεις μετρήσεις ακριβείας απομονώνοντας άσχετους παράγοντες, κι αυτό θέλει δουλειά.)

Το «πολύ καλύτερο» είναι κι αυτό προβληματικό. Για μένα ο Az είναι το καλύτερο απ' όλα. Είναι θέμα αναγκών και γούστου και προτιμήσων και του τί μηχάνημα έχεις και τί λειτουργικό έχεις κλπ. κλπ. Αλλά είναι και τα δύο πολύ καλά προγράμματα. Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα προγράμματα!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Az τρέχει σε JRE (δηλ. ένα βήμα παραπάνω αν δεν την έχεις ήδη) και ότι καταναλώνει περισσότερη RAM.

Δημοσ.

Το θέμα του ratio είναι αυτό που σου λένε ο Eusebius και ο paredwse. Αν αυξήσεις αυτά που δίνεις, τότε το ratio σου (ή ελληνικά αναλογία ή λόγος, αν θυμάσε από τα μαθηματικά) θα αυξηθεί και το λαμπάκι θα πρασινίσει.

Τώρα για το γεγονός που λες ότι δεν κατεβάζει, το πιο πιθανό είναι κατεβάζεις όπως λέει και ο Eusebius από Prive tracker που έχει και αυτός ratio limit. Ετσι, όταν δεν δίνεις σου επιβάλλει κυρώσεις όπως από χρονοκαθυστέρηση μέχρι ban. Συμβουλέψου τους κανόνες της σελιδας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εντάξει δεν είπα οτι είναι και το καλύτερο αλλά σε σχέση με άλλα...

για παράδειγμα προχθές πήγα να βάλω στο bitcomet ενα torrent 8GB...αλλά που...πεταγε συνέχεια σφάλματα ούτε καν το άνοιγε, το βάζω στο μTorrent και όλα ΟΚ, βέβαια δεν το δοκίμασα στο Azureus....:-D

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά εντάξει δεν είπα οτι είναι και το καλύτερο αλλά σε σχέση με άλλα...

για παράδειγμα προχθές πήγα να βάλω στο bitcomet ενα torrent 8GB...αλλά που...πεταγε συνέχεια σφάλματα ούτε καν το άνοιγε, το βάζω στο μTorrent και όλα ΟΚ, βέβαια δεν το δοκίμασα στο Azureus....:-D

Έχει σχέση αυτό το μήνυμα με το ερώτημα για το RATIO;

Ρώτησε ποιός είναι καλύτερος torrent client;

Δημοσ.

Θα πρέπει να συμφωνήσω με τον πάρεδώσε και τον ευσεβή φίλο μου. Δεν μπορείς να πεις οτι ο ένας client είναι πιο γρήγορος από τον άλλο αφού η ταχύτητα με την οποία κατεβάζεις εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες και όχι από το πρόγραμμα. Είναι τέτοια η φύση του τορεντ και τέτοιος ο τρόπος διαμοιρασμού των αρχείων που είναι αδυνατον να καταλήξεις σε συμπέρασμα. Ακόμα και αν κατεβάσεις 2 φορές το ίδιο αρχείο ποτέ δεν θα κάνεις τον ίδιο χρόνο... Το ratio σου είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να το προσέξεις. Και μια που το είπαμε ας μοιράσω τπτ τώρα και ας μην έχω κάτι για κατέβασμα :)

Δημοσ.

@paredwse δεν εχει σχέση με το ερώτημα για ratio αλλα με το προηγούμενο, επίσης είπα την γνώμη μου...δεν έκανα επιστημονικές μετρήσεις να δω ποιο είναι πιο γρήγορο\καλύτερο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...