nontasg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Σοβαροί λόγοι για κατάληψη - Συμπαράσταση σε γειτονικά σχολεία - Συμπαράσταση στους καθηγητές/δασκάλους που δουλεύουν 3-4 ώρες την μέρα και πληρώνονται χριστούγεννα-πάσχα-καλοκαίρι - Να μπουν μεγαλύτερα καλαθάκια στις τουαλέτες (γι'αυτό τα πετάμε έξω) - Να καταργηθούν οι τούρκικες τουαλέτες και να μπει κανονική λεκάνη - Να μάθει ο καντινιέρης να φτιάχνει σωστό φραπέ/νες και να πάρει μηχανή espresso - Parking μέσα στο σχολείο για αυτοκίνητα/μηχανάκια μαθητών - Να περνάνε στο πανεπιστήμιο όλοι οι αριστούχοι με απολυτήριο πάνω από 4 (τέσσερα) - Αύξηση ορίου απουσιών (γιατί έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε εκτός από το σχολείο) - Περισσότερες κάσες στην παρέλαση - Η μαθηματικός να φοράει κοντότερο μίνι - Η φιλόλογος να φοράει σουτιέν... (την έχουμε και 1η ώρα) - Να επιτραπεί το κάπνισμα την ώρα του μαθήματος - ..... Δε γίνεται να μην απαντήσω σε αυτό.......RESPECT....... :mrgreen: Και ένα βασικό αίτημα που ξέχασες(ισχύει για πανεπιστήμια μόνο):μόλις μπαίνει κάποιος στο πανεπιστήμιο με ένα 3 (όχι παραπάνω) να κάθεται ένα μήνα και μετά να παίρνει πτυχίο και να τον βάζουν κατευθείαν σε δουλειά με 4000 ευρώ το μήνα.......
FilipposMD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Αυτό που δεν καταλαβαίνω με τις καταλήψεις σε σχολεία και πανεπιστήμια είναι το πώς καλλιεργήθηκε η ιδέα ότι οι μαθητές και οι φοιτητές μπορούν να κάνουν ό,τι τους καπνίσει με τα κτίρια. Γιατί δηλαδή οι επιβάτες του μετρό δεν κάνουν κατάληψη στους σταθμούς και οι ασθενείς στα νοσοκομεία; Και στο πανεπιστήμιο όταν ήμουν, έβγαινε ο σύλλογος των φοιτητών και έλεγε "αύριο κλείνει η σχολή" και όλοι το αντιμετώπιζαν με απόλυτη φυσικότητα! Δεν πιστεύω να υπάρχει χώρα στον κόσμο με τόσο τραγική νοοτροπία, τι να πω...
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 όλοι ξέρουμε ότι οι καταλήψεις γίνονται για χαβαλέ.Και μεις κάναμε όταν πηγαίναμε σχολείο και είχαμε αστεία αιτήματα αλλά όταν είσαι πιτσιρικάς,δεν καταλαβαίνεις.Μάθημα θέλεις να χάσεις. Ας είμαστε ειλικρινείς. Σοβαροί λόγοι για κατάληψη - Συμπαράσταση σε γειτονικά σχολεία - Συμπαράσταση στους καθηγητές/δασκάλους που δουλεύουν 3-4 ώρες την μέρα και πληρώνονται χριστούγεννα-πάσχα-καλοκαίρι - Να μπουν μεγαλύτερα καλαθάκια στις τουαλέτες (γι'αυτό τα πετάμε έξω) - Να καταργηθούν οι τούρκικες τουαλέτες και να μπει κανονική λεκάνη - Να μάθει ο καντινιέρης να φτιάχνει σωστό φραπέ/νες και να πάρει μηχανή espresso - Parking μέσα στο σχολείο για αυτοκίνητα/μηχανάκια μαθητών - Να περνάνε στο πανεπιστήμιο όλοι οι αριστούχοι με απολυτήριο πάνω από 4 (τέσσερα) - Αύξηση ορίου απουσιών (γιατί έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε εκτός από το σχολείο) - Περισσότερες κάσες στην παρέλαση - Η μαθηματικός να φοράει κοντότερο μίνι - Η φιλόλογος να φοράει σουτιέν... (την έχουμε και 1η ώρα) - Να επιτραπεί το κάπνισμα την ώρα του μαθήματος - ..... platongr L:mrgreen: L Bomber-21 όχι πάντα, υπάρχουν και πολυ σοβαρά αιτήματα(π.χ. επαναφορα παννελαδικών εξετάσεων στη β λυκείου,στήριξη καθηγητών και δασκάλων στην απεργία,κατάργηση βάσεις του 10), αλλά και απο την άλλη υπάρχουν και καποια που δεν ''ακούγονται'' (δε τίθεται θέμα για συζήτηση όπως π.χ για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ οι μαθητές να δίνουν μόνο τα μαθήματα της σχολής και όχι με βάση επιστημονικών πεδίων)και τα βάζουν ίσα ίσα για να χάσουν μάθημα...τεσπα θέλω επίσης να συμφωνήσω με ένα φίλο προηγουμένως που είπε ότι η το σχολείο είναι χάσιμο χρόνου αφού στο φροντηστηριο τα μαθαίνουμε όλα ε... αυτό είναι μια γενική αλήθεια!χρειάζεται μια ριζική αλλαγή η παιδεία και κάποτε πρεπει να γίνει και αυτό...
manic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Σοβαροί λόγοι για κατάληψη - Συμπαράσταση σε γειτονικά σχολεία - Συμπαράσταση στους καθηγητές/δασκάλους που δουλεύουν 3-4 ώρες την μέρα και πληρώνονται χριστούγεννα-πάσχα-καλοκαίρι - Να μπουν μεγαλύτερα καλαθάκια στις τουαλέτες (γι'αυτό τα πετάμε έξω) - Να καταργηθούν οι τούρκικες τουαλέτες και να μπει κανονική λεκάνη - Να μάθει ο καντινιέρης να φτιάχνει σωστό φραπέ/νες και να πάρει μηχανή espresso - Parking μέσα στο σχολείο για αυτοκίνητα/μηχανάκια μαθητών - Να περνάνε στο πανεπιστήμιο όλοι οι αριστούχοι με απολυτήριο πάνω από 4 (τέσσερα) - Αύξηση ορίου απουσιών (γιατί έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε εκτός από το σχολείο) - Περισσότερες κάσες στην παρέλαση - Η μαθηματικός να φοράει κοντότερο μίνι - Η φιλόλογος να φοράει σουτιέν... (την έχουμε και 1η ώρα) - Να επιτραπεί το κάπνισμα την ώρα του μαθήματος - ..... respect επειτελους ΤΕΛΟΣ η ληστεια με τους λουκουμαδες γιατι εχουν τρυπα στο κεντρο???? ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΘΗΚΙΑ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-nick- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 ...τεσπαθέλω επίσης να συμφωνήσω με ένα φίλο προηγουμένως που είπε ότι η το σχολείο είναι χάσιμο χρόνου αφού στο φροντηστηριο τα μαθαίνουμε όλα ε... αυτό είναι μια γενική αλήθεια!χρειάζεται μια ριζική αλλαγή η παιδεία και κάποτε πρεπει να γίνει και αυτό... αυτο ομως εχει να κανει με τους μαθητες περισσοτερο.. Ριζικη αλλαγη οντως χρειαζεται αλλα αλλο αυτο.. Ουτε ειναι απαραιτητο ΚΑΝ φροντιστηριο για να βγαλεις ενα απολυτηριο του 14-15 , μην τρελαθουμε.
Bomber-21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Bomber-21 όχι πάντα, υπάρχουν και πολυ σοβαρά αιτήματα(π.χ. επαναφορα παννελαδικών εξετάσεων στη β λυκείου,στήριξη καθηγητών και δασκάλων στην απεργία,κατάργηση βάσεις του 10) Kαι με τα τρία διαφωνώ.Επίσης,από πότε οι μαθητές είναι αλληλέγγυοι με τους καθηγητές;
manic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Kαι με τα τρία διαφωνώ.Επίσης,από πότε οι μαθητές είναι αλληλέγγυοι με τους καθηγητές; απο τοτε που χρειαζομαστε αιτηματα!!!
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 nick[;1336882']αυτο ομως εχει να κανει με τους μαθητες περισσοτερο.. Ριζικη αλλαγη οντως χρειαζεται αλλα αλλο αυτο.. Ουτε ειναι απαραιτητο ΚΑΝ φροντιστηριο για να βγαλεις ενα απολυτηριο του 14-15 ' date=' μην τρελαθουμε.[/quote'] xaxaxxaxxa, ]nick[ 1)Πόσο χρονών είσαι? 14-15 φίλε είναι πάρα πολύ δύσκολο να το βγάλει εάν λάβουμε υπόψη τα σημερινά δεδομένα... να σου δώσω κάποια παραδείγματα...Εγω προσωπικά είχα ζητησει από το πατέρα μου μια βοήθεια στα μαθηματικά τεχνολογικής κατεύθυνσης και μου είπε ότι πότε δεν τα είχε κανει αυτα, τα έβλεπε σαν ''κινέζικα'' ο οποίος είχε επιλέξει την πρακτική στα χρόνια του....παράδειγμα 2 Ο καθηγητής που μας κάνει φυσική μας είπε ότι αυτά που κάνουμε τώρα εμείς(όταν ήμουν πρώτη λυκείου) τα έκαναν κάποτε οι μαθητές στην 3η λυκείου... θέλω να σου πω ότι είναι ανάλογα με τις εποχές και μπορεί κάποτε οι μελλοντικοί μαθητές να καταλήξουν να κανουν μαθήματα πανεπιστημίου!(ξέρω είναι παράλογο αλλά έχει κάποια βάση) 2)άντε μαμισε τα τα παραδείγματα...πες ότι βγαίνει ο βαθμός...εγώ τι να τον κάνω???με 14-15 το πολύ πολύ να περάσω σε κανένα ΤΕΙ της κακιάς ώρας!
-nick- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 1)Πόσο χρονών είσαι? 14-15 φίλε είναι πάρα πολύ δύσκολο να το βγάλει εάν λάβουμε υπόψη τα σημερινά δεδομένα... να σου δώσω κάποια παραδείγματα...Εγω προσωπικά είχα ζητησει από το πατέρα μου μια βοήθεια στα μαθηματικά τεχνολογικής κατεύθυνσης και μου είπε ότι πότε δεν τα είχε κανει αυτα, τα έβλεπε σαν ''κινέζικα'' ο οποίος είχε επιλέξει την πρακτική στα χρόνια του....παράδειγμα 2 Ο καθηγητής που μας κάνει φυσική μας είπε ότι αυτά που κάνουμε τώρα εμείς(όταν ήμουν πρώτη λυκείου) τα έκαναν κάποτε οι μαθητές στην 3η λυκείου... θέλω να σου πω ότι είναι ανάλογα με τις εποχές και μπορεί κάποτε οι μελλοντικοί μαθητές να καταλήξουν να κανουν μαθήματα πανεπιστημίου!(ξέρω είναι παράλογο αλλά έχει κάποια βάση) πριν 1,5 χρονο τελειωσα το λυκειο φιλε μου. Ξερω πολυ καλα και την υλη που εχετε τωρα. 14 γραφεις Α Ν Ε Τ Α σε ολα τα μαθηματα και χωρις φροντιστηριο. Εγω εγραψα πανελληνιες γυρω στο 17,5 με εξτρα μαθημα μονο μαθηματικα/φυσικη. Χωρις το φροντιστηριο εγραφα στη χειροτερη 13-14? τι πιστευεις? Οχι οπως καποιους που βλεπω να πανε φροντιστηρια σε 7-8-9 μαθηματα.. ελεος
kkardo91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Επειδή είμαι και εγώ β' λυκείου, κάνω μάθημα ιδιαίτερα μαθηματικά, φυσική και πάω φροντηστίριο έκθεση. Και εγώ είμαι της άποψης οτι χωρίς φροντηστίρια-ιδιαίτερα δεν βγαίνει. Βέβαια εγώ μέχρι στιγμής τα καταλαβαίνω αρκετά άνετα αλλά δεν πιστεύω οτι βγαίνουν τα παραπάνω μαθήματα χωρίς ιδιαίτερο..Το βλέπω και απο την σύγκριση που κάνω με το σχολείο.. Βέβαια ο βαθμός στις πανελλήνιες δεν καθορίζεται μονο από το δίαβασμα αλλά και από την ευστροφία.
blueviper Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μη χαλιέστε που δεν υφίστανται αιτήματα. Καταφύγετε σε ένα οποιοδήποτε αντιπολιτευτικό κομματικό γραφείο και τσιμπήστε από τα έτοιμα. Αντιγράφω ένα post που πέτυχα σε άλλο forum και βρήκα χαριτωμένα ενδεικτικό: (αναφέρεται στην περίπτωη σχολείου που ο γυμνασιάρχης είναι πατέρας φίλου του) "Το σχολείο του πατέρα του τελούσε υπό κατάληψη για μερικές μέρες. Μόλις προχθές αναγκάστηκαν να του επιστρέψουν τα κλειδιά, μια και έγιναν διάφορα ευτράπελα εντός του κτιρίου (ζημιές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό κοκ). Μαζί του παρέδωσαν και μια λίστα των αιτημάτων τους ως μαθητές γυμνασίου, μεταξύ των οποίων υπήρχε καταγγελτικός λόγος απέναντι στην παγκοσμιοποίηση, την Κόκα Κόλα και τις αμερικανικές επεμβάσεις. Δυστυχώς δεν υπήρχε η παραμικρή νύξη για το πρόβλημα της θέρμανσης του σχολείου που είναι εντονότατο και ενός χαλασμένου πλακόστρωτου τμήματος της αυλής που είναι άκρως επικίνδυνο ως έχει. Προφανώς οι ιθύνοντες νόες πίσω από τα συγκεκριμένα αιτήματα αγνοούσαν τα πραγματικά προβλήματα του σχολείου, ίσως γιατί δεν ήταν ποτέ μαθητές του. Δεύτερη τραγική διαπίστωση που καταδεικνύει και το μέγεθος της ιδεολογικής ανυπαρξίας μερίδας εκπαιδευτικών. Η πλειονότητα βρισκόταν σε αποχή. Μετά την πληροφόρηση πως το σχολείο κατελήφθη από τους μαθητές, άρχισαν να ενημερώνουν το γυμνασιάρχη πως παύουν την αποχή. Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος, αυτό έγινε για την κονόμα και προκειμένου να μη χάνεται ο μισθός. Η επανάσταση μπορεί να περιμένει."
-nick- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 & blueviper, σε καποια σχολεια που οι διευθυντες ειναι αντιθετοι με την καταληψη και την εχουν αποτρεψει/καθυστερησει η εστω δεν εχουν ενθαρρυνει? Σωστη βεβαια η τελευταια σου προταση.... [δεν ξερω αν την βλεπεις παντως, μιας και εχεις αποκλεισει τον εαυτο σου]
blueviper Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Βασικά Nick αμφιβάλλω αν υπάρχουν και πολλοί διευθυντές που να επιθυμούν την κατάληψη κι όχι πάντα ως αντιδραστικά στοιχεία απέναντι στην όποια αντίδραση ή προκειμένου να ευνουχίσουν τον επαναστατικό οίστρο των μαθητών. Κάποιοι έχουν πάντως ταμπουρωθεί στο γραφείο τους και ξημεροβραδιάζονται σε αυτό, ακριβώς για να αποτρέψουν την κατάληψη. Ακόμα κι αν δεν κινδυνεύει το κεφάλι τους, το γόητρό τους μπορεί να τρωθεί με χίλιους δυο τρόπους, αν δεν αποδείξουν στους δικούς τους προϊσταμένους πως ξέρουν να διαχειρίζοντα τα του "οίκου" τους. Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, ομολογώ πως γέλασα με την ψυχή μου διαβάζοντας για τα αιτήματα κατά της παγκοσμιοποίησης από παιδιά του Γυμνασίου, όταν μάλιστα έλειπαν αξιώσεις που τους αφορούσαν αμεσότερα. Ακόμα κι αν δε μιλούσαμε για καταφανέστατη υποκίνηση, όλοι θέλουμε να γίνουμε Τσε, αλλά αρνούμαστε να σηκώσουμε τη σκούπα και να μαζέψουμε 5-6 τενεκεδάκια που βρωμίζουν την αυλή. Όσο για τους καθηγητές που ανέφερε το post, μάλλον ξεχνάνε πως επανάσταση χωρίς θυσίες, δεν είναι επανάσταση αλλά βόλεμα. Ιδεολόγοι της πορδής. [δεν ξερω αν την βλεπεις παντως, μιας και εχεις αποκλεισει τον εαυτο σου] Cheating: Μπαίνω με IE στον οποίο και δεν έχω λογαριασμό, προκειμένου να δω τι έγραψα.
anthony_crete Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Σαν συνεχεια στο thread tou foge ειπα και γω να πω την αποψη μου μιας και ως μαθητης βλεπω οτι αλλοι κανονιζουν θεματα που αφορουν εμας χωρις να μας λαμβανουν καν υποψην τους. Παω 2α λυκειου... Ειμαι θετικη και του χρονου θα παω τεχνολογικη (αλλη μαλακια αυτη αλλα ας μην την αναλυσουμε τωρα!!). Θελω να περασω Πολυτεχνιο Ηλεκτρολογων Μηχανολογων κ μηχανικων ηλεκτρονικων υπολογιστων... Μια σχολη που οπως καταλαβαινεται ειναι παλουκι και για να μπεις ΚΑΙ για να βγεις (να τελειωσεις)...Με ολα αυτα θελω να σας πω οτι σε γενικες γραμμες δεν ειμαι ενα φυτο που καθετε και διαβαζει για να παρει ενα βαθμο στα θρησκευτικα να βγαλει μεγαλο Μεσο Ορο και να κανει τον εξυπνο... Η λογικη μου ειναι η εξης: Ποια μαθηματα ειναι στις πανελληνιες? ... Αυτα διαβαζω.. Στοχος μου ειναι προς το παρον να περασω... Γιαυτο εχω επιλεξει καθηγητες ενος ανωτερου επιπεδου που δεν κανουν απλα την θεωρια 2 απλες ασκησεις και αντε γεια.. Για να περασεις σε κατι τετοιες σχολες (19000 μορια) πρεπει να ξερεις πραγματα ανωτερα απαυτα που ξερουν οι αλλοι.... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.... Που θελω να καταληξω??? Στο σχολειο γινεται της π0uτ@ν@S.... Στο ενα μαθημα οι καθηγητες ειναι χαζοι και δεν ξερουν τι τους γινεται, στο αλλο δεν ξερουν ΚΑΝ αυτα που πρεπει να διδαξουν (βλεπε το προπερσυνο 4ο θεμα φυσικης & το περσυνο των μαθηματικων που τα 3/4 των καθηγητων που κανουν ιδιαιτερα δεν μπορουσαν να το λυσουν) και απο εμας εχουν την απαιτηση να καθομαστε 7 ωρες τη μερα να ακουμε: Τισ 2 ωρες κατι ασχετα μαθηματα (τελειως ακυρα..!) οπως δικαιο κλπ... Την αλλη ωρα μια ηλιθια που δεν ξερει να μας εξηγησει γιατι η γραφ παρασταση πιεσης-ογκου ειναι παραβολη Την παραλλη ωρα εναν που στο μισο μαθημα μας λεει μαλακιες (ανεκδοτα τα θεωρει) και το αλλο μισο μας συμπεριφερονται σαν βλακες και μας δινει κατι ασκησεις βλακωδεις (μαθηματικος ειναι αυτος) που χρειαζεται μια αντικατασταση του τυπου.............. Και μεσα σε ολους αυτους τουσ αχρηστους εκπαιδευτικους που θελουν και αυξηση (να μη μιλησω τωρα...) υπαρχουν 10 πολυ καλοι καθηγητες που κανουν και ιδιαιτερα (με ταριφες που κυμαινονται 15~20 ευρωπουλα).. Μαγκια τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτους δεν τους κατηγορω!... Γιατι? Επειδη στο σχολειο δεν χαλαρωνουν και δεν λενε αα ωραια παμε να ξεκουραστουμε!.. Αλλα κανουν 200 φορες καλυτερο μαθημα απο τους αλλους που προειπα!! Γιαυτο και γω φετος λοιπον στο σχολειο παρακολουθω μονο μαθηματικα κατευθυνσης.... Αυτος ειναι ο μονος καθηγητης μου που αξιζει να ξαναακουσεις αυτα τα πραγματα (αφου θα τα εχεις ακουσει απτα φροντ κλπ ηδη) Κοιταξτε ποσο εξυπνοι ειναι οι ανθρωποι που μας κυβερνανε! Ξερουν οτι: 1) οτι το 70% των παιδιων πανε τεχνολογικη&θετικη... 2) Οτι για να γραψεις μαθηματικα και φυσικη στις πανελληνιες πρεπει στην 1η λυκειου να μαθεις καλα μαθηματικα και φυσικη γιατι χρειαζονται!! ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ:Πανε και βαζουν 2 ωρες μαθηματικα, 2 ωρες φυσικη ΚΑΙ 6 ΩΡΕΣ ΑΡΧΑΙΑ......... Με συγχωρειτε, αλλα αυτο δεν λεγεται ηλιθιοτητα..... Λεγεται Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ (για να μην πω στον κυβο..) Ενδεικτικα για την πλακα μου εκανα περισυ εναν υπολογισμο ποσες ωρες εχασα ΜΟΝΟ για τα αρχαια....... το συνολο??? καπου στις 200....... Τι καταλαβα απο τα αρχαια?? ΤΙΠΟΤΑ!! Το απολυτο 0 !!! Μα δεν καταλαβαινετε οτι αυτες τις 200 ωρες αν εκανα μαθημα (οχι στο σχολειο) θα ειχα βγαλει οχι ΚΑΙ ΤΗΝ υλη της 2ας λυκειου των μαθηματικων??? Μετα θα πετουσα..... Θα γινομουν αστερι.. Οχι μονο εγω αλλα και ολοι οι αλλοι... Για να μπορεσουμε να βγαλουμε και 2 σπουδαιους ελληνες επιστημονες..... Μας εχετε χαραμισει τις ζωες... Και αφου αποτι βλεπω σας αρεσουν τοοσο πολυ τα αρχαια κυρια υπουργε συγκρινετε την αρχαια ελλαδα με την νεα... Τοτε ηταν οι σπουδαιοτεροι και λαμπροτεροι μαθηματικοι φυσικοι μυαλα διαννοιες!! Παγκωσμιος γνωστοι ακομα και σημερα!!!..... Τι αλλαξε?? Γιατι οι ελληνες πλεων δεν ειναι σπουδαιοι επιστημονες?? Ποσο βλακες μπορει να ειναι τελωσπαντων??? Εχω αγανακτησει πραγματικα... Καταστασεις να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο... ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ: Δεν υπαρχει δωρεαν παιδεια μην προσπαθειτε να μας κοροιδεψετε....! Αφηστε μας τουλαχιστον ησυχους..... Πρεπει να κανουμε ολες αυτες τις βλακιες?? Δεν καταλαβαινετε οτι μας καταπιεζετε για κατι που δεν βγαινει εις ωφελος μας???? Αν δεν εχετε τροπο να αντιμετωπισετε την κατασταση ξερετε τι προτεινω??? Κλειστε τα τα ρημαδια τα σχολεια... Η αφηστε τα ανοιχτα και μην μας βαζετε απουσιες.... Αφηστε οσους θελουν να πηγαινουν σχολειο και οποιες ωρες θεωρουν πως θα τους ωφελησουν... Και πολλα παιδια δεν αραζουν οταν εχουμε καταληψη στις καφετεριες, αλλα πηγαινουν για διαβασμα... Η πρωτα για διαβασμα και μετα στις καφετεριες και βολτες!! Αυτοι ειναι πραγματικοι λογοι για καταληψη... ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ........ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ!!! .....και που ξερετε.... ισως καποτε η κυριοι κυριοι υπουργοι πρωθυπουργοι και δεν ξερω και γω τι αλλο καταλαβουν τι πρεπει να κανουν και ποια η κατασταση ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!!!! Μεχρι τοτε....................καλο κουραγιο παιδια!! Ισως αυτος ειναι ο μονος τροπος να εκφρασουμε και εμεις την αποψη μας!!! Εαν θεωρειτε αυτα που λεω σωστα και συμφωνειτε παρακαλω διαδωστε αυτο το μηνυμα και που ξερετε... Μπορει να βγει και κατι....!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.