foge Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 τελευταία στο γυμνάσιο που παο έχει μεγάλο πνεύμα katalipsis.stn αρχή το είχαν πάρει όλοι για πλακα και βρίσκαμε ηλίθια αιτήματα αλλα από τη στιγμή που έκανε το λύκειο οι περισσότεροι άρχισαν να βλέπουν τα πράγματα πιο σοβαρά .οποτε σήμερα πήγαμε στη υποδιευθύντρια(η διευθύντρια λείπει στη ισπανία για 1 βδομάδα)και μας είπε να το πούμε στη "διευθυντρι" τη δευτερα.αυτό που φοβάμαι είναι πως τα αλλα παιδιά θα κωλώσουν μπροστά στη διευθύντρια και δη θα μιλήσουν. γιαυτο "χρειαζουμε" μια συμβουλή για να τους πείσω.please HELP
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Επικαιρο θεμα αλλα βανδαλισμος και παλι.Πολλα ξεθαματα τελευταια
MariaTs. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Αρχίζει να γίνεται πολύ εκνευριστική η υπόθεση με τις καταλήψεις! Αυτό που άκουσα στην τηλεόραση -μιας και δεν ήξερα για ποιο λόγο κάνουν καταλήψεις οι μαθητές- είναι επειδή έμειναν εκτός σχολών οι 60000 τελειόφυτοι (σωστά το γράφω και δεν θέλω γκρίνιες). Δίπλα μου σχεδόν τους έχω τους καταληψίες και τι βλέπω; Όλη μέρα ξύνονται, παίζουν μπάσκετ, μακρυά γαϊδάρα, τάβλι, διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες και πάνε με βάρδυες. Το σχολείο κρατείτε καθημερινά από 3 μαθητές η βάρδυα!1 Όλοι οι υπόλοιποι είναι στα σπίτια τους ή για καφέ! Με αυτή την εικόνα τώρα εμείς οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά... Αν θες περάσεις αγάπη μου σε σχολή μάθε πρώτα ότι ποτέ το δεύτερο πρόσωπο του ρήματος καλύπτω, δεν λέγεται 'καλύβει'!!!
-nick- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 λολ ΨΑΧΝΟΥΝ για αιτηματα χεχεχ.. που υποτιθεται το αιτημα πρεπει να υπαρχει για να αποφασισεις να κανεις καταληψη και οχι να .. αποφασισεις πρωτα και μετα να ψαχνεις αιτημα
manic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 καντε συμπαρασταση στα αλλα λυκεια που κανουν καταληψη!!!!!!!!
Bomber-21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 όλοι ξέρουμε ότι οι καταλήψεις γίνονται για χαβαλέ. Και μεις κάναμε όταν πηγαίναμε σχολείο και είχαμε αστεία αιτήματα αλλά όταν είσαι πιτσιρικάς,δεν καταλαβαίνεις.Μάθημα θέλεις να χάσεις. Ας είμαστε ειλικρινείς.
nontasg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Αρχίζει να γίνεται πολύ εκνευριστική η υπόθεση με τις καταλήψεις! Αυτό που άκουσα στην τηλεόραση -μιας και δεν ήξερα για ποιο λόγο κάνουν καταλήψεις οι μαθητές- είναι επειδή έμειναν εκτός σχολών οι 60000 τελειόφυτοι (σωστά το γράφω και δεν θέλω γκρίνιες). Δίπλα μου σχεδόν τους έχω τους καταληψίες και τι βλέπω; Όλη μέρα ξύνονται, παίζουν μπάσκετ, μακρυά γαϊδάρα, τάβλι, διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες και πάνε με βάρδυες. Το σχολείο κρατείτε καθημερινά από 3 μαθητές η βάρδυα!1 Όλοι οι υπόλοιποι είναι στα σπίτια τους ή για καφέ! Με αυτή την εικόνα τώρα εμείς οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά... Αν θες περάσεις αγάπη μου σε σχολή μάθε πρώτα ότι ποτέ το δεύτερο πρόσωπο του ρήματος καλύπτω, δεν λέγεται 'καλύβει'!!! Και μετά σου λένε μάχονται για τα δικαιώματα της παιδείας........Εδώ σκέφτονται να κάνουν πορείες την 28η Οκτωβρίου!!!!Κανένας σεβασμός σε τίποτα.....Τα μαμήσαμε όλα σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα,μπράβο μας.....:evil: :evil: όλοι ξέρουμε ότι οι καταλήψεις γίνονται για χαβαλέ.Και μεις κάναμε όταν πηγαίναμε σχολείο και είχαμε αστεία αιτήματα αλλά όταν είσαι πιτσιρικάς,δεν καταλαβαίνεις.Μάθημα θέλεις να χάσεις. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ωραία,έστω.....Και οι μαντράχαλοι των πανεπιστημίων;;;;Ούτε αυτοί καταλαβαίνουν;;;;...............
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 [...]Δίπλα μου σχεδόν τους έχω τους καταληψίες και τι βλέπω; Όλη μέρα ξύνονται, παίζουν μπάσκετ, μακρυά γαϊδάρα, τάβλι, διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες και πάνε με βάρδυες. Δεν σε καταλαβαίνω. Δεν έχεις δει ποτέ κατάληψη; Κατάληψη σημαίνει: δεν δουλεύει το σχολείο και δεν γίνεται μάθημα. Τι περίμενες δηλαδή, οι μαθητές να'ναι στα χωράφια ή μήπως να βάφουν το σχολείο; :?
theoritikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Αρχίζει να γίνεται πολύ εκνευριστική η υπόθεση με τις καταλήψεις! Αυτό που άκουσα στην τηλεόραση -μιας και δεν ήξερα για ποιο λόγο κάνουν καταλήψεις οι μαθητές- είναι επειδή έμειναν εκτός σχολών οι 60000 τελειόφυτοι (σωστά το γράφω και δεν θέλω γκρίνιες). Δίπλα μου σχεδόν τους έχω τους καταληψίες και τι βλέπω; Όλη μέρα ξύνονται, παίζουν μπάσκετ, μακρυά γαϊδάρα, τάβλι, διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες και πάνε με βάρδυες. Το σχολείο κρατείτε καθημερινά από 3 μαθητές η βάρδυα!1 Όλοι οι υπόλοιποι είναι στα σπίτια τους ή για καφέ! Με αυτή την εικόνα τώρα εμείς οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά... Αν θες περάσεις αγάπη μου σε σχολή μάθε πρώτα ότι ποτέ το δεύτερο πρόσωπο του ρήματος καλύπτω, δεν λέγεται 'καλύβει'!!! Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λές! Η σημερινή νεολαία κάνει καταλήψεις μόνο και μόνο για να αποφύγουν το διάβασμα. Είναι λίγοι αυτοί που έχουν το "μαχητικό" πνεύμα πλέον που κάθονται στο σχολείο για να το "φρουρούν" . Θυμάμαι στις δικές μας καταλήψεις που πήγαιναν τα περισότερα παιδιά για να κρατήσουν το σχολείο κλειστό, και μερικοί διανυκτέρευαν μάλιστα! Φυσικά, το σχολείο μετά απο την κατάληψη ήταν σε μαύρο χάλι, γιατί ήταν όλα σπασμένα και κατεστραμένα! Υπήρχαν βέβαια και οι τεμπέληδες, όπως εγώ [ ] που όταν άκουγα για κατάληψη, καθόμουν σπίτι και σάπιζα στον ύπνο και στο pc . Φυσικά τα αιτήματα μας ήταν γελoία : οι τυρόπιτες είναι στρόγγυλες και δεν ξέρουμε απο που να αρχίσουμε ( all time classic, όλοι το έχουν βάλει στα αιτήματα τους!), ή να επιστρέψει ο Ρουβάς απο τον στρατό ( που το θυμήθηκα αυτό? ). Μερικά αιτήματα που σκέφτηκα foge (χαζά βέβαια) είναι τα εξής: Να γυρίσει ο Καραφώτης απο τον στρατό (καλά μην βαράτε!) Να αποκτήσει το σχολειό computer lab, για να παίζουμε στα διαλλείματα wow και lineage (χμμ καλό μου φαίνεται). Kαι τελευταίο: Να βάλετε κεραία για να πιάνουν καλήτερα τα κινητά (φαντάζομαι πώς όλοι σας θα έχετε κινητά για να το ζητήσετε ) Δεν σε καταλαβαίνω. Δεν έχεις δει ποτέ κατάληψη; Κατάληψη σημαίνει: δεν δουλεύει το σχολείο και δεν γίνεται μάθημα. Τι περίμενες δηλαδή, οι μαθητές να'ναι στα χωράφια ή μήπως να βάφουν το σχολείο; :? Αυτό ακριβώς λέω και εγω! Η κατάληψη είναι για να γλυτώσεις το μάθημα!
nontasg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Το θέμα των καταλήψεων έχει καταντήσει τραγελαφικό πια.....Δεν υπάρχει σεβασμός σε τίποτα.....Τη λέξη "δικαίωμα" τη βάλαμε κατάρτι και τη λέξη "υποχρέωση" τη ρίξαμε στο πηγάδι....Κλασσικοί Έλληνες.....Και πάντα την πληρώνουν οι φοιτητές που πραγματικά θέλουν να σπουδάσουν,αλλά με τις καταλήψεις δεν μπορούν.Και σαν μαλάκες που είναι,δεν πάνε και στις συνελεύσεις να ψηφίσουν εναντίον της κατάληψης......Αει στα κομμάτια,δεν αξίζει καν να σχολιάζουμε την ξεφτίλα της χώρας μας.....:evil: Καλημέρα σας.
Kandinsky Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Η νεολαία έχει τις ευθύνες που της αναλογούν όπως είχα γράψει κάποια άλλη στιγμή αλλά δεν είναι οι μεγαλύτερες. Τις κυριότερες τις έχουν οι γονείς που μαθαίνουν τα παιδιά τον σταρχιδισμό και το να μη σέβονται τίποτα. Τα μαθαίνουν ότι ο μόνος που έχει αξία είναι η πάρτη μας και τα φιλαράκια μας και κανείς άλλος. Όταν αυτά τα ακούς απ' τους γονείς σου απ' όταν μπορείς και καταλαβαίνεις, είναι λίγο δύσκολο στα 15 και στα 16 σου να γίνεις αυτομάτως και ως διά μαγείας υπεύθυνος πολίτης (μέσα στα πλαίσια της νεανικότητας σου βέβαια). Όσο συνεχίζεται η ανατροφή των παιδιών διά του dvd και της τηλεόρασης, το φαινόμενο θα χειροτερεύει.
MariaTs. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δεν σε καταλαβαίνω. Δεν έχεις δει ποτέ κατάληψη; Κατάληψη σημαίνει: δεν δουλεύει το σχολείο και δεν γίνεται μάθημα. Τι περίμενες δηλαδή, οι μαθητές να'ναι στα χωράφια ή μήπως να βάφουν το σχολείο; :? Δεν θα τους έπεφτε κι ο κώλος αν έστω έβαφαν το σχολείο! Κατάληψη για μένα δεν σημαίνει ότι κρατάν το κλειδί για το λουκέτο 3-4 μαθητές και λειτουργούν σαν επιστάτες και κάθονται όλη την ημέρα μέχρι να αλλάξουν βάρδυα. Η κατάληψη θέλει την συμμετοχή όλων ή έστω την συμμετοχή αυτών που την υποστηρίζουν και φυσικά να έχουν και σοβαρά αιτήματα! Και στην προκειμένη περίπτωση με έχουν πείσει για το παντελώς αντίθετο... έδωσαν παράταση στις καλοκαιρινές τους διακοπές! :twisted: Kandinsky συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
agpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Όταν έχεις αποφασίσει να κάνεις κατάληψη και εκ των υστέρων ψάχνεις να βρεις αιτήματα, είναι παρπάνω από προφανές πως τα αιτήματα είναι προσχηματικά. Κάνεις κατάληψη μόνο και μόνο γιατί είσαι τεμπέλης. Δεν έχεις συνείδηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση και δεν "αγωνίζεσαι" γι΄αυτά. Ελπίζω μεγαλώνοντας να ωριμάσεις και εύχομαι να μην έχουν πολλοί αυτή τη νοοτροπία. Έχω, ευτυχώς, εμπειρίες που μου γεννούν ελπίδα. Είχα μαθήτριες, που, ενώ υπήρχαν κενά, απεργίες, εκδηλώσεις, επέστρεφαν ή περίμεναν δύο-τρεις ώρες στο σχολείο, για να παρακολουθήσουν την πρόσθετη διδακτική στήριξη. Δεν ήταν φυτά, δεν ήταν όλες άριστες μαθήτριες, αλλά ενδιαφέρονταν να μάθουν και να βελτιωθούν.
nontasg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Όταν έχεις αποφασίσει να κάνεις κατάληψη και εκ των υστέρων ψάχνεις να βρεις αιτήματα, είναι παρπάνω από προφανές πως τα αιτήματα είναι προσχηματικά. Κάνεις κατάληψη μόνο και μόνο γιατί είσαι τεμπέλης. Δεν έχεις συνείδηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση και δεν "αγωνίζεσαι" γι΄αυτά. Ελπίζω μεγαλώνοντας να ωριμάσεις και εύχομαι να μην έχουν πολλοί αυτή τη νοοτροπία. Έχω, ευτυχώς, εμπειρίες που μου γεννούν ελπίδα. Είχα μαθήτριες, που, ενώ υπήρχαν κενά, απεργίες, εκδηλώσεις, επέστρεφαν ή περίμεναν δύο-τρεις ώρες στο σχολείο, για να παρακολουθήσουν την πρόσθετη διδακτική στήριξη. Δεν ήταν φυτά, δεν ήταν όλες άριστες μαθήτριες, αλλά ενδιαφέρονταν να μάθουν και να βελτιωθούν. Τέτοιες περιπτώσεις φιλαράκι,πίστεψέ με,κοντεύουν να εκλείψουν...... ΥΣ:όσο για το "τεμπέλης",πρόσεξε τις εκφράσεις σου,γιατί θίγεις τους αγωνιστές της παιδείας και εντός ολίγου θα ξεκινήσουν τα σχόλια πέρι φασισμού...... :mrgreen: Αλλά βέβαια,όποιος εναντιώνεται στους καταληψίες που αιτούνται στρογγυλές τυρόπιτες και lineage στα διαλείμματα :mrgreen: ,όπως είπε και ο φίλος παραπάνω είναι φασίστας....Ρε δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.Γι αυτό μας έχουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι γραμμένους στα @@ τους......Το δούλεμα πέφτει σύννεφο για την κατάσταση της παιδείας....:???: Και βέβαια και εγώ συμφωνώ απολύτως με αυτό που είπε ο Kandinsky.Φταίνε οι γονείς σε μεγάλο βαθμό για τη συμπεριφορά της σημερινής νεολαίας......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.