Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με greek υποτιτλους σε mac osx

apos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κατεβασει τα αρχεια σε μορφη .avi,εχω και τους υποτιτλους σε μορφη .srt.

Εχω και το προγραμμα ffmpegx που κανει τι μετατροπη και συνχρονιζει τους υποτιτλους .

Το προβλημα ξεκιναει οταν κανει το encoding μου βγαζει τους υποτιτλους με γραμματοσειρα ασχετη με τα ελληνικα!!!

Εχω ελληνικη γραμματοσειρα μεσα στα library/fonts , και στο wordpad ανοιγει το κειμενο κανονικα με ελληνικα....

Δε ξερω τι να κανω.....help!!!!!!!

Αν γινετε να παιζει η ταινια μαζι με τους υποτιτλουσ χωρις να χρειαζετε να το burn σε cd,κατευθειαν απο το σκληρο???!!!!!!

THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ίσως να μην είναι αυό που θα πω, ίσως και να είναι... Το srt σε τι κωδικοποίηση είναι σωσμένο; Ίσως πρέπει να το σώσεις σε κωδικοποίηση Unicode και όχι ANSI που είναι το default για τα Windows. Με τα Mac όμως δεν έχω καμία σχέση και δεν ξέρω αν αληθεύει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Το εχω ηδη κανει αυτο στο p.c. που εχω και μετα εστειλα το αρχειο στο mac σε unicode format.Το word pad μου το διαβαζει κανονικα αλλα το προβλημα παραμενει.....

Δημοσ.

APOS77: Στο FFMPEGX οταν θα εισαγεις τους υποτιτλους θα βαλεις το subtitles fonts να ειναι στο STHeiti . Μονο με αυτα τα fonts θα βλεπεις Ελληνικα.

Ελπιζω να βοη8ησα ;)

Δημοσ.

Αλλο ειναι τελικα το προβλημα ,δεν ειναι στο subtitle fonts αλλα στο text encoding.Μου εχει μια λιστα με διαφορες γραμματοσειρες αλλα καμια απο οσες επσαξα δεν δινουν το επιθυμητο αποτελεσμα.Ακομα και τα MACGREEK μου βγαζουν ορισμενα ελληνικα γραμματα σε ασχετη συνταξη ....εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι εκει μεσα στο menu καμια ελληvικη γραμματοσειρα παρολο που εχω ελληνικα και στο SYSTEM k sto LIBRARY...........

HEEEEEEEEEEEEELPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Τελικα δεν εγινε τιποτα και με αυτη την επιλογη,το παραξενο ειναι οτι οταν το παιζω στα XP στον BSPLAYER με drag n drop ολα ειναι οκ !!!!Μηπως ξερει κανεις κανα προγραμμα αντιστοιχο με το BSPLAYER για OSX???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...