Προς το περιεχόμενο

Ατι mobility Radeon 9200 προβληματα...

ale3is

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα το CS-Source και εχω προβληματα με τους drivers της καρτας γραφικων μου...COD κλπ επαιζα κανονικα αλλα στο cs στην αρχη μου εβγαζε ενα μηνυμα οτι δεν εχω τους τελευταιους drivers και καλο θα ηταν να τους αναβαθμισω.Πατουσα ομος να συνεχισω,προσπαθουσε το παιχνιδι να ξεκινησει και τελικα με πεταγε στο desktop με μερικα προβληματα σε μερικα παραθυρα που πεταξε(τα οποια δυστυχως δεν κρατησα).Ειπα να αλλαξω drivers,μπηκα στην ati,κατεβασα τους τελευταιους,δοκιμασα να παιξω,μπλε οθονη(εχει πααααρα πολυ καιρο να μου πεταξει μπλε οθονη).Μπαινω στο σιτε του λαπτοπ μου,κατεβαζω τελευταιους drivers,μπλε οθονη...Τι μπορω να κανω?Καποια καλυτερη ιδεα για το απο που να κατεβασω drivers?Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

η καρτα γραφικων σου δεν παιζει με τους καινουριους drivers της ati.

Πρεπει να βαλεις εκδοση catalyst πριν την 5.

Δηλαδη 4.xx

Μια λυση ακομα καλυτερη ειναι οι modified ati drivers που ονομαζονται omega drivers

Βαλε την εκδοση rad_w2kxp_omega_2597a_7z(4.12) που στηριζεται στην τελευταια εκδοση της σειρας 4 catalyst, τους 4.12 δηλαδη.

Ειναι οι πιο προσφατοι drivers που μπορεις να βαλεις.

http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=14&go=giveme&dwn_id=145

Δημοσ.

Χωρις να ξερω πολλα απο καρτες γραφικων κλπ,γνωριζω οτι εχει αρκετη διαφορα η εκδοση για λαπτοπ απο αυτην για desktop(το mobility δηλαδη),οι drivers που μου προτινες,κανουν και για laptop,ε?

Δημοσ.

Δοκιμασα τους Ωμεγα και ολα καλα!επανηλθε το μηνυμα οτι δεν ειναι οι τελευταιοι αλλα αυτην την φορα παιζει το παιχνιδι!Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

βαλε τους driver της ati για mobility θα τους βρεις στο site της και δες ποιοι ειναι οι τελευταιοι που υποστιριζουν την καρτα σου

οι driver της azti ειναι αρκετα αξοιοπηστοι και καλητεροι απο τους ανεξαρτητους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...