poul1na Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Eπειδη δεν ξερω που πρεπει να γραψω για αυτο το θεμα το αναφερνω εδω!!! Γνωριζει κανενας που μπορω να βρω ΔΙΑΦΑΝΕΣ κουτι Pc σε αποχρωση ΡΟΖ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??? Επειδη θελω να κανω αλλαγες στο pc μου να παρω τα παντα καινουργια θελω να βαλω διαφανες κουτι, εχω ηδη τροφοδοτικο με μπλε φωτακι να φωτιζει οταν ειναι σε λειτουργια, θελω γενικως να παρω χρωματιστα καλωδια κτλ κτλ αλλα ολα αυτα πρωτα θελω το κουτι αν υπαρχει σε ροζ αποχρωση και σε ποιο μαγαζι μπορω να το βρω!!! Σε περιοχες αθηνα-πειραια. Αν δεν υπαρχει ροζ θα καταληξω στο μπλε.
activex Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 blue... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808577 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808643 kai lampitsa mob.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806117 (me leuko h asimi kouti tha petixis mob fotismo ,endaksi to roz einai ligo diskolo ) yparxi kouti roz alla mono se katastima tou eksoterikou distixos... kales agores
poul1na Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Thank you!!! Μια απορια επειδη εχω μανια με το ροζ μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να το παραγγελω και να μου το στειλουν??? Που να κοιταξω??? Πολλα ζηταω e??? Ok θα δω τι θα κανω, μαλλον στο μπλε θα καταληξω και μωβ λαμπιτσα.
stm00192 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δες αυτο και αυτο που είναι εντελώς διάφανα και πέρνουν το χρώμα των ανεμιστήρων και των λαμπών που βάζεις μεσα!
activex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 kita kai kati tetio apo eksoteriko (nai apo oso kserw mporis na paragilis me to analogo kostos fisika) http://www.kid-computers.com/catalog/i_25693.shtml to mionektima einai oti den einai diafano to kouti. edit : mou arese to sxolio tou katastimatos : "A Really Pink computer case, for the little princess."
mvaggel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Απ' ότι θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια, τότε που είχα ασχοληθεί λίγο με τον μοντελισμο, αν χρησιμοποιήσεις ακρυλικές μπογιές σε πολλαπλές στρώσεις, μπορείς να αλλάξεις ένα άχρωμο διάφανο πλαστικό σε έγχρωμο διάφανο. Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει με το συγκεκριμένο υλικό που φτιάχνονται τα διάφανα κουτιά, αλλά άμα βρεις κάποιο άχρωμο που σου αρέσει σαν σχέδιο, ίσως να μπορούσες να το "ροζίσεις". Για περισσότερες πληροφορίες κάνε καμιά βόλτα από κανα κατάστημα μοντελισμού. Και μη ξεχάσεις... αν τελικά το κάνεις θέλουμε φωτογραφίες!!!
alexb_10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 kai giati den to ftiaxneis moni sou. Me kamposi voithtia apo kapoion filo sou pou pianoun ta xeria tou, agoraste merika kommatia plexi glass, kopse rapse, kollise,vidwse, tripise, vale vgale, kai meta apo poly kopo kai prospatheia, isws na exeis ena kalo apotelesma. Omws tha einai etsi opws to thes esy, kai sigoura tha exeis enan akoma logo na perifanevesai, afou tha to exeis ftiaxei moni sou!!! kai vevaia den tha exei toso megalo kostos. ante xekina, ti perimeneis?? Y.G. Alitheia ginontai afta pou eipa ????? Y.G2. Giati den pairneis ena roz sprei na to vapseis. poly poly pio oikonomiko, kai praktiko kai ameso. filika,
cy{B}er Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Prhn ligo kairo pairnontas eksw apo to multirama eixa dei sthn vitrina tous apo auta ta case pou einai ola diafanes san auta pou sou edeikse o filos stm00192 sto post tou. Egw sou protinw na pareis ena apo auta kai meta mpwreis na valeis kokkines h` kai mov lampes mesa.. (Gia rozaki sorry alla den tis peire kapou to mati mou akoma) PS:File alexb_10 auta pou eipes isws na ginonte alla APLA KSEXA to...To apotelesma den tha einai opws enos etoimou case...Oso gia to sprei hehe an thelei na vapsei ena palio case tote me ligo tripsimataki klp OK...for the rest just LOL
poul1na Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Παιδια θα παω πρωτα σε καταστημα μοντελισμου επειδη δεν ξερω αν πετυχει αυτο που λεει ο mvaggel και υστερα θα σας πω τι θα κανω!!! Ελπιζω να μου πουν πως θα πετυχει αυτο!!!
Apatewna Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Γιατί δεν παίρνεις το κουτί να το πλακώσεις με ένα πιστόλι χρώμα ροζ και να τελειώνεις?? Κάποιοι τρελοαμερικάνοι, αγοράζαν κουτί Η/Υ βγάζανε όλα τα πλαστικά, το κάνανε αμμοβολή (!!) και μετά το βάφανε με μεταλλικό χρώμα αυτοκινήτου (ναι και το έβαζαν και στο φούρνο μετά).
poul1na Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Σοβαρα μιλας Apatewna? Προπαντως θα παω να ρωτησω τριτη απογευματακι κατω στην αθηνα και θα δειξει!
poul1na Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Να μαι! Λοιπον πηγα και ειδα διαφορα κουτια, βρηκα πολλα χρωματα πχ λαχανι, ροζ, μωβ, πρασινο. κοκκινο, κτλ κτλ αλλα οχι διαφανες. Απο διαφανες βρηκα κοκκινο, μπλε και πρασινο. Το κοκκινο ειχε ροζ λαμπες και ηταν σχεδον σαν ροζ χρωμα αλλα περιττο να πω πως απογοητευτηκα με το αποτελεσμα του διαφανες κουτιου διοτι τοσο ψευτικο δεν εχω ξαναδει, δεν με ενθουσιασε, ειχα δει μπλε κουτι διαφανες με πολλα πραγματα μεσα και ηταν πολυ ωραιο το αποτελεσμα. Ομως κατεληξα σε ασημενιο κουτι με τη μια πλευρα διαφανη και πηρα λαμπες μπλε, ανεμιστηρακια πολυχρωμα, μπλε και ροζ, καλωδιο για το floopy που φωσφοριζει, κτλ κτλ. Μολις τελειωσω το κουτι θα το βγαλω φωτο και θα σας το στειλω να το δειτε! Καλο βραδακι!
mvaggel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Ομως κατεληξα σε ασημενιο κουτι με τη μια πλευρα διαφανη και πηρα λαμπες μπλε, ανεμιστηρακια πολυχρωμα, μπλε και ροζ, καλωδιο για το floopy που φωσφοριζει, κτλ κτλ. Αν βρεις και κανα στρόμπο θα το κάνεις disco-ter A-a-a-a stayin' alive.....
toni50 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 γεια σας θα ηθελα τιν γνωμη σας για το συγκεκριμενι κουτι http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1019333 αν δεν ειναι καλο τι θα μου προτειναται??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.