Lomar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Χαίρεται, ένας φίλος μου λαρισαίος, θέλει να βρεί άλλα 9 περίπου άτομα προκειμένου να φτιάξει μια σχολή brakedance και έτσι μου ζήτησε να ψάξω και στο internet για ενδιαφερόμενους Δε θα διδάσκει ο ίδιος, μου είπε οτι βρήκε κάποιον που θέλει να διδάξει, (αλλά πρέπει να υπάρχουν και ενδιαφερόμενοι για να οργανωθεί η σχολή - ενοικίαση χώρου κτλ), όποιοσδήποτε ενδιαφέρεται σοβαρά να συμμετάσχει στο γκρουπάκι αυτό ας μου στείλει pm. EDIT: Για οποιαδήποτε απορία κάντε κανονικά public post, προκειμένου να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις. thnks in advance για το ενδιαφέρον
blueviper Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Για τυπικούς και μόνο λόγους, διόρθωσε τον τίτλο σε "breakdance". Καλή τύχη.
levianthan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 εχω ορισμενους φιλους μου rappers που θα ενδιαφεροντουσαν πολυ.Θα τους ρωτησω αν ειναι και θα σου πω...
Lomar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 blueviper ποιά η διαφορά, στο κεφαλαίο Β; levianthan Η οποιαδήποτε βοήθεια μόνο για καλό είναι, thnks για το ενδιαφέρον
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 blueviper ποιά η διαφορά, στο κεφαλαίο Β; Η διαφορα δεν ειναι στο b αλλα στο Break... not brake...
Lomar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται ρε παιδιά;; Και εγώ που έβλεπα την ταχυδρομείου φίσκα στους σκεϊτάδες και τους πανκάδες ήλπιζα να έχω παραπάνω απαντήσεις... Στείλτε ρε κανένα pm να φτιαχτεί το τμήμα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.