cyberstorm Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 kai mena mou exei tixi na kano format se kainourgio pc me sata diskous kai den xreiastike na valo drivers gia ton sata controller evala ta windows xp me sp2 ta agglika kai ton ide ton disko mia xara....i mitriki itan gigabyte...
Nekrothaftis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 O skliros mou einai montelo WD1200JS.Mpaino sto site tis WD katevazo kati tools kai diagnostics.Trexo to tools mou vriskei ena skliro WD alla me 8 GB xoro eno eprepe na einai 120,sinexizo ipotithetai tin egatastasi alla den emfanizetai pouthena o skliros.
peterp@n^ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 exw tin entipwsi pws apo ola auta pou diavazw pws to cd twn winxp isws na exei drivers gia kapoious sata controllers k oxi gia kapoious allous.. tis proalles pou ekana egkatastasi enan sataII WD k panw tou windows eprepe na valw disketa me tous drivers tis silicon image.. kalo tha htan o sata controller outws h' allws na doulevei me tous dikous tou drivers para me native windows drivers pou to cd twn winxp endexetai na vrei ws simvatous.. epomenws i disketoula me tous drivers tou controller einai to kalytero pou tha mporouse kaneis na kanei.. (h' pio genika na xrisimopoihsei tous drivers tou controller eite akoma k an ta winxp exoun vrei drivers k egkatastasi tou diskou exei eidi ginei)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.