Προς το περιεχόμενο

2 srt σε 1 πως γινεται?

tade_efi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα και παλι,

εχωντας 2 αρχεια srt πως γινεται να τα ενσωματωσω σε 1 μιας και το αρχειο avi που εχω ειναι ενα?

Δημοσ.

Πρεπει να εχει αναφερεθεί ξανά.......

μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα επεξεργασίας υποτίτλων όπως το Subtitle Workshop (νομίζω το καλύτερο....). Ψάξε στο forum για more detais.....

Δημοσ.

ολα καλα παιδια πηγα στο tools και εκανα join subtitles και συμβαινει το εξης κουφο. ενω ξεκιναει η ταινια και νομιζεις οτι ολα θα πανε καλα εμφανιζονται και τα δυο αρχεια υποτιτλων που ενωθηκαν μαζι. το ενα κατω απο το αλλο.

ωραια λεω ετσι θα ξερω μαζι με την αρχη τι συμβαινει απο την μεση της ταινιας και προς το τελος και δεν θα με τρωει η αγωνια.

τι εχω κανει λαθος? πηγα στο tools και εκανα join subtitles πατησα μετα join το μετονομασα και το αποθηκευσα αλλα ιδου το αποτελεσμα!!!!!

ενα χερακι κανεις παρακαλω πολυ!!!!!!

Δημοσ.

Ίσως έχεις και τα δυο αρχεία υποτίτλων (το ενωμένο και το δεύτερο μισό) στον ίδιο φάκελο με την ταινία και με το ίδιο όνομα και τα δυο και τα φορτώνει και τα δυο?(αν και ψιλοαπίθανο..)

Δημοσ.
ολα καλα παιδια πηγα στο tools και εκανα join subtitles και συμβαινει το εξης κουφο. ενω ξεκιναει η ταινια και νομιζεις οτι ολα θα πανε καλα εμφανιζονται και τα δυο αρχεια υποτιτλων που ενωθηκαν μαζι. το ενα κατω απο το αλλο.

ωραια λεω ετσι θα ξερω μαζι με την αρχη τι συμβαινει απο την μεση της ταινιας και προς το τελος και δεν θα με τρωει η αγωνια.

τι εχω κανει λαθος? πηγα στο tools και εκανα join subtitles πατησα μετα join το μετονομασα και το αποθηκευσα αλλα ιδου το αποτελεσμα!!!!!

ενα χερακι κανεις παρακαλω πολυ!!!!!!

Δες εδώ τον ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΥΟ ΑΡΧΕΙΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ SUBTITLE WORKSHOP:

http://kastel71.googlepages.com/home2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...