Προς το περιεχόμενο

Πώς ξεκλειδώνει ο σκληρός του xbox ρε παιδιά από έναν ψιλοαρχάριο pcάκια;

BADMF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τεχνολογία και η τεχνογνωσία έχει προχωρήσει και εγώ παλεύω να ξεκλειδώσω το xbox!Απαράδεκτον;Πώς γίνεται η σύνδεση pc-xbox;Μου βγάζει ένα λουκετάκι στο local connection!;;Και εάν κάποτε τα καταφέρω, πώς μπορώ να περνάω ολόκληρα τα παιχνίδια (για or...γκου-χου μιλάω) στο ξεκλειδωμένο μου σκληρό;Ε;Πώς;Λίγο αναλυτικά παιδιά,γιατί είμαι στουρναράκος στα του pc.Ενημερωτικά τα dashroads-κάτι που διαβάζω,τί είναι;Καλό;

Δημοσ.

Εάν έχεις τσιπαρισμένο το μηχάνημα σου τότε ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις όλα αυτά είναι με το Auto-Installer Deluxe. Ψαξτο. Εκείς θα βρείς και μια ποικιλία από dashboards όπως το κορυφαίο για multimedia και HTPC Xbox Media Center.

Αα... Dashboard είναι το γραφικό περιβάλλον όπως αυτό της Microsoft που σου εμφανίζει το Xbox.

Δημοσ.

Δείξτε έλεος ρε παιδιά και ρίξτε λίγο φώς!Μπήκα στο site xbox-scene και τα λοιπά,έπαθα ένα σόκ με το τι μπορείς να κάνεις,κατέβασα το fxp,έβαλα ip addresses xbox-pc,και πήρα τον μπέκο μου!Όταν πατάω για σύνδεση μου γράφει connection lost.Να το σπάσω καλύτερα;Το λαμπάκι στο xbox αναβοσβύνει πράσινο-πορτοκαλί.Είναι κάτι αυτό;PLEEASE HELP!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...