BADMF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Η τεχνολογία και η τεχνογνωσία έχει προχωρήσει και εγώ παλεύω να ξεκλειδώσω το xbox!Απαράδεκτον;Πώς γίνεται η σύνδεση pc-xbox;Μου βγάζει ένα λουκετάκι στο local connection!;;Και εάν κάποτε τα καταφέρω, πώς μπορώ να περνάω ολόκληρα τα παιχνίδια (για or...γκου-χου μιλάω) στο ξεκλειδωμένο μου σκληρό;Ε;Πώς;Λίγο αναλυτικά παιδιά,γιατί είμαι στουρναράκος στα του pc.Ενημερωτικά τα dashroads-κάτι που διαβάζω,τί είναι;Καλό;
drakd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 http://www.xbox-scene.com/xbox-tutorials.php Εδω θα βρεις πολλα πραγματα.Θελει λιγο ψαξιμο και δοκιμες.
kanenas_allos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Εάν έχεις τσιπαρισμένο το μηχάνημα σου τότε ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις όλα αυτά είναι με το Auto-Installer Deluxe. Ψαξτο. Εκείς θα βρείς και μια ποικιλία από dashboards όπως το κορυφαίο για multimedia και HTPC Xbox Media Center. Αα... Dashboard είναι το γραφικό περιβάλλον όπως αυτό της Microsoft που σου εμφανίζει το Xbox.
GeorgeEco82 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Psakse to kala kai an exeis apories girepse me!!!
BADMF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δείξτε έλεος ρε παιδιά και ρίξτε λίγο φώς!Μπήκα στο site xbox-scene και τα λοιπά,έπαθα ένα σόκ με το τι μπορείς να κάνεις,κατέβασα το fxp,έβαλα ip addresses xbox-pc,και πήρα τον μπέκο μου!Όταν πατάω για σύνδεση μου γράφει connection lost.Να το σπάσω καλύτερα;Το λαμπάκι στο xbox αναβοσβύνει πράσινο-πορτοκαλί.Είναι κάτι αυτό;PLEEASE HELP!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.