Προς το περιεχόμενο

σφαλμα στο virtualdub κατα την διαδικασια ενσωματωσης 2 avi σε 1

tade_efi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα για δευτερη φορα σημερα,

προσπαθω να ενσωματωσω 2 αρχεια avi με το virtualdub αλλα μου βγαζει αυτο το σφαλμα:

couldn't locate decompressor for format XVID (unknown)

virtualdub requires a video for windows (VFW) compatible codec to decompress video. directshow codecs, such as those used by windows media player, are not suitable. (επι τη ευκαιρεια πως μπορω να ανεβασω μια φωτογραφια με το σφαλμα π.χ που εσωσα σε μορφη jpeg με χρηση της ζωγραφικης? εννοω οτι οταν το εμφανισε εκανα Ctrl+PrintScrn και το εσωσα σε ενα φακελο με καταληξη jpeg αφου πετσωκοψα τα διαφορα ασχετα).

αν γνωριζει κατι καποιος θα το εκτιμουσα.

Δημοσ.

Xvid Codec εχεις βαλει ;

επι τη ευκαιρεια πως μπορω να ανεβασω μια φωτογραφια με το σφαλμα

Ανεβαζεις την photo στο http://imageshack.us/, παιρνεις το direct link και το κανεις copy εδω αφου το βαλεις μεσα σε αυτα ή απλα κανεις copy το thumbnail for forums που εχει...

Δημοσ.

κατεβασα λοιπον και εβαλα xvid και φυσικα ρυθμισα τα direct stream copy σε audio και video και ιδου το αποτελεσμα:

1)βαζω το πρωτο avi και μου εμφανιζει το κατωθι

error3ub4.jpg

2)αφου προχωρησα με ενδοιασμους παω να βαλω και το 2ο avi και μου εμφανιζει το κατωθι

error2ur3.jpg

τι κανω στη συνεχεια γνωριζει κανεις??????γιατι εγω δεν κατεω πραμα!!!!!

Δημοσ.

To VirtualDub δεν υποστηρίζει vbr mp3,υπάρχει όμως το virtualDubMod(και το nundub,αλλά να προτιμήσεις το virtualDubMod) ακριβώς γι'αυτή τη δουλειά!

Δημοσ.
κατεβασα λοιπον και εβαλα xvid και φυσικα ρυθμισα τα direct stream copy σε audio και video και ιδου το αποτελεσμα:

1)βαζω το πρωτο avi και μου εμφανιζει το κατωθι

error3ub4.jpg

2)αφου προχωρησα με ενδοιασμους παω να βαλω και το 2ο avi και μου εμφανιζει το κατωθι

error2ur3.jpg

τι κανω στη συνεχεια γνωριζει κανεις??????γιατι εγω δεν κατεω πραμα!!!!!

Όταν βάζεις Direct stream δε χρειάζεται να επιλέξεις codec. Από τη στιγμή που σου βγάζει το μήνυμα (...VBR ...) χρησιμοποίησε το vdub_mp3_freeze, είναι ολόιδιο με το VirtualDub.

To VirtualDub δεν υποστηρίζει vbr mp3,υπάρχει όμως το virtualDubMod(και το nundub,αλλά να προτιμήσεις το virtualDubMod) ακριβώς γι'αυτή τη δουλειά!

Το VirtualDub δεν υποστηρίζει γενικά αρχεία με μεταβλητό bitrate ήχου (VBR audios).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...