manos64 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 επιτέλους αξιώθηκα και πήρα καινούργιο επεξεργαστή Ε6300 και τη gigabyte αλλά βλέπω ότι είναι λίγο ιστορία οι οδηγοί για το sata,πρέπει όντως να κάνω δισκέτα η υπάρχει άλλος τρόπος γιατί και στο παλίο μηχάνημα δεν έχω floppy ευχαριστώ εκ των προτέρων
palawiaris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Για σου φίλε μου.Δισκέτα δεν χρειάζεσαι για σατα οδηγούς εκτός αν κάνεις RAID ή AHCI.Kαι να σε ρωτήσω.Εγώ έχω την GA-G1975Xκαι σε αυτές τις 2 μητρικές μιας και είναι σχεδόν ολόιδιες οι Ε6300 παίζουν ή όχι;Στην σελίδα της Giga λέει όχι.Σε εσένα τι γίνεται;
harrys23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 mpes sto bios kai psakse stin rythmiseis ekei pou sou leei sata mode valto ide h raid kai teleioses kaneis diamorfosi meta mesa sta windows kai to eide kanonika.
billpeppas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 mpes sto bios kai psakse stin rythmiseis ekei pou sou leei sata mode valto ideh raid kai teleioses kaneis diamorfosi meta mesa sta windows kai to eide kanonika. Αν στήσει RAID, χρειάζεσαι τους drivers του αντίστοιχου controller loaded/preloaded @ text-mode. Αλλιώς δεν βλέπουν δίσκο τα Windows. P.S. Πετάξτε τα Floppy Drives, ενσωματώνεις τους drivers στα Windows CD σου είτε manually ( χειροκίνητα ) είτε με κάποιο πρόγραμμα ( π.χ. nLite [ http://www.nliteos.com ] )
ZELDA Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 G1975X-C kai 6300 re file pezei ayth h mitrikh dual core ??? kai ego ayth exo lloll
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.