Προς το περιεχόμενο

Σέρνεται μετά από εγκατάσταση 7600GS

DhZou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έβαλα στο pc μου την gainward 7600GS AGP (τα υπόλοιπα είναι: Asus motherboard, Athlon XP 2500, 2x 512MB Kingston RAM, Heroichi windmill pro 385W, 2 δίσκοι και 2 DVDια.)

Την επόμενη μέρα από τότε που έβαλα την κάρτα αρχισε να κάνει το εξής: Ανοίγει το pc μπαίνει στα XP και μετά το logon αρχίζει να σερνεται το σύμπαν! Πάει σαν να έχω 8086 με φορτωμένα XP! Στα processes δείχνει της εφαρμογές που ανοίγουν στο startup να τρώνε full processor power, και φυσικά κάνουν ένα αιώνα να ανοίξουν. Επίσης το παραμικρό refresh της οθόνης γίνεται με το ρυθμό σαλιγκαριού.

Τώρα όμως διαπίστωσα ότι αν πατήσω ctrl-alt-del και μετά cancel ξεκολάει και δουλεύουν όλα κανονικά!

Δοκίμασα και τους τελευταίους drivers της κάρτας και αυτούς που είχε το cd (9.1.4.7 kai 9.1.3.1 αντίστοιχα). Εκτός από την κάρτα καινούριο επίσης είναι και το τροφοδοτικό, αλλά δε νομίζω ότι έχει να κάνει.

Αυτά, όποιος ξέρει κάτι για το έγκλημα ή του έχει τύχει κάτι παρόμοιο παρακαλείται να βοηθήσει. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τους Drivers της προηγούμενης καρτας που είχε τους απεγκατεστησες πριν βάλεις την καινουργια??

Δημοσ.

Οχι αλλά κι αυτή GeForce ήταν. Μήπως έπρεπε να βάλω τους generic πρώτα και μετά να βάλω τους καλούς από πάνω;

Δημοσ.

Ναι, παρολο που και πριν είχες nvidia έπρεπε να βγάλεις τους παλιούς και μετα να βάλεις τους καινούργιους!

Δημοσ.

οκ φίλος θα το δοκιμάσω ευχαριστώ.

edit: Έσβησα όλους τους προηγούμενους drivers και ότι υπολείματα είχαν αφήσει σε system32 και registry, και έβαλα μετά τους καινούριους με 500 restart καιμε το που ξεκίνησα με τους τελευταίους της Nvidia πάλι το ίδιο πρόβλημα. Να προσθέσω επίσης ότι το πρόβλημα εμφανίζεται και όταν ανοίγω ένα οποιοδήποτε video.

Συνεχίζω το ψάξιμο και τα ξαναλέμε...

Δημοσ.

Telika ti vrika ti lysi! Evala ton driver 84.66 apo to Guru3D.com kai eftiakse to provlima!

edit: Αυτό δεν έλυσε τελείως το πρόβλημα όποτε πήγαινα να παιξω wmv κρεμαγε τελείως το σύστημα. Βρήκα όμως τι έφταιγε, έκανα update τους drivers toy chipset και έβαλα στο καπάκι τους τελευταίους της nvidia και τώρα όλα φαίνονται κομπλέ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...