Panagiotisn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Εκληπαρω για βοηθεια σας παιδια.. εχω εναν σκληρο 120G WD στον οποιο εχω ολα μου τα δεδομενα, κ τον εχω ορισει σαν slave στο pc. οταν μπαινω στο εικονιδιο my computer μου δειχνει κανονικα και τους 2 σκληρους αλλα δεν εχω καθολου προσβαση στον 120αρη δειχνοντας μου το μνμ: <<< d:/ is not accessible error perfoming inpage operation >>> οταν παταω δεξι κλικ κ ιδιωτητες πανω του μου λεει οτι το συστημα αρχειων ειναι τυπου RAW !!!!! κ ολα αυτα εντελως ξαφνικα. τι να κανω ρε παιδια ??? καταλαβαινετε οτι αν αναγκαστω να κανω φορματ θα καταστραφω κυριολεκτικα...:neutral: ευχαριστω εκ των προτερων
nontasg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Αν έχεις το hiren's boot cd δοκίμασε να κάνεις έλεγχο του δίσκου με το πρόγραμμα NTFS Dos Professional.Και μένα μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο με WD 200GB που είχα ως slave στο pc και δε μου αναγνώριζε το δίσκο μετά από εγκατάσταση windows στον master δίσκο,αλλά με αυτό το προγραμματάκι τα έσωσα όλα.
Panagiotisn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Αν έχεις το hiren's boot cd δοκίμασε να κάνεις έλεγχο του δίσκου με το πρόγραμμα NTFS Dos Professional.Και μένα μου είχε τύχει κατι παρόμοιο με WD 200GB που είχα ως slave στο pc και δε μου αναγνώριζε το δίσκο μετά από εγκατάσταση windows στον master δίσκο,αλλά με αυτό το προγραμματάκι τα έσωσα όλα. μηπως γνωριζεις που ακριβως μπορω να το βρω αυτο το προγραμμα ? απο οτι βλεπω το προγραμμα ειναι για δημιουργια partitions. γιατι ψαχνω κ δε βρισκω τπτ
nontasg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 μηπως γνωριζεις που ακριβως μπορω να το βρω αυτο το προγραμμα ?απο οτι βλεπω το προγραμμα ειναι για δημιουργια partitions. γιατι ψαχνω κ δε βρισκω τπτ Ψάξε να βρεις το hiren's boot cd σε torrents.Έχει και αυτό μέσα και πολλά άλλα χρήσιμα προγράμματα.....Δεν μπορώ να σου δώσω link εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.