geopapa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα guys!!! Ρε παιδιά έχω αγοράσει ένα CRYPTO 320 Divx player. Είναι άψογο αλλα με μια μικρή λεπτομέρεια... Δέν παίζει υπότιτλους... Η ελληνική εταιρεία που το κατασκευάζει (ή μάλλον το συναρμολογεί...) δέν ασχολείται με firmware (σε mail που τους έστειλα σφυρίζουν αδιάφορα)... αλλά το player προφανώς χρησιμοποιεί κάποιο τροποποιημένο firmware ξένου κατασκευαστή. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς;;;;;;;; Δείτε το σαν πρόκληση... Thank u!
geopapa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ trustfm και συγχαρητήρια για το πρόγραμμά σου. Το δοκίμασα αλλά είχα κάποια προβλήματα. Τα .avi που δοκίμασα δέν ήταν divx 6 αλλά προηγούμενης έκδοσης ή xvid και δέν έχω το divx 6 εγκατεστημένο. Μήπως γι αυτό δέν μου δούλεψε;
trustfm Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Ti problhma eixes ? den sou parhgage to divx ? dokimases me alla avi ?
geopapa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Τελικά κατάφερα να παράγω avi με υπότιτλους αλλά δέν έπαιξαν στο crypto γιατι προφανώς δεν είναι ultra compatible με divx 6... Με το δεδομένο οτι η crypto δέν ασχολείται ούτε καν να βγάλει κάποιο νεότερο firmware είμαι καταδικασμένη περίπτωση.... Ψωροκώσταινα...
trustfm Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 dokimase na baleis psilotera tous upotitlous (px bale offset 120 sto up/down) Einai tromera spanio enas neos dvd player na mhn uposthrizei ka8olou xsubs. Sunh8ws otan anaparagei epituxos to *.divx kai den blepeis upotitlous tous bazei toso xamhla pou den fenontai !!Apla baltpous psilotera. Pes mou ti egine Thx ...
geopapa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 το δοκίμασα φίλε... Δεν γίνεται τίποτα... Δέν είναι συμβατό το player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.