Blackie Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους! Το ερώτημα είναι σαφές, θα ήθελα να μάθω ποια Battlefield έχουν βγεί, κανονικά ή expansions ή mods. Μέχρι στιγμής έψαξα και βρήκα τους παρακάτω τίτλους: Battlefield 1942 Battlefield 2142 Battlefield 2 Battlefield Vietnam Battlefield Euro Forces Battlefield Special Forces Battlefield Armored Fury Battlefield Modern Combat Battlefield Secret Weapons Θα παρακαλούσα όποιος ξέρει να με διαφωτίσει ποια απ' αυτά είναι expansions ή mods (και για ποιο παιχνίδι), κανονικά, αλλά και αν λείπει κάποιο από τη λίστα.
tsakonas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Battlefield 2 Expansions : Battlefield Euro Forces Battlefield Special Forces Battlefield Armored Fury Battlefield Modern Combat - afto nomizw einai to BF2 gia to PS2..megali moufa!! Battlefield 1942 - einai to prwto pou vgike kai ta upoloipa nomizw einai expansions an thimamai kala... isws to vietnam na min einai expansion den eimai sigouros. to telefteo einai to Battlefield 2142 pou vgike afth th vdomada
Blackie Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Σ'ευχαριστώ! Το Vietnam απ' ό,τι βρήκα είναι ξεχωριστό! Πάντως αυτά είναι όλα, έτσι;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Με την σειρά που βγήκαν. Batllefield 1942 (main game) Battlefield 1942: Road to Rome (expansion) Battlefield 1942: Secret weapons of WWII (expansion) Battlefield Vietnam (main game) Battlefield 2 (main game) Battlefield 2: Special Forces (expansion) Battlefield 2: Euro Forces (booster pack) Battlefield 2: Armoured Fury (booster pack) Battlefield 2142 (main game) Αυτά για PC. Battlefield: Modern Combat είναι για PS2 και X-box και Battlefield: Bad Company είναι για next-gen κονσόλες.
Blackie Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Να'σαι καλά! Κατατοπιστικότατος, όπως και ο προηγούμενος! Βασικά όταν λες Booster Pack τι εννοείς; New features κλπ αλλά όχι campaigns;
tsakonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 ennoei pws to expansion einai allo dvd ksexwristo kai kanei rizikes allages , opws opla,oxhmata,xartes,tools gadgets klp kai einai for sale kai offline sta magazia...kai ta booster pack eixan nea opla xartes klp apla itan mikrotera se megethos kai itan for sale mono me online download.
thanos75x Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δηλαδη εγω πιο πρεπει να παρω απο ολα αν θελω να παιξω campaigns χωρις να ειμαι online ?
tsakonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δηλαδη εγω πιο πρεπει να παρω απο ολα αν θελω να παιξω campaigns χωρις να ειμαι online ? kanena.....ta 1942 isws eixe kalo offline de thimamai...pantws ola ta alla einai mono online....offline den exei kanena noima
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Πράγματι, στο offline το AI είναι για τα κλάματα. Τα battlefield τα παίρνεις κυρίως για τον Online χαβαλέ.
Blackie Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Ώπα παιδιά, τώρα μου γεννήθηκαν καινούριες ερωτήσεις! Δεν έχουν campaigns; Η εννοείται -και μάλλον αυτό ισχύει- πως ειναι μάπα τα campaigns; Γιατί δεν έχω σκοπό να τα δοκιμάσω online, εκτός αν είναι εφικτό (καταλαβαίνετε τι εννοώ ).
andreaslfc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Ώπα παιδιά, τώρα μου γεννήθηκαν καινούριες ερωτήσεις! Δεν έχουν campaigns; Η εννοείται -και μάλλον αυτό ισχύει- πως ειναι μάπα τα campaigns; Γιατί δεν έχω σκοπό να τα δοκιμάσω online, εκτός αν είναι εφικτό (καταλαβαίνετε τι εννοώ ). Ολα τα battlefield έχουν campaigns για offline, όπου βάζεις και τον βαθμό δυσκολίας, αλλά, άλλο να παίζεις αντίπαλος με το computer και άλλο να παίζεις online αντίπαλος με κάποιον άλλον. Οι campaigns που έχει για offline είναι για εκπαίδευση στο παιχνίδι, πριν βγεις στον έξω κόσμο (online) για να πολεμήσεις.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 το 1942 ήταν το κορυφαίο απ'όλα,έχω κ τα 2 του exp.Και έχω δυστιχώς το bf2(H μουφία στο μεγαλείο της)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.