Προς το περιεχόμενο

Κανει επανεκκινηση ο σκληρος

bakxaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα, εδω και καμια βδομαδα εκει που ειναι ολα καλα ακουω το σκληρο να σταματαει και να ξαναξεκκιναει, και να τρωει κολημα για 1-2 δευτερολεπτα, δεν μου το κανει καθε μερα και 2 φορες χρειαστηκε να κανο reset γιατη κολησε.

Ξερει κανεις τι γινετε?

Thanks

Δημοσ.

Περιμενε! Μπορει να μη φταιει ο δισκος. Τι τροφοδοτικο εχεις;

Εγω ειχα μικρο τροφοδοτικο και επαιζε στο οριο. Ετσι μολις εβαζα δισκακι στο cd-rom ή εκανα καμια βαρια δουλεια ο δισκος εκανε συνεχεις επανεκκινησεις. Πηγα να καταστρεψω καινουριο δισκο. Αλλαξα τροφοδοτικο αμεσως. Ευτυχως ο δισκος δεν επαθε τιποτα.

Κανε ομως κι ενα scandisk να δεις αν εχεις bad sectors που ειναι πολυ πιθανο. Με το scandisk των XP δεν ξερω αν θα βρεις τιποτα. Των windows9x τα εβρισκε ολα. Επισης μπορει να ειναι και κανενας ιος που κανει αυτη τη δουλεια.

Υ.Γ. Το back up επιβαλεται.

Δημοσ.

τελικα πηγα απο εκει που πηρα τον σκληρο και του ειπα οτι στο shkdsk μου εβγαλε σφλμα και μου λεει bad sector , φερε το σκληρο, πηγα το σκληρο και μου εδωσε αλλο μιας και ηταν στην εγγυηση

Δημοσ.
o diskos prepi na ftei, to exw pathi kai ego palia auto me tin epanekkinisi tou diskou kai oute kan prolava na soso ta arxia mou. Ti marka itan auti pou ixes?

western digital 120G

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...