sotalotsopa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Εδω και λιγο καιρο, κατι δεν παει καλα με το pc μου (windows σκεφτομαι, δεν βαριεσαι....). Τελικα παρατηρησα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με τον σκληρο (samsung HD160JJ sata2). Σημερα που ειπα να ασχοληθω μαζι του, εψαξα κανα προγραμμα για να κανω τσεκ στον σκληρο, και να τι ειδα: Μεση ταχυτητα 3,4ΜΒ/sec Μετα εκανα το ιδιο και για τον αλλο σκληρο μου (ΑΤΑ 133). και εχει 92.8MB/sec Το τεστ το ετρεξα αρκετες φορες, και σε ολες ειχα το ιδιο αποτελεσμα. Τι τρεχει??? ειναι στα τελευταια του ο samsung???? Και γιατι το cpu utilization για το samsung ειναι 100%, ενω για τον αλλον 4% ??? Η μητρικη μου ειναι ASRock P4V88+
billpeppas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 1) Μην μπλέκεις το Burst Speed, με το average read του δίσκου. 2) Από το υπερβολικό cpu usage του δίσκου, δείχνει ότι κάτι παίζεται. Είτε έχει μπεί σε PIO Mode, είτε έχεις προβληματικό καλώδιο ( ή καλώδιο στο οποίο έχεις σχηματίσει γωνίες μεγάλες ) [ SATA & μεγάλες γωνίες/κλίσεις στο καλώδιο = no go ]. Είτε κάτι παίζει με τον controller σου ή τους drivers του.
activex Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 file APOSTOLATO pola anapoda simbenoune sto spiti sou ontos ta 3.4 mb/s einai yperbolika liga..kane ena defrag to disko mpas exei komatiasti telios kai ksana dokimase...
sotalotsopa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Θα αλλαξω το καλωδιο, θα κανω ανασυγκροτηση και εναν αγιασμο στο τελος :-p Αν και νομιζω οτι πριν απο λιγο καιρο εκανα defrag... σωστος για το average, αλλα και παλι μκρο και ανησυχητικο Αλλαξα το καλωδιο, defrag δεν χρειαζεται και παλι τα ιδια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.