Προς το περιεχόμενο

Nvidia γύρω στα 160 ευρώ για (wannabe) SLI

sotirakis.net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Στήνω σιγά σιγά το PC και καθώς διάλεξα ως μητρική την Asus M2N-SLI Deluxe, πρέπει να πάρω και μια καρτούλα nvidia αφού θέλω να μπορώ να αξιοποιήσω μελλοντικά το SLI της μητρικής. Έλα μου ντε που τόσο καιρό ήμουν φαν της ATi και δεν πολυέβλεπα τι έπαιζε με το αντίπαλο δέος... Έτσι έχω μείνει άνευ γνώσης...

Θέλω μια κάρτα η οποία να μπορεί να λειτουργήσει σε διάταξη SLI, να μην ξεπερνά τα 180 ευρώ και να έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις στο gaming. Παίζω παιχνίδια αλλά δεν έχω και τρελλές απαιτήσεις από αυτά...

Με λίγο ψάξιμο βρήκα την ASUS EN7600GT/2DHT 256MB PCI-E RETAIL. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη ;

Thanx

Δημοσ.

Μελλοντικα το SLI πιστεψε με δεν θα το αξιοποιήσεις, διοτι μέχρι να αποφασίσεις να πας σε sli θα έχουν βγει οι DX10 καρτούλες και τα Vista (5-7 μήνες το πολυ απο σήμερα) που ακομη και 7900GT σε sli να έχεις θα είναι λίγα, άσε που δεν θα βρίσκεις με τπτ 7600GT!!! Αλλά γενικά η αγορά μιας 7600GT θεωρώ οτι είναι σωστή διότι με μικρό κοστος θα σου παίζει ολα τα Games αξιολογα μέχρι την έλευση των DX10, οποτε και τhς δίνεις δρομο και παιρνεις μια DX10!

Δημοσ.

Ύπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των 7600GT και των 7600GS ; Γιατί απ'ότι βλέπω έχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές...

Για παράδειγμα, η 7600GT που είπα πιο πριν έχει 55 ευρώ διαφορά από την MSI 7600GS !

Δημοσ.

Κάτι άλλο.

(Ελπίζω να μην πετάξω χοντρή λαλακία...)

Γίνεται να χρησιμοποιήσω δύο κάρτες ΑΤi σε διάταξη SLI ; Έστω και με πειραγμένους drivers. Το λέω αυτό γιατί μου φαίνονται κομματάκι πολλά τα 180 ευρώπουλα για μια VGA και σκεφτόμουν την αγορά μιας Χ1600ΧΤ γύρω στα 140 ευρώ... (και βλέπουμε για δεύτερη...)

Δημοσ.

Σε μητρική με nVIDIA Chipset δύσκολα θα το κάνεις, διότι έχει ως ένα ποσοστό μειωμένη απόδοση, αλλά και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν πρόκειται να βρείς τον κατάλληλο driver.

Αντιθέτως σε ATi ή Intel ( πρός το παρόν i975X ) chipset υποστηρίζεται officially και παίζει κυριλέ.

Πάντως η μανία σου με το SLI/CrossFire μόνο σε κακό θα σου βγεί ( ιδιαίτερα βλέποντας το σε βάθος χρόνου )

Δημοσ.
200 euro παίζει καλή προσφορά radeon x1900xt @ plasiomena stores :P

Ακου το παιδι κατι ξερει :P

P.S Να σημειωσω οτι μιλαμε για την 256mb x1900xt που ομως ειναι παρα πολυ καλη προσφορα..

Δημοσ.

Άργησα να τ'ακούσω... Πάει η προσφορά...

Γιατί ρε bill, πιστεύω ότι το SLI/Crossfire είναι ο ορισμός της εύκολης και με σχετικά χαμηλό κόστος αναβάθμισης. Αν κάποιος δεν έχει τα λεφτά να πάρει απ'ευθείας μια βαρβάτη κάρτα γραφικών (200 ευρώ και πάνω...) , το SLI είναι η μόνη λύση. Παίρνεις τώρα κάτι λογικό και σε ένα δίμηνο χτυπάς ακόμη μια ίδια.

Τέσπα, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Για 7600GT με κόβω. Thanx !

Δημοσ.

Η 7600 για την οποία ρωτάς κάνει 180?. Αν έβρισκα στην θέση σου μια Χ1900 με μόλις 20? διαφορά ούτε θα το σκεφτόμουνα καν, γιατί πάρα πολύ απλά θα σου δώσει τις επιδόσεις που θα σου έδινε θεωρητικά όταν προσθέσεις αργότερα θεωρητικά άλλη μια 7600.

http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1315830

Δημοσ.

Με 200Ε μπορεις επισης να πάρεις μία 7900GS που είναι αρκετα καλύτερη απο την 7600GT!

Δημοσ.

7600GS λοιπόν.

Και κάτι άλλο : Ποια απ'όλες ;;;;

Την υλοποίηση της BFG (ενεργό σύστημα ψύξης), της MSI (παθητικό) ή της ASUS (παθητικό) ;

@S2Katana

Είδες ουσιαστικές αλλαγές στο gaming με τις δύο 6600GT ;

Δημοσ.

7900gs οχι 7600gs ειπε το παληκαρι...

Ειμαι και εγω ενας απο τους μη θιασωτες του sli...

1)Αρκετα περισσοτερη καταναλωση ρευματος.

2)Υποχρεωτικη αγορα μεγαλυτερου/ακριβοτερου τροφοδοτικου.

3)Ακριβοτερη μητρικη.

4)Κολλας σε ενα μοντελο,για να μην πω σε μια εταιρια χωρις να εισαι σιγουρος εαν θα βρισκεται στην παραγωγη οταν αποφασισεις να πεταξεις και την δευτερη πανω...

5)Οταν ερθει η στιγμη της αναβαθμισης δεν μπορεις να σκοτωσεις την παλια vga για κανενα 50-80αρακι εξτρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...