The_player Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα. Το πολυμηχανημα ηταν εγκατεστημενο κανονικα χωρις να εχει κανενα προβλημα....εγινε καποια στιγμη απεγκατασταση απο τον χρηστη και εκ νεου εγκατασταση...και τοτε παρουσιαστηκαν τα εξης κατα την εγκατασταση... 1.Καταρχην να αναφερω οτι ...Εκανα εγκατασταση και με το αυθεντικο ελληνικο cd της Hp και με το αντιστοιχο αγγλικο που κατεβασα απο το site της HP και μονο με τους Drivers(Oxi ολο το πακετο) 2.Το προβλημα που βγαζει κατα την εγκατασταση και το μυνημα ειναι το εξης.. Internal Error - Hpoews01.rse5."80+ κατι αλλα δυαδικα" και αμεσως μετα 2715 fatal error MSΙ.aiosw 3.Εχω κατεβασει και εχω εκτελεσει ολα τα patch που εχει η Hp για το συγκεκριμενο εκτυπωτη 4.Το παραπανω error δεν περιγραφεται στα σφαλματα της επισημης ιστοσελιδας αλλα μονο ως γενικο error MSI 5.Eννοειται πως ολα τα uninstall - install τα κανω ως administrator 6.Eχω δοκιμασει Install και με το Usb connected και χωρις. 7.Ο driver μπαινει με την γνωστη διαδικασια οταν Κανεις Plug το usb....και τους λες παρε το inf απο ενα location ομως...ετσι μπαινει ο driver ΜΟΝΟ του εκτυπωτη και οχι του Φαξ και του Scanner.... 8.Εχω καθαρισει τα temp files και την registry πριν Καθε φορα που κανω install. Aυτα παιδια , εχω κολλησει...προφανως κατι εχει μπει στον Η/Υ που κολλαει την διαδικασια....γιατι οπως σας ανεφερα και πιο πανω ο printer δουλευε κανονικοτατα πριν....
S2Katana Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Επειδη ειχα και εγω τετοιο προβλημα και επειδη με εκαιγε ο εκτυπωτης, εκανα format.
The_player Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 kala to format to xeroyme...to thema einai na ginei xoris na mpeis sth diadikasia toy format....
dumbodumby Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 psakse sto site tis hp gia ton scrubber ( complete uninstall ) exoun eidiki efarmogi pou kanei " super " katharismo kai meta reinstall xoris syndedemeno to hp
S2Katana Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Και εγω τα ειχα δοκιμασει, αλλα δεν εγινε τιποτα. Τελοσπαντων, δε χανει τιποτα!
The_player Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Den epaixe oyte me to scrubber...Ti na po re gmt...mono to format mas sozei...
Apatewna Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Για ποιά έκδοση windows μιλάμε? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/fastFaqLiteDocument?lc=pl&cc=pl&dlc=pl&product=421635&docname=npu00131
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 εγώ αυτό το πρόβλημα το έχω και εδώ στην δούλεια με οποιοδήποτε ΗΡ μηχάνημα (είτε είναι εκτυπωτής είτε είναι πολυμηχάνημα) και σε διαφορετικά ΧΡ Pro SP2 Η επίσημη απάντηση που πήρα απο το Support της ΗΡ ήταν: "δεν μας έχει αναφερθεί κάποιο άλλο παρόμοιο πρόβλημα, ίσως εάν κάνατε φορμάτ να διορθωθεί." Σαφώς λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα ....
S2Katana Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Εμ για αυτο εγω ειπα απο την πρωτη στιγμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.