megadancemix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 STEVEN: δεν μου αρεσουν οι τονοι........τα μπαρμπουνια ειναι πιο καλα
roditis123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Οντως παίζει να είχε πρόβλημα με τα ελληνικα ο θείος σου γιατι η πλήρης υποστήριξη σε ελληνικά για τα mac os πρεστεθηκαν στο mac os x 10.0.0 αν δεν κανω λαθος. Μεχρι πριν απο αυτό έπρεπε να κατεβάσεις ένα patchaki ή να το πάρεις απο την rainbow.
georgeadams Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δεν νομίζω γιατί γράφει πως: Eixa parei gia ton patera mou ena mac mini apo e3wteriko. Τα Mac Mini δεν είναι τόσο παλιά ώστε να μην έχουν MacOS X. EDIT: τώρα που το καλοσκέφτομαι, όταν είχα πάρει το δικό μου Mac Mini, είχε εγκατεστημένο το Mac OS X 10.3 (panther), αλλά μέσα στο πακέτο υπήρχε και ένα δισκάκι με το System 9. Λες σε αυτό που πήρε ο small change να του είχαν εγκαταστήσει αυτό το δισκάκι αντί για το 10; Μα καλά, μαζόχες ήταν;
small change Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 paidia eilikrina de 8ymamai akrivws, opws sas eipa ta ma8aina kai deutero xeri, den to xeiristika egw to 8ema. O monos tropos na ma8w sigoura poio htan to provlhma einai milhsw me ton texniko giati o pateras mou den einai kai megalo saini se kati tetoia :-P Pantws prepei na eixe OS X kai exete dikio oti logika de 8a'prepe na'xei provlhma, toulaxiston na grapsei ellhnika. Kai na'tan provlhma leitourgeias tou classic de nomizw, 8a to 8ymomouna.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 To Μac Mini δεν μπορεί να έχει ως default λειτουργικό το MacOS 9.2. Tο iMac G4 17" (αυτό με την TFT) είναι το τελευταίο Mac που μπορεί να κάνει boot από MacOS 9.x. Οπότε αδύνατον να του είχαν εγκαταστήσει το Classic αντί για το MacOS X.
poromenos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 telika apo to play ginete na agorasoume macbook?
nobleman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 telika apo to play ginete na agorasoume macbook? Πήγα να ολοκληρώσω την παραγγελία ως πελάτης σε CD και μου πέταξε στα μούτρα ΟΧΙ σε διεθνείς αγορές άλλων πλν CD/DVD αντικειμένων, προς το παρόν... Πάντως υπάρχει και αυτό e-shop, το οποίο ρώτησα και μου απάντησε θετικά... Τέλος, ως πελάτης της rainbow, μου ξεκαθάρισε ότι δεν καλύπτει κανένα μηχάνημα μη αγορασμένο από αυτούς ή τους μεταπωλητές της!!!
georgeadams Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Αν θυμάμαι καλά από προηγούμενες συζητήσεις (νομίζω από κάποιο ποστ του paredwse), η διεθνής εγγύηση της Apple ισχύει για τις φορητές συσκευές (macbook, macbook pro, ipod) και αυτές τις υποστηρίζει η Rainbow ακόμα κι αν έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό.(*) Για τους "σταθερούς" υπολογιστές όμως (mac mini, imac, macpro) η Rainbow δεν καλύπτει αυτούς που δεν έχουν αγοραστεί από αυτήν ή από τους μεταπωλητές της. (*) Το ότι τις καλύπτει η Rainbow δεν σημαίνει πως θα έχει και άμεση απόκριση και πως δεν θα προβάλει ότι δικαιολογία μπορεί για να καθυστερήσει την επισκευή...
small change Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Αν θυμάμαι καλά από προηγούμενες συζητήσεις (νομίζω από κάποιο ποστ του paredwse), η διεθνής εγγύηση της Apple ισχύει για τις φορητές συσκευές (macbook, macbook pro, ipod) και αυτές τις υποστηρίζει η Rainbow ακόμα κι αν έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό.(*) Ναι, έχεις δίκιο, τα φορητά μηχανήματα πρέπει να είναι ΟΚ. Η εγγύηση της Apple γράφει καθαρά ότι τα φορητά έχουν universal service.
S2Katana Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δλδ δεν μπορω να παραγγειλω ενα iPod 80GB που θελω, απο το εξωτερικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.