Προς το περιεχόμενο

DMA mode

s2117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όταν ανοίγω το Nero μου λέει ότι your drive is not in DMA (direct memory access) mode και μου γράφει τα dvd μου μόνο διπλής!!!το drive που έχω είναι LG H20L ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?του πατάω να κάνει enable to dma και μου λέει να κάνω restart,κάνω αλλά πάλι τα ίδια...:-(

Δημοσ.

Πρέπει από τη Διαχείριση Συσκευών των XP να καταργήσεις τον Ελεγκτή στον οποίο είναι εγκατεστημένο το recorder (συνήθως ο Δευτερεύων δίαυλος IDE) και να κάνεις επανεκκίνηση. Τα XP θα βρουν τον Ελεγκτή, θα εγκαταστήσουν τους σχετικούς drivers και θα ενεργοποιήσουν το DMA αυτόματα.

Δημοσ.

OK ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα το δοκιμάσω,αλλά πώς βρίσκω σε ποιον ελεγκτή είναι εγκατεστημένο το recorder??

Δημοσ.

Δοκίμασα αυτό που λέει ο attosecond phaser αλλά δε μου έπαιξε πάλι...βασικά το άλλο recorder που έχω που είναι απλά cdrw έπαιζε και πριν κανονικά,παίζει και τώρα κανονικά.Το dvdrw όμως δε παίζει σωστά πάλι,δεν κάνει enable DMA και μου γράφει πολύ αργά...Καμιά άλλη ιδέα :-(

Δημοσ.

καλώς,θα το ψάξω,δυστυχώς μέχρι τώρα δεν είχα αποτελέσματα,αν σκεφτεί κανείς κάτι ας το πει...Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...