Physics_Rulez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Παλαιότερα όταν έκανα middle click με το ποντίκι μπορούσα να κινηθώ σε μια σελίδα πάνω-κάτω, με αντίστοιχη μετακίνηση του ποντικιού. Το ίδιο και στο word. Επίσης στο AcdSee με middle click η φωτογραφία γινόταν fuulscreen. Τώρα δεν γίνεται τίποτα απο αυτά :twisted: Δε δουλεύει καθόλου το middle click :twisted: Κοίταξα στο site της micr0s0ft αλλά δεν βρήκα λύση... Πέρασα και τους drivers 5.5 μήπως και γίνει τίποτα, αλλά δεν....
Marcos_Aurilius Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Βασικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να περάσεις έκδοση του IntelliPoint, πιο νέα από την 4.10, αν δεν έχεις καίνούριο ποντίκι... Στις 5.xx, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, με σημαντικότερο την αλλαγή της default λειτουργίας του middle-click, και την απάλειψη ορισμένων προεπιλογών (όπως το Alt+Tab - λύνεται μέσω registry editing...)
drillgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ειχα και γω παρομοιο προβλημα αλλα με logitech. Η λυση σε μενα ηταν να παω στα properties του ποντικιου και να αλλαξω την λειτουργια του μεσαιου κουμπιου σε auto-scroll απο universall scroll που ηταν απο μονο του. Για δοκιμασε το, ισως παιξει;-)
wert Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μήπως απλά δεν δουλεύει το κουμπί ; Καθόλου απίθανο για ποντίκι της ms. Έχω πετάξει κάνα δύο μέχρι τώρα και έχω μείνει με ένα παλιό αλλά σκυλί το intellimouse optical με καλώδιο αυτό. Τα δύο που έχω πετάξει ήταν ασύρματα της ms. To ένα είχε πρόβλημα στο ροδάκι και ειδικά στο κλίκ του και το άλλο απλά δεν δουλεύει. Τόσο απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.