activex Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 den bazis kai to spywaredoctor pou exei maliasi h glosa mou postare mas kai mia foto apo task manager na doume ti enohs ... an einai kanena svchost pou sou kani tin doulia kati mou thimizi...
Antonisk2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ok θα το δοκιμάσω κ αυτό! (Να τι θα προτοβάλω....anyway!) Image απο taskmanager έχω στην πρώτη σελ του ποστ σε λινκ...την ανέβασα στο rapidshare. Πάντως 2 μέρες συνεχόμενα χωρίς reboot δουλεύει αρκετά νορμάλ, εκτός από αυτό με το msn που έγινε κανά 2 φορές!
activex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 den blepw kati tragiko sto task sou... o iexplorer isos kani ligo parapano xrisi opo ta "kathieromena" opote tha epimino na scanaris me to spywaredoctor. h diadikasia adranias fisika kai den einai kako. peta auton ton iexplorer kai esi bre paidaki mou kai an den exeis firewall bale.
Antonisk2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Τελικά activex είχες δίκιο! Έβαλα το spyware doctor κ μου βρήκε 200+ infections!!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου τα έβρισκε το spysweeper! Anyway τα έκανα remove κ τώρα περιμένω να δω αν θα έχω καμία διαφορά...
Apatewna Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Τελικά activex είχες δίκιο! Έβαλα το spyware doctor κ μου βρήκε 200+ infections!!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου τα έβρισκε το spysweeper! Anyway τα έκανα remove κ τώρα περιμένω να δω αν θα έχω καμία διαφορά... Allos enas spyware server xalasmenos :twisted:
realestate Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Έκανα defragment με το O&O defrag και scan με το nod32 κ το spysweeper, κάτι βρήκαν κ τα έσβησα....μέχρι τώρα το pc δουλέυει φυσιολογικά αλλά δεν το έχω πολλές ώρες ανοιχτό....περιμένω να δω κ άμα είναι ξαναποστάρω. Thanks για τις απαντήσεις! Το πρόβλημα δυστυχώς το δημιουργεί το spysweeper στις εκδόσεις 4.5.9...αλλά και ακόμα περισσότερο στίς έκδοσεις 5.0 , 5.1 Και για να μην υπάρχει αμφιβολία περί τούτου τσεκαρίστηκε σε δέκα περίπου pcs/laptops (p4 στα 2.88 mhz , centrino duo t2300) που ήταν εγκατεστημένο και στα 2/3 εξ΄ αυτών δημιουργούσε προβλήματα, όπως α) μεγάλος χρόνος boot β) υπερβολική κατανάλωση ram 150 - 180 mb (σε σχέση με αλλο antispyware) γ) υψηλά επίπεδα χρήσης cpu ( >50%) δ) Κόλλημα του υπολογιστή στο start την στιγμή που προσπαθει να κάνει subscription. Αυτά δυστυχώς και οι επιλογές λιγοστεύουν!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.