Προς το περιεχόμενο

Σχεδόν 100% Cpu!

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω ένα μικρό προβληματάκι. Εδώ κ μερικές μέρες ο υπολογιστής μου είναι αρκετά αργός. Η cpu χρησιμοποιείται σχεδόν 100% όλη την ώρα κ γενικά ο υπολογιστής αργεί υπερβολικά. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιώ τον IE6 αλλά κ που έβαλα Opera ναι μεν μειώθηκε λίγο το πρόβλημα αλλά δεν λύθηκε! Δεν θυμάμαι αυτό το πρόβλημα να προέκυψε μετά από εγκατάσταση κάποιου προγράμματος, πάντως το τελευταίο πρόγραμμα που πέρασα είναι το netlimiter 1.30, μπορεί να οφείλεται σε αυτό; Στον taskmanager μου δείχνει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό cpu χρησιμοποιείται απο το System (λέει system κ στο "όνομα εικόνας" κ στο "όνομα χρήστη". Από την άλλη όμως αυτό το system χρησιμοποιεί ελάχιστη μνήμη. Έχω κ ένα image από το taskmanager, αν μπορέσω θα το ανεβάσω για να δείτε ποια προγράμματα τρέχουν. Έχει κανένας καμιά ιδέα;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

vale to diskipper to corporate pou den thelei registration kai kane defrag to disko ...svise oti proggies den xrisimopiis svise ta allatini (cookies)apo ton explorer kai dokimase enalaktiko explorer px firefox....an pali pai san xelona postare pali

Δημοσ.

Έκανα defragment με το O&O defrag και scan με το nod32 κ το spysweeper, κάτι βρήκαν κ τα έσβησα....μέχρι τώρα το pc δουλέυει φυσιολογικά αλλά δεν το έχω πολλές ώρες ανοιχτό....περιμένω να δω κ άμα είναι ξαναποστάρω. Thanks για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

Παιδιά πάλι τα ίδια μου κάνει! Το έχω σχεδόν 2 μέρες ανοιχτό κ άρχισε κ κολλάει πάλι κ η cpu δουλέβει πάνω από 80%. Απ'ότι βλέπω cpu τρώει αυτό το system! Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω για να γλιτώσω το format? Δεν μπορώ να κάνω κάθε 3 κ λίγο αυτή τη δουλειά! Μέσα στο καλοκαίρι έκανα format...

Δημοσ.

kai psaxe ligo ta background ti ginetai.kana programma auto-backup...ap'thn allh phgaine kai allaxe thn rythmish na diatithete o cpu oxi background efarmoges, alla sta programmata.mporei na voithisei.(dexi klik o ypologisths moy,idiothtes,gia proxwrhmenoys,epidoseis,rythmiseis)

Δημοσ.

Έχω 768 mb ram κ athlon xp 2200+. Αυτό που λέει ο PATRINOS06 το κοίταξα κ ήταν οκ οι ρυθμίσεις. Πρόγραμμα για backup κλπ να τρέχει από πίσω δεν έχω!

Δημοσ.

kati mou leei oti einai ios..alla me tetoia symperifora apo cpu den mporeis na kaneis douleia...an exeis dsl dokimase na kaneis on-line test gia ious.to net limiter to thewrw apithano na kanei tetoia zhmia.gia dwse to image ap'to task manager pou eleges...

Δημοσ.

Dsl έχω, που μπορώ να κάνω Online test? Θα το ψάξω κ λίγο στο google... Δυστυχώς το image το συγκεκριμένο που έδειχνε το "system" να τρώει πολύ cpu το έσβησα :( Άμα θέλετε να βγάλω άλλο να δείτε τι τρέχει κ να το ανεβάσω rapidshare κλπ γιατί εδώ δεν παίρνει πολύ μεγάλες φωτό! Πάντως τώρα μετά από reboot το pc πάει καλά... :confused:

Δημοσ.

a)giati kai o IE kai o OPERA xrhsimopoioun tosh ram?b)mia xara mou fainontai ola.mia ypopsia mhpws exei na kanei sxesh me to internet (rixnoyme adeies mhpws piasoume gemates)an sto xanakanei kleise thn asyrmath h thn ensyrmath syndesh diktyou..kane kai to on-line test na xemperdepsoume me ayto kai edw eimaste...

an eida kala exei panw mazi NOD32 kai Kaspersky????????????

Δημοσ.

Ο IE χρησιμοποιεί πολύ ram είναι η αλήθεια. Ο 6 μου κολλούσε όλο το σύστημα όταν τον άνοιγα, τώρα έβαλα τον 7 κ είναι κάπως ποιο νορμάλ τα πράγματα. Το karspersky είναι το Anti-hacker όχι το antivirus κ τα έχω εδώ κ καιρό μαζί. Σχετικά με τη σύνδεση που λες, αν εννοείς το εικονίδιο κάτω είναι η κάρτα δικτύου αλλά δεν χρησιμοποιείται, είναι onboard κ δεν την έχω συνδέσει, απλά βαριέμαι να μπω στο bios να την απενεργοποιήσω :P Τώρα κάνω online test από την symantec... περιμένω να δω...

Δημοσ.

an den doulepsei meta to online test dokimase na vgaleis to anti-hacker,na meinei dhl mono to NOD32.fylage ta rouxa sou gia na xeis ta misa de lene?yphrxe mia epoxh pou xtypage to kaspersky sto diko moy mhxanhma,ena programma pou ekane defragment sth RAM kai ginotan panikos.pote den xereis apo pou mporei na sou'rthei...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...