Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ΑΤΙ drivers X1950XTX

Fabulous128

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε όλους. Θα ήθελα τη βοηθεια σας σε ενα περίεργο προβλημα. Εχω ενα καινούριο σύστημα με 6400 Core 2 Duo και την ATI 1950XTX Radeon.

Ενώ οι Drivers που περιέχονται στο CD της κάρτας εγκαθίστανται κανονικά, οι τελευταίοι drivers που κατέβασα από το site της ΑΤΙ

(6-9_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_35774.exe)

αρνούνται να εγκατασταθούν, βγάζοντας το μήνυμα κατα την εγκατάσταση "SEVERE : INF Driver not found"

Στο επόμενο παραθυρο έχω prompt να εγκαταστήσω κάποιον συμβατό VGA driver για να συνεχιστεί η εγκατάσταση. Απεγκατέστησα τους προηγούμενους οδηγούς και δοκίμασα επανεγκατάσταση, αλλα τίποτε. Έχω εγκατεστημένο το .NET Framework 2.0, οπότε δεν οφείλεται εκεί.

Δοκιμασα επίσης να εγκαταστήσω τους OMEGA, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν, αλλα είχε πρόβλημα το ATI 3D Control Panel και δεν έτρεχε...

Καμία ιδέα; Θα μείνω με τους αρχικούς οδηγούς αν χρειαστεί, απλά αναρωτιέμαι τι μπορεί να συμβαίνει...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημέρα... έχω πάρει πρόσφατα την x-1950 pro (512 agp version)... οι drivers που έχει το cd είναι αρκετοί, ή να κατεβάσω νεότερους???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Geia sas paidia..Eimai neos se auta ta 8emata..Prosfata egkatestisa mia karta ATI X1300 k ekana format to pc m..Sti sinexeia ekana ta drivers tou cd k otan paizw ena pexnidi (Test Drive Unlimited sigkekrimena) mou vgazei mia mple o8oni me diafora minimata pou exoun mesa ton oro ati .. Sas parakalw voi8iste me :cry:

Euxaristw...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...