_IS3_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 εχω ένα προβλημα:δεν αλλάζει η γλώσσα του πληκτρολογίου μου.το αλτ και σιφτ ενεργει μόνο στο 10% των εφαρμογών μου.για παράδειγμα:στο εξπλορερ οχι,στο γουορντ οχι σε ενα λεξικο που έχω ναι,κτλ κτλ.σε τι οφείλεται ρε παιδια?την αλλάζω από τη γραμμή εργασιών και ύστερα από δυο τρεις φορές για να πιάσει.τι κανω??
oki456 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 kai go to idio file mou...sto explorer einai ok alla sto word kai excel tipota kai to kano xirokinita mexri na vro lisi...kane pantos ena scan to pc sou me to spy bot gia na deis an exeis kanena keylogger pou kanei autin tin doulia...mexri na vro kai go lisi...exo faei ton kosmo.....
gio@ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 kai mena alla to kanw me control+shift kati tetoio pantws sigoura me shift koita3te stis ry8miseis or reboot 2-3 times
apostolis22 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Emena opote mou exei sumbei auto me 2 reboot eimai ok!
Apatewna Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μήπως έχει χαλάσει κάποιο από τα πλήκτρα Alt/Shift? Εναλλακτικά αλλάζεις γλώσσα από το εικονίδιο γλώσσας κάτω δεξιά στην οθόνη δίπλα στο ρολόι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.