telegamesvg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Ζουλευεις που τα games του Wii ανταποκρινονται στον τιτλο ???
sheik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 LOL... Νομιζω εγινε "λαθος".Εγω απο τα videos που ειδα τα γραφικα μου φανηκαν κατι παραπανω απο καλα(για τα μεχρι τωρα δεδομενα του Wii) και χωρις θολουρα.Το γιατι φαινεται τετοια θολουρα στις φωτο δεν ξερω.Ισως ειναι απο το εφφε της ταχυτητας...
kostacurtas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 SSX BLUR αυτο θα πει ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ!! :D :D p3tran αυτο το post τωρα τι ειναι; Εστειλες καποιο νεο...; Πρωτον εχω στειλει post για αυτο το πρωτο video του SSX Blur απο τις 2-12-2006. Δευτερον εχω στειλει post με μια απο αυτες τις φωτογραφιες (πηγη: NeoGaf), που ειναι video capture screens απο ενα αθλιας ποιοτητας video, απο τις 8-12-2006. Σε ευχαριστουμε για την "ενημερωση"!
FILIM0N Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Aπο video που εχω δει, οταν ο παιχτης κανει μια ειδικη κινηση στον αερα θολωνει το γυρω περιβαλλον και εστιαζει στον παιχτη. Νομιζω σε τετοιες φασεις ειναι τραβηγμενες οι φωτο.
sheik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Αλλα ο παντα αντικειμενικος p3tran φροντισε να μας ενημερωσει ξανα.Μας αρεσει η σατυρα,θεμιτη η ειρωνεια και η καυστικοτητα αλλα ολα με μετρο....
p3tran Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 εγω και στα βιντεα παντως θολα τα βλεπω... τι'στε σεις ρε...
nkarafo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Exete vrei component kalodia gia to Wii ? Eixa akousei kati gia meta tis 15 Dekemvriou alla den vrisko tipota sta magazia. Gnorizete kati ?
tacuma Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Exete vrei component kalodia gia to Wii ?Eixa akousei kati gia meta tis 15 Dekemvriou alla den vrisko tipota sta magazia. Gnorizete kati ? Eγώ σε 2 μαγαζια που πήγα χθες δεν ειχε τιποτα,οχι μονο component αλλα δεν ειχαν ουτε wiimote:evil: !!
Rising1980 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ακούσει ότι από τις 20/12 θα είναι διαθέσιμα τα καλώδια.
Pantelis51 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 SSX BLUR Metadata φωτογραφιών Software used: Adobe Photoshop 7.0
p3tran Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 SSX BLUR Metadata φωτογραφιών Software used: Adobe Photoshop 7.0 και υπονοεις ΤΙ ακριβως με τα metatags σου?
duende Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 "Περισσοτερα χρωματα για να διαλεξουμε,50$ φθηνοτερα την ανοιξη?" απο http://www.thewiiexperience.com "The DS was barely a year old when the DS Lite was announced. Could Nintendo really be planning a $50 price drop when the system is less than 6 months old? Some Toys ʽRʼ Us manager has claimed that Nintendo will relaunch the Wii at $200 in spring 2007, with technical upgrades and more colors to boot. If that happens, itʼs going to make a lot of early adopters angry. I do hope that colored systems show up soon - hereʼs some potential colors weʼve seen already." http://www.thewiiexperience.com/wii-rumors-more-colors-50-price-drop-in-spring-07/
heyou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 οποιος θέλει να πάρει πιο φτηνά το rayman ας δει και αυτο
Braveheart1980 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 οποιος θέλει να πάρει πιο φτηνά το rayman ας δει και αυτο Φτου! Το αγορασα 10 ευρω πιο πανω,αλλα δεν πειραζει Ειναι εκπλητικο! Οσον αφορα τα καλωδια,εχει γινει μεγαλο θεμα Ρωταμε εδω και καιρο στο site της nintendo.gr αλλα κανεις δεν απανταει Στα τηλεφωνα λενε οτι θελουν,τα μαγαζια το ιδιο Μπαχαλο Μαλλον παντως ελπιζω και ευχομαι απο 20/12 να ειναι επιτελους διαθεσιμα,γιατι εχω και ενα Zelda να τελειωσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα