panther_512 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ρε συ μήπως υπερβάλεις?? Με HD καλώδιο και να φενεται σαν χβοχ1??? Πες τίποτα πορωτικό γιατί είμαι στο μετέχμιο να το πάρω ή να μη το πάρω. Από τιμή πάντως είναι παλεύσιμο. Με το component καλώδιο θα έχεις καθαρότερη εικόνα και πιό ζωντανά χρώματα. Θα φύγει επίσης η "θολούρα". Δεν καλυτερεύει όμως η ποιότητα των textures, τα jagies κλ κλ. Από κεί και πέρα, μιάς και το Wii δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου (θα έρθει από Ελλάδα μέχρι τη Τετάρτη-Πέμπτη), δεν μπορώ να σου πώ τη προσωπική μου άποψη ακόμα.
sycom Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά για το Splinter Cell πως και δεν ενδιαφέρεται κανένας? Για pc ήταν πάρα πολύ καλό, και πιστεύω με "χειρισμό" Wii θα είναι απίστευτο. Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω?
Braveheart1980 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ρε συ μήπως υπερβάλεις?? Με HD καλώδιο και να φενεται σαν χβοχ1??? Πες τίποτα πορωτικό γιατί είμαι στο μετέχμιο να το πάρω ή να μη το πάρω. Από τιμή πάντως είναι παλεύσιμο. Επειδη εχω το Wii να πω πρωτον πως ο φιλτατος panther οντως υπερβαλλει Δευτερον να σου πω πως η φιλοσοφια του Wii ειναι εντελως διαφορετικη Για αρκετα χρονια οι μεγαλες εταιρειες ελλειψει innovation μας εχουν πεισει οτι καλυτερα γραφικα=καλυτερο παιχνιδι. Λαθος. Το gameplay και το innovation ειναι τα χαρακτηριστικα οπυ κανουν τα παιχνιδια διαχρονικα.Τα γραφικα αργα ή γρηγορα ξεπερνιουνται.Προσωπικα πχ θαυμαζω και παιζω το gow αλλα μεσα σε ενα-εναμισι το πολυ χρονο καποιο αλλο θα εχει παρει τη θεση του.Ενω το gameplay; Αυτο δεν χρειαζεται υπερσυνθετες γραφικες μηχανες,αλλα κατι αλλο που δεν μπορει να γινει μαζικη παραγωγη: πρωτοπορια+μερακι. Δεν λεω οτι ολα τα παιχνιδια που θα βγουν στο Wii εχουν θεϊκο gameplay.Aλλα πιστευω απ'όσα εχουν δειξει μεχρι τωρα οτι σαφεστατα εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να ειναι διαχρονικα και πανω απο ολα FUN TO PLAY!Πχ χθες εκλεισα 6 ωρες και 7 λεπτα ΣΕΡΙ παιζοντας με το Wii με τη κοπελια μου.Μοναδικες στιγμες.Προχθες με κατι φιλαρακια μια απο τα ιδια.Και ειναι και η αισθηση διαφορετικη.Αλλα να πατας απλα ενα κουμπι και να χτυπας πχ τη μπαλλα στο τεννις,και αλλο να νιωθεις τη ρακετα.Αλλο να χειριζεσαι με τους μοχλους ενα χαρακτηρα σε ενα fps (αθλιος χειρισμος btw) και αλλο να κρατας το ιδιο το οπλο με το ενα χερι και με το αλλο την ασπιδα πχ.Απο θεατης γινεσαι περισσοτερο απο ποτε πρωταγωνιστης.Τελος οι τιτλοι που βγαινουν σε Nintendo δεν υπαρχουν πουθενα αλλου.Δεν ειναι σαν τα franchise της sony που πλεον εχουν γινει καπνος.Οι 10-15 τιτλοι της Ninty ειναι μοναδικοι.Παραμυθενιοι. Αν ολα αυτα που ειπα καλυπτουν τις αναγκες σου τοτε προχωρα στην αγορα σιγουρα.Προσωπικα αγορασα και το wii play και το Zelda και το αλλο σκ θα παρω αλλα 2 games του wii ισως και ενα ακομα nunchuck (και το hd καλωδιο ΟΤΑΝ ελεησει η Nortec να το φερει).Και δεν το εχω μτεανιωσει διολου!
dedicatedgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 egw pantos tha protimousa na ekane 350 to wii na empene kai me kathe konsola kana 50riko mesa kai h nintendo kai na eixame mia konsola me kalitera grafika...den thelw ta korifea ta opia afth tin stigmh ta exei to 360 thelw omos na min exoun megalh diafora....me 700 mhz ppc epeksergasth ti na glasei...otan ta alla exoun to diplasio...gia na katalavenete to xbox 1 eixe mesa enan 700ri celeron....epi epoxes 2000...eleos.
panther_512 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Braveheart, ο Socratis έκανε πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και του έδωσα πολύ συγκεκριμένη απάντηση. Ρώτησε για το τί βελτίωση θα δεί στα γραφικά με το HD καλώδιο και του απάντησα. Ή νομίζεις ότι με το HD καλώδιο θα αναβαθμιστούν τα textures και θα προστεθούν φωτοσκιάσεις στο παιχνίδι. Αυτά τα λέω, γιατί με το Socrati τα έχουμε πεί πολλές φορές στο παρελθόν και δίνει τρομερή βάση στα γραφικά. Δεν χρειάζεται να αγοράσει το παιδί το Wii και μετά να ψάχνει να το πουλάει μετά από μερικές μέρες. Καλύτερα να παίξει αρκετά σε κάποιο φίλο του και μετά να αποφασίσει. Αυτά τα λέω τώρα, χωρίς να έχω παίξει ούτε ένα δευτερόλεπτο με τη κονσόλα. Όταν θα την έχω στα χέρια μου, ίσως να αλλάξω άποψη. egw pantos tha protimousa na ekane 350 to wii na empene kai me kathe konsola kana 50riko mesa kai h nintendo kai na eixame mia konsola me kalitera grafika...den thelw ta korifea ta opia afth tin stigmh ta exei to 360 thelw omos na min exoun megalh diafora....me 700 mhz ppc epeksergasth ti na glasei...otan ta alla exoun to diplasio...gia na katalavenete to xbox 1 eixe mesa enan 700ri celeron....epi epoxes 2000...eleos. Είσαι τελείως λάθος εδώ πέρα. Έχουμε αναλύσει εκτενώς τα περι χρονισμού ρολογιού και απόδωσης επεξεργαστή. Ανέτρεξε σε προηγούμενα posts να ενημερωθείς. Εκτός και αν απατάσαι νομίζοντας ότι ένας 700MHz CISC επεξεργαστής είναι πιό δυνατός ή ίσος με ένα 700MHz RISC επεξεργαστή.
dedicatedgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 an mpories na me voithiseis pano kato se pio post analiete afto...giati psaxnw psaxnw...alla 80 post einai pola kai to search den me voithaei.
panther_512 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 an mpories na me voithiseis pano kato se pio post analiete afto...giati psaxnw psaxnw...alla 80 post einai pola kai to search den me voithaei. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Δεν έχεις και άδικο. Θα σου πώ περιληπτικά λίγο τη φάση. Ο επεξεργαστής του XBOX1 είναι 700MHz CISC επεξεργαστής. Αυτό σημαίνει ότι για να εκτελέσει κάποια εντολή χρειάζεται 2,4 ή και 8 κύκλους ρολογιού. Αντίθετα, ο επεξεργαστής του GameCube και του Wii είναι RISC τεχνολογίας, που σημαίνει ότι τις περισσότερες εντολές τις εκτελούνε σε έναν και μόνο κύκλο ρολογιού. Αυτό εν ολίγης σημαίνει, ότι ο 700MHz επεξεργαστής του Wii έχει ίση ή και περισσότερη απόδοση από έναν 1.5GHz Pentium επεξεργαστή.
dedicatedgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 kai na rotisw kati...o epeksergastis tou 360 ?ti fash einai kai pos tha mporouses na ton sigrineis me ton epeksergasth tou wii?
Socratis_g Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 kai na rotisw kati...o epeksergastis tou 360 ?ti fash einai kai pos tha mporouses na ton sigrineis me ton epeksergasth tou wii? Σε ταχύτητες δεν ξέρω να σου πω ακριβώς νούμερα αλλά αν τα δείς στην οθόνη, από τα λεγόμενα, πρέπει να είναι πολύ πίσω το Wii.
panther_512 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 kai na rotisw kati...o epeksergastis tou 360 ?ti fash einai kai pos tha mporouses na ton sigrineis me ton epeksergasth tou wii? Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια αναλυτική σύγκριση, αλλά το XBOX360 έχει 3 RISC επεξεργαστές. Χοντρά χοντρά, είναι σαν να έχει 3 Wii επεξεργαστές μέσα του, μόνο που ο κάθε ένας είναι και στα 3.2GHz σε αντίθεση με τα 700-κάτι MHz του Wii.
Socratis_g Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια αναλυτική σύγκριση, αλλά το XBOX360 έχει 3 RISC επεξεργαστές. Χοντρά χοντρά, είναι σαν να έχει 3 Wii επεξεργαστές μέσα του, μόνο που ο κάθε ένας είναι και στα 3.2GHz σε αντίθεση με τα 700-κάτι MHz του Wii. Χάθηκε να το κάνανε πιο ισχυρό το wii? Προφανώς θα τα έχουνε ζυγίσει σαν εταιρεία. Να μην έχουνε μεγάλο περιθόριο ζημιάς όπως έχει η microsoft kai h sony. Γιατύ έπρεπε να βρούν κάτι προτότυπο ώστε να πουλήσουνε, και αυτό είναι για άλλη μια φορά to gameplay. Πιστεύω έπεσα διάνα.
poromenos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 akrivws edw htan h enstash mou otan anakoinwthike h timh tou wii dn ginete na exei kostos paragwghs 50 euro-xondrika- kai na to poulan 250euro! enw oi alloi megaloi xanoun xrimata oi nintendo kerdizei trela dn lew san oikonomikh startigikh kalh alla.....emas tous katanalotes dn mas simferei
dedicatedgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 xero poli..me afth tin prooptikh h nintento se 2 xronia tha poulaei to wii 70 euro.
privateer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Apo edw kai pera ayto to topic 8a einai mono gia eidhseis. Oti allo 8elete sto neo topic: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1402630#post1402630
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα