Don.Matis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Εχθές το πείρα και εγώ στα χέρια μου, μιλάμε κορυφαία παιχνιδομηχανή! Το boxing έχει απίστευτο γέλιο, ακόμα πιασμένος είμαι από τα χθεσινά μάτς. Το zelda δεν το έπαιξα και πολύ αλλά φαίνεται πολύ ωραίο!
heyou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασα δυο παιχνίδια της Ubisoft, τα GT Pro Series και Monster 4x4. Και τα δυο είναι racing και σου δείνουν το ειδικό τιμονάκι για να προσαρμόσεις το wiimote. Και τα δυο όμως είναι ελεϊνά! Το GT το βαριέσαι μετά από δυο γύρους ενώ το Monster (που είναι σαφώς καλύτερο από πρώτο) σε κρατάει για έναν αγώνα. Η αίσθηση που σου δίνει το "τιμονάκι" είναι μέτρια, αλλά υποθέτω αυτό οφείλεται περισσότερο στους τίτλους παρά στο wiimote. Δεν ξέρω απογοητεύθηκα από την Ubisoft. Καλύτερα να μην αναφέρθω στα γραφικά (μου θύμισαν εποχές Playstation 1, ίσως να μην βοηθούσε και η τηλεόραση). Δεν είναι δυνατόν από την μια να έχεις ένα εκλπηκτικό Zelda και από την άλλη δυο ελεϊνά παιχνίδια σαν τα παραπάνω! Ελπίζω να μην δούμε περισσότερα παιχνίδια σαν αυτά. Δεν αξίζει ούτε να τα δει κάποιος. Σε αυτο συμφωνούμε ολοι εδώ και καιρό. Θέλει προσοχή η επιλογή των παιχνιδιών για να μην κλαίμε τα λεφτά μας!
Daredevil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Άποψη μου το wii (όπως και οι προκάτοχοι του άλλωστε) δεν είναι για racing games
kostacurtas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Άποψη μου το wii (όπως και οι προκάτοχοι του άλλωστε) δεν είναι για racing games Οντως παραδοσιακα ολες οι κονσολες της Nintendo δεν ειχαν ιχνος racing game. Μιλαω για simulation ή εστω arcade racing games γιατι υπαρχει και το καταπληκτικο Mario Kart. Παντως για το Wii ειναι παρα πολυ νωρις για να κρινουμε και το launch του ηταν αρκετα ενθαρρυντικο για τα racing games με 4 τιτλους. -Excite Truck -Need for Speed Carbon -GT Pro Series -Monster 4x4 World Circuit Στο Wii πρεπει επιτελους η Nintendo ή καποιος 3rd party να δημιουργησουν ενα racing game "κραχτη" για την κονσολα. Τα racing games ειναι πολυ δημοφιλης κατηγορια παιχνιδιων και ειναι μεγαλο μειονεκτημα να μην υπαρχει εστω ενα πολυ καλο racing. Το καλυτερο για εμενα θα ηταν ενα Gran Turismo-clone παιχνιδι οπως εκανε και η Microsoft με το Forza Motorsport.
DimitRi_Del Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Οντως παραδοσιακα ολες οι κονσολες της Nintendo δεν ειχαν ιχνος racing game.Μιλαω για simulation ή εστω arcade racing games γιατι υπαρχει και το καταπληκτικο Mario Kart. Kala milas sobara? Mporei na min eixe pote racing games alla to Wipeout64 ti itane? Einai to monadiko racing game pou exw peksei ateleiwtes wres kai akoma ama tixei tha katsw na to peskw kai de to barieme katholou. Tha mou kaneis pou na brw ethernet adaptor?
stereo-d Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Το WiiPlay δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, το βαριέσαι ψιλοσύντομα, έχει όμως την πλάκα του και δίνει και ένα remote δώρο (τώρα όμως που το είδα, θα αγόραζα σκέτο εξτρά remote). Παρ'όλα αυτά, η τελευταία πίστα στο πρώτο παιχνίδι με έκανε να γελάσω πολύ!! Πήρα και το Donkey Kong από το shop channel και θυμήθηκα τα (πολύ) νιάτα μου!!
panther_512 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Σίγουρα το Wii χρειάζεται έναν καλό racing τίτλο. Από τα launch games, το μόνο που είναι καλό είναι το excite truck, αλλά λόγω της πολύ arcade φάσης του, δεν έχει καθόλου βάθος. Το Need For Speed έχει εξαιρετικό χειρισμό, αλλά το πόρτ του παιχνιδιού είναι κάκιστο με αποτέλεσμα σοβαρά framerate προβλήματα. Υπάρχουν πολύ καλά launch παιχνίδια, αλλά δυστυχώς κανένα από αυτά δεν είναι racing. Εδιτ: Τα Wii επισήμως εξαφανιστήκαν από τη Κύπρο, μέσα σε 4 ώρες από τη κυκλοφορία τους. Το δικό μου Wii, παρέα με τον Link και τον Rayman θα μου έρθουν την ερχόμενη Παρασκευή. Μέχρι τότε θα τραβάω τα μαλλιά μου, μιάς και την πάτησα σαν πρωτάρης.....
kostacurtas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 DimitRi_Del ο usb-ethernet adaptor δεν εχει ακομα κυκλοφορησει, θα πρεπει να περιμενεις λιγο. Οσο για το Wipeout 64 ηταν ενα μαλλον μετριο (6.9 Gamespot) φουτουριστικο racing game που σιγουρα δεν ηταν "κραχτης" για το Nintendo 64. Αν και αυτα ειναι υποκειμενικα και για εσενα να ηταν απο τα καλυτερα racing games.
avenger Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ξέχνα τον adapter,πριν τον Μάρτη δεν βγαίνει.Μόνη λύση προς το παρόν ο usb wifi adapter του nintendo ds αν τον βρεις πουθένα.Μεγάλη βλακεία η έλλειψη ethernet port. Προσωπικά δεν με απασχολεί.Για single player το πήρα το wii,τα παλιά παιχνίδια δεν με απασχολούν.Zelda προς το παρόν και αργότερα metroid.Σταθερές αξίες. Επίσης απορώ γιατί δεν έφεραν και εδώ στο launch το excite truck,απο ότι φαίνεται πρέπει να αξίζει. Και αν κάποιος αγοράσει red steel ας πει εντυπώσεις,μήπως και το έχουμε παρεξηγήσει :-D Πάντως βλέπω να έχουμε πάλι τα ίδια για τη nintendo μεγάλο το χάσμα σε ποιότητα μεταξύ first party και third party.
heyou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Αν βγάλει ενα ποδοσφαιρακι η ΚΟΝΑΜΙ και κυκλοφορήσει και ένας παιχνιδι racing 'κράχτη', τοτε θα γινει χαμος. Καλα αυτά δεν μπορούν να τα σκεφτούν στη Νintendo! Tι επιτέλους περιμένουν? Εκτός και αν μέσα στο 2007 γινουν ολα αυτα ,απλως δεν τα ανακοινωνουν ακομα (μην καψουν και ολα τα 'χαρτια' τους απο την πρώτη στιγμή )
Daredevil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Η καλύτερη λύση για το δύκτιο νομίζω είναι ένα wifi router (50-60e)
heyou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Η καλύτερη λύση για το δύκτιο νομίζω είναι ένα wifi router (50-60e) που εχει καποιο καλο με 50 ευρώ? Αν ξερεις καποιο καταστημα στειλε pm
kostacurtas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Αν βγάλει ενα ποδοσφαιρακι η ΚΟΝΑΜΙ και κυκλοφορήσει και ένας παιχνιδι racing 'κράχτης', τοτε θα γινει χαμος. Καλα αυτά δεν μπορούν να τα σκεφτούν στη Νintendo! Tι επιτέλους περιμένουν? Εκτός και αν μέσα στο 2007 γινουν ολα αυτα ,απλως δεν τα ανακοινωνουν ακομα (μην καψουν και ολα τα 'χαρτια' τους απο την πρώτη στιγμή ) Απο ποδοσφαιρακια ειμαστε κομπλε γιατι ειναι γνωστο εδω και καιρο οτι θα κυκλοφορησει και το Pro Evolution Soccer και το FIFA για το Wii! Να το σχετικο post που ειχα στειλει στις 4-10-2006 οπου μαλιστα αναφερεται το ακρως ενδιαφερον οτι και η Konami και η EA ψαχνουν καποιο τροπο για να χρησιμοποιησεις το Wiimote στα ποδια σου! Αν κανουν κατι τετοιο να δεις τι χαμος θα γινει! PES Running On WiiExclusive: CVG can reveal that Konami has PES playable on Wii and the developer is working on how to implement the Wii controller. There's been no official announcement regarding Pro Evolution Soccer coming to Wii from Konami, but PES producer Shingo 'Seabass' Takatsuka has confirmed to CVG it's in development and testing right now. According to Seabass, the game is playable on Nintendo's next-gen system and they're experimenting with various controller options. The team is said to be looking at using the Wii remote and Nunchuk for throw-ins, passing and even shooting. Seabass also revealed that he's heard whispers of EA getting busy in R&D, by looking at strapping a remote device to a player's foot for shooting. Quite what that turns out to be we don't know, but you can bet that it'll have FIFA in the title.
heyou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Η καλύτερη λύση για το δύκτιο νομίζω είναι ένα wifi router (50-60e) μαλλον παρανοησα. θελω και adsl modem (adsl wifi modem/router) μαζι οποτε για αυτο παραξενευτηκα απο την χαμηλη τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα