Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλα αναφερω αυτο που προσεξα .....

Οι εξωτερικες συσκευασιες στα Wii που εχουμε παραλαβει δεν εναι ιδιες σε ολους ...υπαρχουν τουλαχιστον 3 διαφορετικες εξωτερικες φωτος...

Δημοσ.

παιδια το Zelda κορυφαιο!!!

να ρωτήσω έχει βάλει κανεις RGB scart?

αν, ναι τι διαφορές είδε? (ρωτάω γιατι τσιγκουνευομαι και λεω να μην αγορασω αν δεν εχει ουσιαστικες διαφορες)

Δημοσ.

Poli oraio to Zelda.

Oso gia to RGB ego den exo sto Wii alla sto GameCube pou eixa, proseksa mia diafora sta grafika. Oxi megali alla kai oute mikri. Ego pantos tha sou proteina an den exeis hdtv lcd tileorasi gia na agorazes component kalodia, na agorazes to rgb kalodio gia tin kaliteri poiotita pou tha mporouse na sou deiksei i konsola se sindiasmo me tin tileorasi sou. Eksallou mia fora tha ta doseis ta lefta.

Δημοσ.

Δεν λέω όχι, αλλά σκέφτομαι οτι ειναι πολλά τα λεφτά. Λεω να πάρω και το Wii Play για να παίζω διπλό με φίλους και... 60 + 30 = 90 ευρώ

Μαλλον θα το αφησω για αργοτερα το καλώδιο(πακέτο με το Metroid :-))

Δημοσ.

Ειλικρινα πιστεύω (μετα απο πολύωρη απασχόληση) οτι το Wii είναι πραγματική παιχνιδομηχανή για ολη την οικογενεια.

Επαιζα με τους γονεις μου bowling και φτιάχναμε φατσουλες στο Mii editor. Ασε το γελιο που επεσε με το Boxing. :-D

Κορυφαίο! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και σε οσους έχουν ΧΒΟΧ 360, ή PS2 ή θελησουν να παρουν στο μελλον PS3. Eιναι κατι διαφορετικο και αν κανουν σωστη επιλογη παιχνιδιών, θα περνουν καλά και αυτοι και η οικογενεια τους και οι φιλοι τους.(*)

(*) κανονισα ήδη διπλο για τενις, bowling και τα παιχνιδια του Play(που θα αγορασω αυριο) :mrgreen:

Δημοσ.
παιδια το Zelda κορυφαιο!!!

Poli oraio to Zelda.

Συμφωνώ κι επαυξάνω!

Δεν έχω προχωρήσει πολύ αλλά με βάση αυτά τα λίγα που έχω δει, μπορώ να πω ότι το TP είναι σαφώς πιο σκοτεινό και ώριμο από τα προηγούμενα της σειράς. Φοβερά ατμοσφαιρικό παιχνίδι μιας και το light world θυμίζει νοσταλγικά το Ocarina of Time ενώ το Twilight world έχει φοβερό art style και εφέ.

Χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα να συνηθίσω το νέο χειρισμό (δεν μου κάθεται καλά να πρέπει απ' τη μία να κουνάω το Wiimote/Nunchuck κι απ' την άλλη να πατάω κουμπιά για τις διάφορες επιθέσεις σπαθιού) αλλά κατά τ'άλλα είμαι κατενθουσιασμένος με το παιχνίδι αυτό.

Καλή συνέχεια σε όσους το έχουν (και τα συλλυπητήρια μου στους υπόλοιπους)

Υ.Γ. Έβαλα κι εγώ το Wii Number στο sig μου. Στείλτε PM αν με προσθέσετε για να ανταποδώσω.

Δημοσ.
Thelw ehternet adaptor ASAP!!!

Kserei kaneis pou tha brw?

Kala den paizete i consola milame, oxi @@ries :). Distixws exw peksei mono Wii sports, alla epete sinexeia :D

μην το αργεις και πολύ. Παρε zelda! (για αλλα μια φορά το είπα :mrgreen: )

Δημοσ.
kalimera paideis

na rotiso douleuei se kanenan to news kai forecast channel?

entometaxi psaxno to red steel k den uparxei pouthena kamia idea?

Nomizw apo genarh 8a energopoih8oun aftes oi yphresies sthn ellada.

Δημοσ.

Για τον Opera browser για το ιντερνετ ξερω για τις 23/12.

Για το Red Steel το εχει διαθέσιμο το play.com, αν και απο σήμερα θα κυκλοφορήσουν πιο πολλά παιχνίδια, οποτε πιθανον να περιλαμβάνεται το Red Steel. Στα καταστήματα του Mall θα βρεις μεγάλη ποικιλία.

Aν εξαιρέσεις το Wii Sports που ιδρώνεις, o χειρισμός του Wii είναι ξεκούραστος! Αράζεις στον καναπέ, απλώνεις τα χέρια σου όπου θέλεις. Μια χαρά :-D

Δημοσ.

Εγώ δυστυχώς δεν έχω χρόνο να χαρώ το Wii μου αλλά μπορώ να πω πως το Wii Tennis είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Μακάρι να βγάλει η SEGA ένα Virtual Tennis...

Δημοσ.

Δοκίμασα δυο παιχνίδια της Ubisoft, τα GT Pro Series και Monster 4x4. Και τα δυο είναι racing και σου δείνουν το ειδικό τιμονάκι για να προσαρμόσεις το wiimote. Και τα δυο όμως είναι ελεϊνά! Το GT το βαριέσαι μετά από δυο γύρους ενώ το Monster (που είναι σαφώς καλύτερο από πρώτο) σε κρατάει για έναν αγώνα.

Η αίσθηση που σου δίνει το "τιμονάκι" είναι μέτρια, αλλά υποθέτω αυτό οφείλεται περισσότερο στους τίτλους παρά στο wiimote. Δεν ξέρω απογοητεύθηκα από την Ubisoft. Καλύτερα να μην αναφέρθω στα γραφικά (μου θύμισαν εποχές Playstation 1, ίσως να μην βοηθούσε και η τηλεόραση). Δεν είναι δυνατόν από την μια να έχεις ένα εκλπηκτικό Zelda και από την άλλη δυο ελεϊνά παιχνίδια σαν τα παραπάνω! Ελπίζω να μην δούμε περισσότερα παιχνίδια σαν αυτά. Δεν αξίζει ούτε να τα δει κάποιος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...