viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 kala min to blepeis etsi to diko mou (prwin) [den eimai pswnio alla kapoios milage gia lefta] germaniko 20etias to epathe sta 19 toy xrwnia oydis afthartos poyt@$@ to kaname to topic alla gia na epidiorthwsoume to thema ta gc games paizoyn aberta kouberta sto wii? xreiazomaste na kanoume tpt extra?
Daredevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ναι αμέ γερμανικό είναι και το πιο ζημιάρικο αμάξι στην αγορά, το polo
Braveheart1980 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μηπως να ανοιξουμε ενα καινουργιο topic για να γραφουμε εκει τον κωδικο απο το Wii μας;Αν και δεν υπαρχει ακομα καποιο online παιχνιδι για να παιξουμε, θα ερθουν και αυτα, ας οργανωθουμε σιγα σιγα. Κοιτα και την υπογραφη μου βρε Greek Wii Console Codes e pare ena Germaniko na isixaseis ....kai entaksei to kolima me ta Japan-games alla kai me ta japan-cars? :razz: Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;; Jap και παλι Jap Honda civic Μοντελο 12/2001 5 χρονια 155.000 χλμ No problem @ all!! ...alla gia na epidiorthwsoume to thema ta gc games paizoyn aberta kouberta sto wii? xreiazomaste na kanoume tpt extra? Απολυτως τιποτα Μονο χειριστηριο του GC Τιποτε αλλο
ultralisk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Jap και παλι Jap Honda civic Μοντελο 12/2001 5 χρονια 155.000 χλμ No problem @ all!! kala,exo kai ego antistoixa paradeigmata germanikon autokiniton,den vgainei akri ...arketa me to OFFTOPIC...sorry
sycom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Απολυτως τιποτα Μονο χειριστηριο του GC Τιποτε αλλο Δλδ χώρις χειριστήριο GC δεν μπορεις να τα παίξεις? Καλά έχει υποδοχή το wii για χειριστήριο GC?
doitjustdoit Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 λογικά όχι (μιλάω εκ του ασφαλούς μιας και δεν έχω gamecube) πως δεν έχει! ανοίγει το καπάκι από πάνω και...
kostacurtas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ναι το Wii εχει κανονικα 4 θυρες για χειριστηρια του Gamecube και 2 θυρες για τις καρτες μνημης του Gamecube.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ΡΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΛΕΜΕ Material Defender 1032
sycom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ωραία θύρες για το χειριστήριο έχει, αλλά είναι απαραίτητο να έχεις χειριστήριο για να παίξεις τα παιχνίδια του GC στο wii? Ρωτάω γιατί δεν έχω gamecube αλλά παιχνίδια μπορώ να βρω από έναν φίλο μου, όχι όμως και χειριστήριο.
Braveheart1980 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ωραία θύρες για το χειριστήριο έχει, αλλά είναι απαραίτητο να έχεις χειριστήριο για να παίξεις τα παιχνίδια του GC στο wii? Ρωτάω γιατί δεν έχω gamecube αλλά παιχνίδια μπορώ να βρω από έναν φίλο μου, όχι όμως και χειριστήριο. Ναι θελει και χειριστηριο GC για GC games Material προσεξε! Δεν εχεις βαλει την αλλα cd διαφανη βαση στη γκρι βαση του wii και μπορει να σου ερθει τουμπα!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Το ξέρω, απλά το είχα στήσει εκεί για την φωτό. ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ. Material Defender 1032
mixalisss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 xerei kaneis an mporei na paixei paixnidia gc me to virtual control? dil ego tora pou thelo na paixo to resident evil tha prepei na bro xiristirio gc?
iSpO_fAcTo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Επιτέλους! Τα λόγια είναι περιττά. Zelda. Twilight. Princess. Material_Defender_1032 βγάλαμε και εμείς φωτογραφίες, τι νομίζεις; http://www.wiggler.gr/?p=1070 http://www.wiggler.gr/?p=1092
winmik2kx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ωραία θύρες για το χειριστήριο έχει, αλλά είναι απαραίτητο να έχεις χειριστήριο για να παίξεις τα παιχνίδια του GC στο wii? Ρωτάω γιατί δεν έχω gamecube αλλά παιχνίδια μπορώ να βρω από έναν φίλο μου, όχι όμως και χειριστήριο. Καλά ρε πώς θα παίξεις τα gc games, με το wiimote?? Ένα χειριστήριο έχει να σου δώσει ο φίλος, η κάρτα μνήμης να σε απασχολεί...
Rebel21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 to classic controller den paizei gc games?an oxi tha einai krima giati mou aresei poli afto to pad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα