heyou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 παιδια το Boxing κορυφαιο! Έχω φάει ένα ξενέρωμα τώρα, δεμπορειτε να φανταστείτε 1ον: Ακόμα να έρθει η Νόρτεκ, άμα δεν έρθει μέχρι το απόγευμα θα πάρω τηλ και θα πω τώρα δεν το θέλω και ασ το έχετε στείλει, γιαυτό το λόγο έκανα προπαραγγελεία, για να το έχω νωρίτερα όχι αργότερα. 2ον: Πήρα ένα μέηλ από το play για το Legend Of Zelda - Twilight Princess το οποίο το παραθέτω όπως ακριβώς είναι Εν'το μεταξύ το Legend Of Zelda - Twilight Princess το έχω προπαραγγείλει από 18/10/2006. Τι στο π@@τσο συμβαίνει με μένα, τα έχω πάρει πολύ άσχημα, δε ξύπνησα και καλά σήμερα .grrrrr:twisted: :twisted: :confused: :? τι μ@λ@κες! και μενα το ιδιο εστειλαν. και εγω απο 10/10 το χω παραγγειλει. σορρυ για την εκφραση αλλα δεν αντεξα.
kostacurtas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Πρωτες εντυπωσεις απο το Wii! Η κονσολα, το χειριστηριο και το interface μου αρεσαν ολα παρα πολυ. Ολα ειναι πολυ ευκολα, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με τις ρυθμισεις καθως συνδεθηκε αμεσως με το WiFi router μου και εκανε update. Πολυ ωραια ιδεα το ηχειακι στο Wiimote! Εκανα το Mii μου και ξεκινησα με το Wii Sports. Επαιξα το Tennis και το Boxing. Και τα δυο απιστευτα! Το Boxing θελει πολυ κινηση αν και το επαιζα Apollo Creed τρομαρα μου αφου εκανα συνεχεια προσποιησης! Και το Tennis καταπληκτικο. Ενα πολυ απλο παιχνιδι που ομως με το Wiimote γινεται πολυ εθιστικο! Οι ασσοι απο το σερβις πανε συννεφο! Και μετα το Zelda... Ενταξει τι να πουμε για αυτο, το Zelda ειναι στην δικια του κατηγορια παιχνιδιων. Αν και λιγο σημασια εχει σε ενα Zelda να πω για τα γραφικα για οσους ανησυχουν οτι ειναι πολυ ωραια. Τα περιμενα χειροτερα. Δεν ειναι φυσικα κατι κορυφαιο αλλα δεν βλεπεις και κατι που σε ενοχλει. Αυτα σε απλη τηλεοραση με το scart. Τι να πω αυτη η κονσολα πρεπει να την αγορασει οποιοσδηποτε παιζει παιχνιδια. Αυτο που θα νιωσετε με το Wii δεν μπορειτε να το νιωσετε σε καμια αλλη κονσολα αλλα ουτε και στο καλυτερο PC!
Braveheart1980 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Πρωτες εντυπωσεις απο το Wii! Η κονσολα, το χειριστηριο και το interface μου αρεσαν ολα παρα πολυ. Ολα ειναι πολυ ευκολα, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με τις ρυθμισεις καθως συνδεθηκε αμεσως με το WiFi router μου και εκανε update. Πολυ ωραια ιδεα το ηχειακι στο Wiimote! Εκανα το Mii μου και ξεκινησα με το Wii Sports. Επαιξα το Tennis και το Boxing. Και τα δυο απιστευτα! Το Boxing θελει πολυ κινηση αν και το επαιζα Apollo Creed τρομαρα μου αφου εκανα συνεχεια προσποιησης! Και το Tennis καταπληκτικο. Ενα πολυ απλο παιχνιδι που ομως με το Wiimote γινεται πολυ εθιστικο! Οι ασσοι απο το σερβις πανε συννεφο! Και μετα το Zelda... Ενταξει τι να πουμε για αυτο, το Zelda ειναι στην δικια του κατηγορια παιχνιδιων. Αν και λιγο σημασια εχει σε ενα Zelda να πω για τα γραφικα για οσους ανησυχουν οτι ειναι πολυ ωραια. Τα περιμενα χειροτερα. Δεν ειναι φυσικα κατι κορυφαιο αλλα δεν βλεπεις και κατι που σε ενοχλει. Αυτα σε απλη τηλεοραση με το scart. Τι να πω αυτη η κονσολα πρεπει να την αγορασει οποιοσδηποτε παιζει παιχνιδια. Αυτο που θα νιωσετε με το Wii δεν μπορειτε να το νιωσετε σε καμια αλλη κονσολα αλλα ουτε και στο καλυτερο PC! Αντε βρε καλοριζικο! Και γω το Zelda παιζω τωρα!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ΟΛΕ ΗΡΘΕ!!!!!! Material Defender 1032
panther_512 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 γιατι δεν πας σε ένα απλο κατάστημα να το παρεις? Στη Κύπρο, απ'όσο το έχω ψάξει, μόνο ένα κατάστημα φέρνει τα προϊόντα της Nintendo στην launch date. Οι υπόλοιποι τα φέρνουν στην 2η ή 3η παραλαβή. Έτσι έγινε και με το DS Lite. Ήταν οι μοναδικοί που το έφεραν την ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ευρώπη. Δυστυχώς όμως η γκαντεμιά μου το τελευταίο καιρό είναι απίστευτη. Τους πήρα τηλ, μου είπαν ότι όλα έχουν προκρατηθεί (χωρίς προκαταβολή, μέσω τηλεφώνου), αλλά υπάρχει πάντα η περίπτωση κάποιος να μήν εμφανιστεί να το αγοράσει και τότε θα με πάρουν τηλέφωνο να πάω να το αγοράσω εγώ. Πήγα λοιπόν στην τράπεζα, έβγαλα 180 Κυπριακές λίρες και ξεκίνησα να πάω δουλειά. Στον δρόμο, το Honda μου με πρόδωσε, έσπασε η αριστερή μπίλια του τιμονιού και παραλίγο να σκοτωθώ, μιάς και το αμάξι πήγαινε όπου γούσταρε. Κάλεσα το ρυμουλκό να έρθει και διαπίστωσα έντρομος ότι η θερμοκρασία του αυτοκινήτου ανέβηκε κατακόρυφα. Τελικό συμπέρασμα: Αλλαγή καί των 2 μπιλιων τιμονιού + αλλαγή ψυγείου + εργατικά = 165 λίρες. Τώρα είμαι με 15 λίρες και κλαίω τη μοίρα μου :-D PS: GabrielConnor, ευχαριστώ για το pm, αλλά όπως σου είπα, θα αργήσει από Ελλάδα.
Daredevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Εντάξει είμαι κι εγώ, που μου κάηκε το 360 μετά απο 1 χρόνο, αλλά κι εσύ... ρε μήπως πέταξες μαζί με τον Μητσοτάκη καθόλου? Την μία η κυπριακή μύγα, την άλλη το αυτοκίνητο.....
panther_512 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Εντάξει είμαι κι εγώ, που μου κάηκε το 360 μετά απο 1 χρόνο, αλλά κι εσύ... ρε μήπως πέταξες μαζί με τον Μητσοτάκη καθόλου? Την μία η κυπριακή μύγα, την άλλη το αυτοκίνητο..... Ρε συ, η γκαντεμιά μου αυτές τις μέρες αγγίζει επικές διαστάσεις. Μα σκέψου την ειρωνεία: Μόλις έβγαλα τα λεφτά από τη τράπεζα για το Wii, μέσα σε μία ώρα, παραλίγο να σκοτωθώ και μου φεύγουν και τα 165 από τα 180 που μόλις είχα τραβήξει από τη τράπεζα. Εντωμεταξύ, δεν ξέρω πώς το λένε στην Ελλάδα αυτό που έσπασε. Είναι το μεταλλικό τμήμα με την μπίλια στην άκρη, που συνδέει το τιμόνι με τον αντίστοιχο τροχό. Ακρόμπαρο ίσως? Και έτρεχα και με 130. Μέχρι να σταματήσει το αμάξι, έκανε 2 πανέμορφες περιστροφές. Και εντάξει το ακρόμπαρο. Άλλαγμα καί τα 2 είναι 60 λίρες. Μα να σπάσει ταυτόχρονα και το ψυγείο ρε συ??? Ότι ναναι. Φοβάμαι να αγοράσω αύριο το Wii, μπάς και συμβεί κάνα εξωφρενικό πάλι.... Κλάψ, πάνε τα λεφτουδάκια μου.....
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 to honda einai palio? an nai tote den einai gademia giati simbainoyn ayta ta pragmata kai to diko tin eixe pathei. alla emena den estipse stin diastayrwsi....
telegamesvg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 οταν θα περναω εξω απο καμια βιτρινα και θα δω Wii+Zelda ετοιμοπαραδοτο, θα τα χτυπησω.μεχρι τοτε, ηρεμια... Υπαρχουν Παντου ...και σιγουρα στο νεο Mediamarkt στου Ρεντη ...οπως και στο Plaisio !! Αν και λιγο σημασια εχει σε ενα Zelda να πω για τα γραφικα για οσους ανησυχουν οτι ειναι πολυ ωραια. Τα περιμενα χειροτερα.Δεν ειναι φυσικα κατι κορυφαιο αλλα δεν βλεπεις και κατι που σε ενοχλει. Αυτα σε απλη τηλεοραση με το scart. Βρε σεις λετε τελικα το Zelda με το composite , να δειχνει καλυτερα σε απλη crt τηλεοραση απ'οτι σε LCD ???.......βουρ στην αποθηκηηη!!! γιατι component δεν υπαρχει πουθενα ..
panther_512 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 to honda einai palio?an nai tote den einai gademia giati simbainoyn ayta ta pragmata kai to diko tin eixe pathei. alla emena den estipse stin diastayrwsi.... Όχι δεν είναι παλιό. Είναι το καλύτερο Honda που κατασκευάστηκε ποτέ, το απίστευτο Honda Civic 2-πορτο του '93 (D-series μηχανή). Όταν το πήρα πέρσι είχε 130.000 χιλιόμετρα. Τώρα είναι 200.000 ακριβώς Ολοκαίνουργια είναι η αμαξάρα μου... Βρε σεις λετε τελικα το Zelda με το composite , να δειχνει καλυτερα σε απλη crt τηλεοραση απ'οτι σε LCD ???.......βουρ στην αποθηκηηη!!! γιατι component δεν υπαρχει πουθενα .. Εννοείται ρε συ. Αλλά αν μπορείς να το ρυθμίσεις σε 576i, νομίζω θα σου δείχνει καλούτσικα στην LCD. Πάντως σίγουρα θα δείχνει καλύτερα στην SD-TV με το composite....
telegamesvg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Καλο ειναι να γραφουμε και τα Wii numbers μας ...
Daredevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 πόσο ετών είναι το τουτού σου? αυτό το πρόβλημα το είχαν τα πρώτα punto Edit:έμεινα πίσω στις εξελίξεις, μα καλά αμάξι 14 ετών είναι έστω και honda αυτά θέλουν προσοχή από τον μηχανίκο σου
panther_512 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Του 93 είναι ρε συ. 13 χρονών. Δεν είναι ελλάτωμα. Φυσική φθορά ήταν, αλλά το timing ήταν όλα τα λεφτά.
kostacurtas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Καλο ειναι να γραφουμε και τα Wii numbers μας ... Μηπως να ανοιξουμε ενα καινουργιο topic για να γραφουμε εκει τον κωδικο απο το Wii μας; Αν και δεν υπαρχει ακομα καποιο online παιχνιδι για να παιξουμε, θα ερθουν και αυτα, ας οργανωθουμε σιγα σιγα.
ultralisk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Στον δρόμο, το Honda μου με πρόδωσε, έσπασε η αριστερή μπίλια του τιμονιού και παραλίγο να σκοτωθώ, μιάς και το αμάξι πήγαινε όπου γούσταρε. e pare ena Germaniko na isixaseis ....kai entaksei to kolima me ta Japan-games alla kai me ta japan-cars? :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα