Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aussies Secure 30,000 Wiis

Nintendo expecting the dollars to roll in on December 7.

by Patrick Kolan, IGN AU

Australia, December 3, 2006 - Thanks to the Herald Sun, we now know to what extent Aussies are embracing Nintendo's next console. The Wii has so far amassed 30,000 preorders, making it one of the most successful preorder campaigns for a console in Australian history.

Up to this point, the Xbox 360 was the fastest selling console in Australia, shifting 30,000 units in four days. With that same number already preordered, we expect the Wii will easily break that record.

After shifting more than 600,000 consoles and 400,000 copies of Zelda since launch in the US and reports of sell-out conditions in Japan, Nintendo must be delighted with the level at which people are embracing Wii.

Stay tuned to IGN for the latest on the Australian launch of the Nintendo Wii on December 7.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για το Mii parade εχ κ εγω την ιδια απορια , αν κ χθες ειχα βρει ενα Mii με το ονομα Xρστινα (!!) ...Ως αναφορα τα News και Forecast , αυτα απο τον Ιανουαριο !!

Δημοσ.

Παιδιά για κάποιους μήνες θα αγοράζω 1st party games, για να έχω σίγουρη ποιότητα. Πιστεύω μετά απο λιγο καιρό θα αρχίσουν και οι 3rd party κατασκευαστές να βγάζουν καλύτερα παιχνίδια.

Wii Sports, Wii Play, Zelda, Mario Galaxy, Metroid. Μου έχει κάνει εντύπωση και το elebits (από τα 3rd party ).

Δημοσ.

Καταπληκτικά παιχνίδια είναι και το Rayman, το Super Monkey Ball, το Dragon Ball 2, το Madden 07 (το καλύτερο από τις 3 εκδόσεις ).

Το Εlebits πρέπει να είναι πάρα πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται στα hands-on, αλλά θα κρατήσω πισινή μέχρι τα αναλυτικά reviews.

Μή ξαναπάθουμε ότι πάθαμε με το Red Steel....

Δημοσ.

Δε διαφωνώ, απλώς θα ήθελα βελτιωμένα παιχνίδια και στα γραφικά, γιατί τώρα τα παιχνίδια έχουν λίγο πιο βελτιωμένα γραφικά GC.

Η Nintendo, κλασικά, στους δικούς της τίτλους μετατοπίζει συνέχεια την ημερομηνία κυκλοφορίας προκειμένου να τελειοποιήσει τα παιχνίδια (όπως είχε δηλώσει και ο Μιγιαμότο).

Για αυτό το λόγο τα παραπάνω παιχνίδια που ανέφερα είναι εγγύηση.

Α ναι σωστά και το Trauma Center.

Δημοσ.

Μολις ηρθε απο την Nortec το Wii μαζι με το Zelda φυσικα! :-D

Και επειδη ημουνα και απο τους 40 πρωτους που προπαραγγειλανε μου ηρθε και η τσαντα (α και ενα καπελο) Wii δωρο.

Wii.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά την πάτησα επισήμως.

Πήρα τώρα στο γνωστό μου κατάστημα να κρατήσω ένα για αύριο και μου είπαν ότι όλα έχουν προκρατηθεί ήδη καί στα 2 τους καταστήματα!

Μόνη μου ελπίδα να μήν το αγοράσει κάποιος αύριο και να του το αρπάξω εγώ.

Αλλιώς, 15 του μηνός η επόμενη παρτίδα.........

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά την πάτησα επισήμως.

Πήρα τώρα στο γνωστό μου κατάστημα να κρατήσω ένα για αύριο και μου είπαν ότι όλα έχουν προκρατηθεί ήδη καί στα 2 τους καταστήματα!

Μόνη μου ελπίδα να μήν το αγοράσει κάποιος αύριο και να του το αρπάξω εγώ.

Αλλιώς, 15 του μηνός η επόμενη παρτίδα.........

Panther έχεις PM :D

Δημοσ.

Έχω φάει ένα ξενέρωμα τώρα, δεμπορειτε να φανταστείτε :(

1ον: Ακόμα να έρθει η Νόρτεκ, άμα δεν έρθει μέχρι το απόγευμα θα πάρω τηλ και θα πω τώρα δεν το θέλω και ασ το έχετε στείλει, γιαυτό το λόγο έκανα προπαραγγελεία, για να το έχω νωρίτερα όχι αργότερα.

2ον: Πήρα ένα μέηλ από το play για το Legend Of Zelda - Twilight Princess το οποίο το παραθέτω όπως ακριβώς είναι

Dear Customer,

Nintendo have just informed us of stock shortages on this item and we regret that as a result we will be unable to supply your pre-ordered product at launch

As an Official distributor, Nintendo have guaranteed us more stock before Christmas and we will fulfil your order as soon as we can

If you no longer wish to keep your pre-order with Play.com please login to your account and remove the item from your Outstanding Orders

Please accept our apologies for any disappointment this may cause

Kind Regards

Εν'το μεταξύ το Legend Of Zelda - Twilight Princess το έχω προπαραγγείλει από 18/10/2006.

Τι στο π@@τσο συμβαίνει με μένα, τα έχω πάρει πολύ άσχημα, δε ξύπνησα και καλά σήμερα .grrrrr:twisted: :twisted: :confused: :confused: :?

Δημοσ.

Ήρθε

επιτέλους να ένα καλό

Πρέπει να αλλάξω και το μπανεράκι και να το κάνω Wii owner, αλλά αυτό θα περιμένει. Τα λέμε σε λίγες μέρες .....

Δημοσ.
οταν θα περναω εξω απο καμια βιτρινα και θα δω Wii+Zelda ετοιμοπαραδοτο, θα τα χτυπησω.

μεχρι τοτε, ηρεμια...

Πλαίσιο στη Στουρνάρη.Επίσης extra χειριστήριο(wii play),points για virtual console.

Πάντως δυστυχώς το zelda βγάζει μάτια.Πολυ χάλια τα textures.Δείχνει χειρότερο και απο το final fantasy 12.

Και δεν βλέπω το component να σώζει την κατάσταση,εξάλλου δεν διακρίνω κάποια θολούρα ή κάτι ανάλογο.

Τέλος πάντων απο το metroid prime 3 και μετά θα δούμε καλύτερα πράγματα υποθέτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...