iSpO_fAcTo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 diladi tha sou erthei eno to exeis akirosei?
DimitRi_Del Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ότι τιμή έχει εκει, αυτό ακριβώς σε χρεώνει και τίποτα άλλο. Δηλαδή το Zelda θα το πάρω 49,49ευρό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου έρθει, αφού το ακύρωσα πριν σταλεί. Δε νομίζω να κάνουν καμιά @@ριά . Πέρασα από Γερμανό και έχει το Wii φάτσα κάρτα στη βιρτίνα και το πουλαέι κανονικά. Μπορώ να πω ότι ξενέρωσα φουλ, είμαι αναγκασμένος να περιμένω να μου το στείλουν (λόγο προπαραγγελείας ). Πιστεύω αύριο το πολύ θα το έχω.
heyou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 kai egw tote to eixa parageilei me to Red Steel, alla to Red steel to akirwsa tin Kiriaki, epesa eksw me tin pistwtiki:(. Entometaksi to Red Steel elege order placed enw to Zelda leei akoma preordered, kserei kaneis ti paizei? Το Red Steel ειναι διαθεσιμο και το στελνουν. Το Zelda οχι ακομη. Πέρασα από Γερμανό και έχει το Wii φάτσα κάρτα στη βιρτίνα και το πουλαέι κανονικά. Μπορώ να πω ότι ξενέρωσα φουλ, είμαι αναγκασμένος να περιμένω να μου το στείλουν (λόγο προπαραγγελείας ). Πιστεύω αύριο το πολύ θα το έχω. Eτσι και κανουν καμια λ@λ@κια και δεν το στειλουν αυριο, θα ακυρωσω την παραγγελια και θα πεταχτω 300 μέτρα πιο κάτω να το αγοράσω. Ειναι ελεϊνοί οι άνθρωποι, καθώς μας έλεγαν οτι με προπαραγγελία έχει έκπληξη: 'θα παρετε το wii πιο νωρις' , και τελικά θα το πάρουμε πιο αργα απο ολους! :-?
Braveheart1980 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μια χαρα το update! Oσοι εχουν το Wii και θελουν ας ανταλλαξουμε Wii Console Numbers να μιλαμε και απο εκει!
DimitRi_Del Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Eτσι και κανουν καμια λ@λ@κια και δεν το στειλουν αυριο, θα ακυρωσω την παραγγελια και θα πεταχτω 300 μέτρα πιο κάτω να το αγοράσω. Ειναι ελεϊνοί οι άνθρωποι, καθώς μας έλεγαν οτι με προπαραγγελία έχει έκπληξη: 'θα παρετε το wii πιο νωρις' , και τελικά θα το πάρουμε πιο αργα απο ολους! :-? Εννοείται, μη σου πω αν μέχρι το μεσιμέρι δεν έρθει το κούριερ θα τους γράψω στα @@μ και έφυγα για να το πάρω από μαγαζάκι. Μια χαρα το update! Oσοι εχουν το Wii και θελουν ας ανταλλαξουμε Wii Console Numbers να μιλαμε και απο εκει! Στάνταρ Aλλά μέχρι να πάρω ethernet adaptor... (επειδή εγώ δεν έχει wifi )
fabiawrc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επαιξα σημερα box and tenis στο wii. καλα μιλαμε τρελη φαση.το μονο που με ξενερωσε στο box ειναι οτι ο παιχτης δεν κινει τα χερια του ακριβως οπως τα δικα σου απλα κανει συγκεκριμενς κινησεις. δλδ αν ριχνεις συνεχομενα μπουκετα γρηγορα αριστερα δεξια δεν υπακουει ο παιχτης και ριχνει ενα ενα ποτε με το δεξι και ποτε με το αριστερο.θα προτιμουσα να ειχε φουλ ελευθερια κινησεων για πιο ρεαλιστικο αλλα ενταξει ειναι και πρωτος τιτλος. το τενις κορυφαιο αλλα θελει συνχρονισμο.επισης περναγανε περαστικοι που δεν ξερανε καν τη ειναι το wii κα μενανε λαλακες!
Braveheart1980 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Πως να προσθεσετε φιλους στο Wii σας! Greek Wii Console Codes!
apan@samos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δύο ερωτήσεις: Οι κλασσικές τηλεοράσεις CRT υποστηρίζουν ανάλυση 480p? Μπορεί με κάποιο τρόπο να συνδεθεί το wii με θύρα DVI σε monitor?
heyou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Εννοείται, μη σου πω αν μέχρι το μεσιμέρι δεν έρθει το κούριερ θα τους γράψω στα @@μ και έφυγα για να το πάρω από μαγαζάκι. Απο την αλλη βέβαια με βολεύει να μου φέρουν το Wii οσο πιο αργότερα γινεται, γιατι έχω να παραδώσω κάτι σημαντικό στη δουλειά μου και αν έρθει άμεσα δε θα το τελειώσω ποτε...
telegamesvg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Το πήρα Αντε ...καλα παιχνιδια ..... Λετε να βρουμε κανενα παιχνιδι κ περιφεριακο στα καταστηματα σημερα ??
stereo-d Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Πονάει και άλλων ο ώμος από το πολύ τένις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα