DimitRi_Del Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 ΝΕS: Donkey Kong, Mario Bros., The Legend of Zelda, Wario's Woods SNES: F-Zero Mega Drive: Altered Beast, Ecco the Dolphin, Golden Axe, Sonic the Hedgehog Turbografx: Bomberman 93, Bonk's Adventure, Dungeon Explorer, Dungeon Explorer, Super Star Soldier, Victory Run. Polla apo ta games auta exoun ginei leaked kai mporeis na ta katebaseis (apo diafora site:) de kanei na pw) alla de kserw akoma to tropo pou mporeis na ta pekseis. Apo oti lene, ta bazeis stin SD se sigekrimenous fakelous kai paizoun, alla de douleuoun se olous, isos giati einai amerikanika? De kserw akoma.
telegamesvg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Xμμμ 19,90€ τα 2000 Points δεν ειναι λιγο τσιμπημενη τι στιγμη που το ποιο φθηνο game απο το virtua console εχει 500 points ?? ή μηπως εγω εχω γινει ..καρμιρης !!!
iSpO_fAcTo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Ναι είναι λίγο τσιμπημένη. Αν και δεν έχει κάτι τώρα για κατέβασμα που να αξίζει. Όταν βγει το Mario 64 τότε κάτι θα γίνει!
heyou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μου εχει σπασει τα νεύρα το Play. Ακομα να κανει proccess τα παιχνιδια. Ανυπομονω για το Zelda...
telegamesvg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Εννοειται οτι μολις βρει καποιος καπου διαθεσιμο το zelda ....ενημερωνει αμεσως .....οκ?
heyou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Εννοειται οτι μολις βρει καποιος καπου διαθεσιμο το zelda ....ενημερωνει αμεσως .....οκ? δεν λεω τιποτα My precious! :mrgreen:
avenger Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μου εχει σπασει τα νεύρα το Play. Ακομα να κανει proccess τα παιχνιδια. Ανυπομονω για το Zelda... Συγγνώμη αλλά γιατί πήρες τέτοιο ρίσκο?Πριν μια μέρα που κοίταξα στο play.com το zelda ήταν sold out.3 ευρώ πιο φτηνό δεν το έχει ή κάνω λάθος? Τέλος πάντων εννοείται σύρμα μόλις εμφανιστεί κάπου το zelda.Θα πάθουμε και τίποτα απο την πολλή άσκηση με τα wii sports..
heyou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Συγγνώμη αλλά γιατί πήρες τέτοιο ρίσκο?Πριν μια μέρα που κοίταξα στο play.com το zelda ήταν sold out.3 ευρώ πιο φτηνό δεν το έχει ή κάνω λάθος?Τέλος πάντων εννοείται σύρμα μόλις εμφανιστεί κάπου το zelda.Θα πάθουμε και τίποτα απο την πολλή άσκηση με τα wii sports.. To χω παραγγειλει απο αρχες Οκτωμβρίου, τοτε που πωλουσε τα παιχνιδια Wii 49 ευρώ!
iSpO_fAcTo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Κάτσε τώρα δηλαδή θα το αγοράσεις 50 ευρώ;
p3tran Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 καπως κουφο, αλλα το bowling φαινεται οτι εχει προκαλεσει τα περισσοτερα ατυχηματα..
telegamesvg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Με το bowling την πατησε και ο γιος μου και αφησε το wii remote ... Eιναι ομως λογικο , γιατι απ'ολα τα wii sports παιχνιδια μονο στο bowling "αφηνουμε" την μπαλα.....!!!!!χεχεχε.. ε ρε μυνησεις που εχει να φαει η Nintendo!!! Πως κανουμε "κατασταση" με τα Μii ???
heyou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Κάτσε τώρα δηλαδή θα το αγοράσεις 50 ευρώ; ναι! η τιμή της παραγγελίας έχει σημασία. Ειχα παραγγείλει το Zelda και το Wii play.
DimitRi_Del Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 ναι! η τιμή της παραγγελίας έχει σημασία.Ειχα παραγγείλει το Zelda και το Wii play. kai egw tote to eixa parageilei me to Red Steel, alla to Red steel to akirwsa tin Kiriaki, epesa eksw me tin pistwtiki:(. Entometaksi to Red Steel elege order placed enw to Zelda leei akoma preordered, kserei kaneis ti paizei?
nkarafo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Kala kai poso as poume pairnete to Zelda me ta taxidromika ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα