Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΝΕS: Donkey Kong, Mario Bros., The Legend of Zelda, Wario's Woods

SNES: F-Zero

Mega Drive: Altered Beast, Ecco the Dolphin, Golden Axe, Sonic the Hedgehog

Turbografx: Bomberman 93, Bonk's Adventure, Dungeon Explorer, Dungeon Explorer, Super Star Soldier, Victory Run.

Polla apo ta games auta exoun ginei leaked kai mporeis na ta katebaseis (apo diafora site:) de kanei na pw) alla de kserw akoma to tropo pou mporeis na ta pekseis. Apo oti lene, ta bazeis stin SD se sigekrimenous fakelous kai paizoun, alla de douleuoun se olous, isos giati einai amerikanika? De kserw akoma.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Xμμμ 19,90€ τα 2000 Points δεν ειναι λιγο τσιμπημενη τι στιγμη που το ποιο φθηνο game απο το virtua console εχει 500 points ?? ή μηπως εγω εχω γινει ..καρμιρης !!!

Δημοσ.
Εννοειται οτι μολις βρει καποιος καπου διαθεσιμο το zelda ....ενημερωνει αμεσως .....οκ?

δεν λεω τιποτα :-D

My precious! :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Μου εχει σπασει τα νεύρα το Play. Ακομα να κανει proccess τα παιχνιδια. Ανυπομονω για το Zelda...

Συγγνώμη αλλά γιατί πήρες τέτοιο ρίσκο?Πριν μια μέρα που κοίταξα στο play.com το zelda ήταν sold out.3 ευρώ πιο φτηνό δεν το έχει ή κάνω λάθος?

Τέλος πάντων εννοείται σύρμα μόλις εμφανιστεί κάπου το zelda.Θα πάθουμε και τίποτα απο την πολλή άσκηση με τα wii sports..

Δημοσ.
Συγγνώμη αλλά γιατί πήρες τέτοιο ρίσκο?Πριν μια μέρα που κοίταξα στο play.com το zelda ήταν sold out.3 ευρώ πιο φτηνό δεν το έχει ή κάνω λάθος?

Τέλος πάντων εννοείται σύρμα μόλις εμφανιστεί κάπου το zelda.Θα πάθουμε και τίποτα απο την πολλή άσκηση με τα wii sports..

To χω παραγγειλει απο αρχες Οκτωμβρίου, τοτε που πωλουσε τα παιχνιδια Wii 49 ευρώ! :mrgreen:

Δημοσ.

Με το bowling την πατησε και ο γιος μου και αφησε το wii remote ...

Eιναι ομως λογικο , γιατι απ'ολα τα wii sports παιχνιδια μονο στο bowling "αφηνουμε" την μπαλα.....!!!!!χεχεχε..

ε ρε μυνησεις που εχει να φαει η Nintendo!!!

Πως κανουμε "κατασταση" με τα Μii ???

Δημοσ.
Κάτσε τώρα δηλαδή θα το αγοράσεις 50 ευρώ;

ναι! η τιμή της παραγγελίας έχει σημασία.

Ειχα παραγγείλει το Zelda και το Wii play.

post-42834-129062940209_thumb.jpg

Δημοσ.
ναι! η τιμή της παραγγελίας έχει σημασία.

Ειχα παραγγείλει το Zelda και το Wii play.

kai egw tote to eixa parageilei me to Red Steel, alla to Red steel to akirwsa tin Kiriaki, epesa eksw me tin pistwtiki:(.

Entometaksi to Red Steel elege order placed enw to Zelda leei akoma preordered, kserei kaneis ti paizei?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...