heyou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 KΑΙ εσυ ησουνα!Δε πιστευω να ειχες το τυχερο 39! Θα παω και το αλλο και το παραλο Σαββατο Αμα ξαναπας στειλε να συναντηθουμε Οχι. Εκείνο ήταν παιδάκι που κέρδισε. Ναι οκ. Να παμε ολα τα Σαββατα, μπας και κερδίσουμε κάποιο Wii δωρεάν Ασε, ψήνομαι για LCD τηλεόραση... Και γιατι δεν ψαχνεις σε καποια ελληνικα κονσολαδικα μηπως και το βρεις μ.τ.χ ??? εχω δει κάποιο στη Στουρνάρη προς την πλατεία Βάθη και ξέρω ένα άλλο σε κάποια κάθετο στην Στουρνάρη στο Πολυτεχνείο.
telegamesvg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Aπαραδεκτη η τιμη 60€ για ενα χειριστηριο (nunchuck + wii remote ) .... Επισης αν σου παθει κατι το sensor bar ??? Δεν βλεπω να κυκλοφορει ως αυτονομο περιφερειακο ...τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ??? Αγοραζεις το sensor bar 250€ και περνεις ενα Wii δωρο ????
avenger Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Αγοραζεις το sensor bar 250€ και περνεις ενα Wii δωρο ???? Βάζεις 2 κεριά LOOOL. http://www.youtube.com/watch?v=74PchFarFas
nkarafo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Logika tha vgei kai sensor bar ksexoristo gia agora. Alla pragmati i timi tou nunchuck kai wii remote einai poli megali. Kai mas "exoun" sto xeri giati sto wii tha exeis to wii sports. E den tha theleis sto mellon na paikseis kai kanena diplo gia na glikatheis? E, tha agoraseis allo 1 xeiristeirio. Kai an theleis kai 4plo tote einai pou tha prepei na doseis gia ola mazi 180 euro!! Diladi eleos. Kai me 180 euro tha epairna kanonika 3 paixnidia. Alla to thetiko toulaxiston einai oti ta pairneis mia fora kai kseberdepses gia oli tin zoi tou Wii.
telegamesvg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Βάζεις 2 κεριά LOOOL.http://www.youtube.com/watch?v=74PchFarFas ΧΕΧΕΧΕΧΕ LOLOLOLOLOLO Αλλα και αυτα τα κερια που χρησιμοποιει ο τυπος ειναι πανακριβα και καιγονται και γρηγορα ...!!! Ποσα τετοια θα χρειαστουν για το ZELDA ??? LOLOLOLOLOLOLOL
asmilon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Απιστευτο που μπορει να παιζει με 2 κερια αντι για την Sensor bar! Απλα δηλαδη διαβαζει τις IR ενδειξεις που στελνει η sensor bar για να εχει μεγαλυτερη ακριβεια και ολη η επικοινωνια γινεται μεσω του Bluetooth απο το χειριστηριο του Wii...
iSpO_fAcTo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά τελικά για την Ελλάδα θα υπάρχουν τα εξής παιχνίδια για download: Donkey Kong, Mario Bros., Wario's Woods, Bomberman '93, Bonk's Adventure, and Super Star Soldier. Το Mario 64 που είναι; http://www.nintendoworldreport.com/newsArt.cfm?artid=12493
nkarafo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Ego den exo katalavei to eksis. To wii remote epikoikonei me to Wii meso bluetooth? Kai an nai, tote oi iperirthres IR tou sensor bar pou pane? Pos diladi ginetai i asirmati epikoinonia?
heyou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Η sensor bar χρησιμοποιείται μόνο στην περίπτωση που το wii-mote χρησιμεύει σαν pointer στην οθόνη. Δίνει πληροφορίες για την ακριβή θέση του mote στο χώρο έτσι ώστε ο Pointer να βρίσκεται εντός οθόνης. Το wii-mote έχει δέκτη υπερύθρων στην κορυφή.
asmilon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δε δινει την ακριβη θεση του wiimote στον χωρο, αυτο το κανει ο μηχανισμος που ειναι μεσα στο χειριστηριο. Η χρησιμοτητα της sensor bar ειναι να δειχνει στο χειριστηριο του wii που ακριβως ειναι η οθονη στελνοντας του υπερυθρα σηματα. Αυτο μετα υπολογιζει την αποσταστη και τις γωνιες και στελνει στην κονσολα τα αποτελεσματα που μεταφραζονται σε ακριβη κινηση του κερσορα ή του στοχου (τουλαχιστον αυτο καταλαβα μετα το βιντεο με τα 2 κερια) Οποτε προφανως το χειριστηρο που θα κραταμε ειναι αρκετα περιπλοκο και εν μερει εξηγει την μεγαλη του τιμη...
polakis21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά έχω το wii κι έχω πορωθεί.οκ Αλλά θα μου πει κανείς πώς μπαίνουν στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ???? Τί διάολο γίνεται?Δεν θέλω να μπω με wireless, θέλω κανονικά με μόντεμ και καλώδιο,όπως στο xbox.Δεν γίνεται?Θα μου πει κάποιος τί πρέπει να πάρω γιανα μπω στο nintendo internet?
asmilon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Υπαρχει USB καρτα δικτυου για το Wii που επιτρεπει την ενσυρματη δικτυωση, απλα δυστυχως πωλειται ξεχωριστα... Ευτυχως εχω ασυρματο ρουτερ, οποτε οταν με το καλο το παρω δε θα εχω τετοιο προβλημα.
nkarafo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Den to exo to wii alla pistevo oti tha theleis wireless. Diladi enan wireless router 'i to Nintendo USB WiFi Connector pou eixe vgei arxika gia to DS alla epeidi einai kai afto wireless kai dimiourgei hot-spot kanei tin douleia tou. Afta ta 2 kata 99% pistevo oti tha doulevoun apsoga. Den mporo na skefto kati allo. Gia pes mas polaki pou exeis kai oraia fili, tin Eleni, pos sou fainetai to Wii me to Wii Sports mexri stigmis ?
heyou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Eντάξει, κάποιοι πήραν το Wii πιο νωρίς απο την 'επίσημη', μην τα θέλουν και όλα δικά τους! Απο τις 8/12 ενεργοποιείται η on-line υπηρεσία και σε 2-3 βδομάδες ξεκινά διάθεση opera browser και virtual console.
Rebel21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 o klasikos o ellinas pou otan parei kati prwtos den to leei oute stin mana tou giati fovate oti tha parei kai auti.are ellinares mia zwi ta idia. osoi einai apo athina as kanoun mia volta prws to console club stin l.irakleiou mporei kai na vroun kanena sinithws fernei nwritera an kai twra einai arga. akoma thelw na pw oti apo oti exw dei to wii dixnei poli asxima se opoiadipote lcd tv high def kalitera an exei kapoios mia sdtv na tin kratisei giati den axizei na parei alli logo tou wii.se mia sdtv to wii tha petaei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα