Donacgr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 xthes eida gia proti fora to trailer tou redsteel! kai emina! etsi tha einai o xirismos? kala to exo parei me to pou vgenei to Wii
heyou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 xthes eida gia proti fora to trailer tou redsteel! kai emina! etsi tha einai o xirismos? kala to exo parei me to pou vgenei to Wii πριν βιαστείς να κανεις την αγορα, διαβασε τα reviews απο διαφορα ηλεκτρονικά περιοδικά πχ ign κτλ
Braveheart1980 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 xthes eida gia proti fora to trailer tou redsteel! kai emina! etsi tha einai o xirismos? kala to exo parei me to pou vgenei to Wii Για το εν λογω game υπαρχουν διφορουμενα review Aλλοι το θαβουν,αλλοι το εκθειαζουν Οποτε καλυτερα να το παιξεις πρωτα και επειτα να το αγορασεις Δες αναλυτικα βαθμολογιες εδω
TH_boy_20 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 re paidia gia na min diavazw 40 selides mporei na mou pei kapoios ean to wii paizei paixnidia tou gamecube kai ean epishs paizei dvd tainies. euxaristw polu!!!!!
kostacurtas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 re paidia gia na min diavazw 40 selides mporei na mou pei kapoios ean to wii paizei paixnidia tou gamecube kai ean epishs paizei dvd tainies.euxaristw polu!!!!! Τα παιχνιδια του Gamecube τα παιζει ολα χωρις κανενα προβλημα το Wii. Ταινιες DVD δεν παιζει το Wii. Θα βγει μια εκδοση του Wii μεσα στο 2007 στην Ιαπωνια και Αμερικη που θα εχει αυτη την δυνατοτητα, για την Ευρωπη δεν ξερουμε ακομα κατι.
heyou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 re paidia gia na min diavazw 40 selides mporei na mou pei kapoios ean to wii paizei paixnidia tou gamecube kai ean epishs paizei dvd tainies.euxaristw polu!!!!! παιζει παιχνίδια του gamecube, δεν παίζει dvd ταινιες. Παίζει ομως ταινίες σε μορφή AVI και MOV που βρισκονται σε κάρτα SD. Δεν γνωρίζουμε ακομα αν θα παίζει ταινίες ή οτιδήποτε άλλο με τη χρήση usb stick ή εξωτερικού σκληρού δίσκου (έχει 2 USB θύρες) Ελπίζω να σε κάλυψα
nikza Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 παιζει παιχνίδια του gamecube, δεν παίζει dvd ταινιες. Παίζει ομως ταινίες σε μορφή AVI και MOV που βρισκονται σε κάρτα SD. Δεν γνωρίζουμε ακομα αν θα παίζει ταινίες ή οτιδήποτε άλλο με τη χρήση usb stick ή εξωτερικού σκληρού δίσκου (έχει 2 USB θύρες) Ελπίζω να σε κάλυψα οι ταινίες απο την sd θα χρειάζεται να μετατραπούν (όπως γίνεται στο psp και iPod)? ή απλά όπως την κατεβάζεις την αντιγράφεις στη μνήμη και την αναπαράγεις? αν είναι τόσο απλή διαδικασία θα είναι πολύ εξυπηρετικό!
winmik2kx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μη παίρνετε όρκο ότι θα βγει άλλη έκδοση με dvd playback... Ένα Wii Channel μάλλον θα προστεθεί, με χρέωση ή χωρίς...
heyou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 οι ταινίες απο την sd θα χρειάζεται να μετατραπούν (όπως γίνεται στο psp και iPod)?ή απλά όπως την κατεβάζεις την αντιγράφεις στη μνήμη και την αναπαράγεις? αν είναι τόσο απλή διαδικασία θα είναι πολύ εξυπηρετικό! Διάβασε το παρακάτω. Προφανώς τα βίντεο θέλουν μετατροπή. http://wii.qj.net/tags/wii-video-9/11211 The key thing to note here is that the Wii is only capable of playing back Motion JPEG video files. Interestingly enough, the Wii can playback Motion JPEG files in both .mov and .avi containers. This does not mean the Wii will playback any type of .mov or .avi you find on the internet. A lot of .avi movies on the internet are actually MPEG-4 ASP (aka Xvid aka Divx) video files and NOT Motion JPEG. A lot of .mov files on the internet are actually Sorenson, MPEG-4 or H.264 video files and NOT Motion JPEG.
kostacurtas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 PS3 vs. Wii - Apple style video! Χε χε πολυ καλο! Δεν ξερω για εσας αλλα εγω θα επαιρνα το Wii!
panther_512 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 IGN reviews RED STEEL 6.0 "red steel does not live up to the hype. it delivers everything EXCEPT gameplay control"... panther μαλλον ειχα δικιο τελικα... επισης να σου πω μερικα πραγματα που ΔΕΝ τα λενε τα reviews.. (αν και με "χαλασμενο" κοντρολ, δεν βλεπω πραγματικα ουτε ενα μικρο λογο να ασχοληθεις μαζι του (εκτος αν δεν εχεις αλλη κονσολα)) here we go: σε μερικες πιστες τα γραφικα ειναι σχετικα (για wii) καλα. σε καποιες αλλες ομως ειναι απλως ΑΘΛΙΑ, και υπαρχουν πολλες στιγμες που το framerate πεφτει τοσο που μπορεις να μετρας τα frames καθως εναλλασονται στην τηλεοραση σου. αυτα. Σε αυτήν την περίπτωση δεν είχες δίκιο κι εγώ άδικο. Το είχα αναφέρει πρίν από πολύ καιρό ότι διατηρούσα πολλές επιφυλάξεις για το χειρισμό του Red Steel. Αυτό που δεν περίμενα ήταν να έχει πρόβλημα το παιχνίδι και σε άλλους τομείς που η ίδια η Ubi hyparise. Όπως την ΑΙ, που λέγαν και καλά ότι θα είναι επιπέδου FEAR. Τέσπα, από το COD3 review κατάλαβα ότι το RS θα έχει σοβαρά προβλήματα και μετά από τα πρώτα κιόλας reviews διαπίστωσα μετά μεγάλης μου λύπης ότι το παιχνίδι είναι πατάτα. Απογοητεύτικα όπως είπα και πρίν, διότι παρακολουθούσα συνεχώς την εξέλιξη του παιχνιδιού και πίστευα ότι έπεσε πολύ δουλειά και μεράκι για τη δημιουργία του. Από κεί και πέρα, δεν βρίσκω το λόγο να μή διατηρώ ακόμα την αισιοδοξία μου για τις ικανότητες της κονσόλας. Τα ίδια συνέβηκαν και με το DS στην αρχή. Και ούτε πιστεύω ότι μόνο το Zelda αξίζει από τους launch τίτλους. Όσον αφορά όμως τις ικανότητες του Wii για τα FPS παιχνίδια, πιστεύω μόνο με το Metroid Prime 3 θα καταλάβουμε αν είναι όντως καλό. Το COD3 πάντως είναι πολύ ενθαρρυντικό. Πάντως από βίντεο gameplay που είδα για το MP3, το παιχνίδι απλώς αφιερώνει (control-wise). Τέλος πάντων, πολλά έγραψα και ζαλίζομαι. Έχω βουλωμένο μάτι και δεν μπορώ να γράφω για πολύ ώρα μόνο με το ένα.
Daredevil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Τέλος πάντων, πολλά έγραψα και ζαλίζομαι. Έχω βουλωμένο μάτι και δεν μπορώ να γράφω για πολύ ώρα μόνο με το ένα.lol sou peta3e kanenas kana wiimote se co-op mode??
panther_512 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 lol sou peta3e kanenas kana wiimote se co-op mode?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Μακάρι να ήταν αυτός ο λόγος. Η πραγματικότηα είναι πολύ πιό απίστευτη. Κατέβηκα το πρωί να μπώ στο αμάξι να πάω δουλειά και την ώρα που έβαζα το κλειδί στην πόρτα, μιά κωλόμυγα γυρόφερνε μπροστά στο πρόσωπό μου. Της έδωσα στο τέλος ένα χαστούκι και εξαφανίστηκε. Μέσα σε 2 λεπτά το αριστερό μάτι μου άρχισε να τσούζει απίστευτα και ένιωθα σαν να μπήκε ζουζούνι μέσα. Πάω πάλι πάνω στο σπίτι να πάρω μιά μπατονέτα να βγάλω το υποτιθέμενο ζουζούνι. Ζουζούνι δεν βρήκα, αλλά το μάτι είχε πρηστεί τόσο πολύ λές και είχα φάει αλλεπάλληλες μπουνιές. Λέω από μέσα μου "Κάτι δεν πάει καλά" και με ένα μάτι πλέον παίρνω το αμάξι και κατευθείαν οφθαλμίατρο. Τελικά, η μύγα που μου επιτέθηκε δεν ήταν απλή μύγα, αλλά ένα γ@μημένο κυπριακό είδος που το λένε Λούκο και το οποίο πηγαίνει στα ζώα και εκτοξεύει σκουλήκια μέσα στα μάτια, τη μύτη ή το στόμα τους. Σε αυτή τη περίπτωση το ζώο ήμουν εγώ. Μου έβγαλε 44 σκουληκάκια από το μάτι και μου είπε ότι έσπασα το ρεκόρ, μιάς και το προηγούμενο ήταν 39. Η μάνα μου που είναι Κυπραία και της το είπα από το τηλέφωνο, πρώτη φορά άκουσε στη ζωή της για τέτοιο πράγμα. Περιμένω την βαθμολογία σας για το απίστευτο της όλης φάσης. Με άριστα το 10, όπου 10 θα έπαιρνε αν μου έπεφτε από τον ουρανό ένα Wii στο κεφάλι, του βάζω ένα 8.
xalia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 omg panther περαστικά! Ποιο πιθανό ήταν να σου πέσει το wii!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα