apple64 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Panther στο site που έχει αυτά τα τρία ωραία μπανεράκια που έχεις για υπογραφή το 41,6% του κόσμου πιστεύει ότι το Wii θα βγει πρώτο σε αυτή την γενιά!!! Το 360 παίρνει 36,4 και το PS3 22%. Αν πάντως το Wii τερματίσει πρώτο θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά που η κονσόλα με τα χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά θα κερδίζει την μάχη. Ενδιαφέρον...
telegamesvg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Kapoios konta sta liosia na pame sto event giati barieme na pao monos? Kserete gia poso kairo tha kratisi? tha mporoume na katebasoume paliotera nintendo games kai na ta peksoume sto wii? Παμε παρεα ???
Daredevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Panther στο site που έχει αυτά τα τρία ωραία μπανεράκια που έχεις για υπογραφή το 41,6% του κόσμου πιστεύει ότι το Wii θα βγει πρώτο σε αυτή την γενιά!!! Το 360 παίρνει 36,4 και το PS3 22%. Αν πάντως το Wii τερματίσει πρώτο θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά που η κονσόλα με τα χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά θα κερδίζει την μάχη. Ενδιαφέρον... Five Reasons why the Wii Will Disappoint Gamedaily bravely battles all the positive media surrounding the Wii, citing five possible reasons as to why it could fall flat on its buttocks. Lack of loyal customers from GC, price advantage will erode and of course the inferior graphics. Five reasons for Wii to fail - Inferior graphics - Lack of software support - Low levels of brand loyalty from GC owners - Price advantage will erode - Wii remote is clumsy at times Read More: Gamedaily
Daredevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Red Steel for Wii is Hugely Disappointing Gamespot has reviewed the FPS for Wii called Red Steel. It was perhaps one of the first titles we all heard of for the Wii and seemed rather promising. Despite its promising control scheme, it is plagued by vast amounts of buggy gameplay and as a result has been awarded a 5.5/10. Look elsewhere! Red Steel isn't completely devoid of merit, but it's a half-baked, buggy game that feels rushed and poorly executed. There's a good concept in here somewhere, as a swords-and-guns shooter pitting you against yakuza villains certainly seems like it could be very exciting. However, the experience itself hardly fulfills any of the promises behind it. So if you're looking for an exciting new way to simulate gunning or cutting lots of dudes down using the Wii Remote, you'd best keep looking. Read More: Gamespot
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 WII is fun Material Defender 1032
apple64 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Gamedaily bravely battles all the positive media surrounding the Wii, citing five possible reasons as to why it could fall flat on its buttocks. Lack of loyal customers from GC, price advantage will erode and of course the inferior graphics. Προφανώς αυτοί ξέρουν καλύτερα από τους επενδυτές του Nikkei που αγοράζουν σαν τρελοί μετοχές της Nintendo προεξοφλώντας την επιτυχία του Wii. Εσύ τι λες; Ποια είναι πιο αξιόπιστη ένδειξη; Οι δημοσιογράφοι του gamedaily ή οι επενδυτές που χώνουν το ζεστό τους χρήμα;
panther_512 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Red Steel for Wii is Hugely Disappointing Kρίμα για το Red Steel.... Και κρίμα για εμάς που θέλαμε έναν FPS launch τίτλο της προκοπής.... Εγώ προσωπικά διατηρούσα τις επιφυλάξεις μου για το χειρισμό και περίμενα τα reviews να δώ άμα διορθώθηκαν τα διάφορα προβλήματα που είχαν οι πρώτες version. Αλλά αυτά που διαβάζω στα διάφορα reviews ξεφεύγουν πέραν του χειρισμού. Βλακώδης ΑΙ, μεγάλη διαφορά στην ποιότητα μεταξύ των διαφόρων πίστων, lag στο χειρισμό του σπαθιού.... Θα περιμένω και για το review του IGN, το οποίο εμπιστεύομαι πιό πολύ απ'όλα τα άλλα sites να δώ τί θα πούν και οι ίδιοι, αν και λίγο πολύ ξέρουμε τί να περιμένουμε, μιάς και ο Boson το είχε πεί ότι το COD3 στο Wii έχει το καλύτερο χειρισμό από τα άλλα FPS στο Wii ( Red Steel δηλαδή). Απ'ότι φαίνεται, όπως είπα και σε προηγούμενο πόστ μου, το Wii φαίνεται να ακολουθεί την ίδια οδό με το DS. Θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να εξεικιωθούν οι devs με το χειρισμό. Από κεί και πέρα, ειδικά τα sites MaxConsole και Gamespot δεν θα τα λάμβανα και τόσο σοβαρά υπόψην. Καί στα 2 sites υπάρχει έντονο anti-Nintendo κλίμα σε αντίθεση με τα forum τους, όπου οι διαμαρτυρίες πάνε κι έρχονται καθημερινά για τη στάση τους αυτή. Ειδικά το MaxConsole. Μήν βγεί άσχημη είδηση για τη Nintendo, πρώτο απ'όλα θα πεταχτεί να τη δημοσιοποιήσει.
DimitRi_Del Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Ρε πάνθερ με ξενέρωσες τώρα, περιμένω πως και πως για το Red Steel και το έχω προπαραγγείλει απο play εδώ και ένα μήνα. Με αυτά που διαβάζω και από άλλα σάιτ, ότι όλοι είναι ψιλοαπογοητευμένοι με το χειρισμό,κλπ το σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελεία. Θα το σκεφτώ πάρα πολύ τις επόμενες μέρες και θα πράξω.
panther_512 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Ρε πάνθερ με ξενέρωσες τώρα, περιμένω πως και πως για το Red Steel και το έχω προπαραγγείλει απο play εδώ και ένα μήνα. Με αυτά που διαβάζω και από άλλα σάιτ, ότι όλοι είναι ψιλοαπογοητευμένοι με το χειρισμό,κλπ το σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελεία. Θα το σκεφτώ πάρα πολύ τις επόμενες μέρες και θα πράξω. Κι εγώ ξενέρωσα ρε συ. Όταν μιλούσατε τότε για τις προπαραγγελείες που κάνατε, εγώ το είχα πεί ότι δεν προπαραγγέλνω τίποτα αν πρώτα δεν βεβαιωθώ για το τί παίρνω. Από κεί και πέρα, τα FPS τα έχω σκυλοβαρεθεί. Το τελευταίο που έπαιξα ήταν το FEAR, το οποίο ήταν ΠΑΤΑΤΑ και συμβουλεύω τους XBOX360 κατόχους να μή πετάξουν τα λεφτά τους για το παιχνίδι αυτό. Αν ξαναέπιανα FPS τίτλο, θα ήταν μόνο στο Wii και αυτό μόνο και μόνο για το καλύτερο χειρισμό. Ειδικά με το Red Steel απογοητεύτικα πολύ, διότι παρακολουθούσα ανελλιπώς το blog της UBI και μου δόθηκε η εντύπωση ότι έπεσε πολύ δουλειά και μεράκι για τη δημιουργία του. Αλλά, απ'ότι φαίνεται, θα πρέπει να περιμένουμε για το Metroid Prime 3 για να δούμε πραγματικά καλό FPS στο Wii....
Phspgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Τουλάχιστον ο χειρισμός στο demo του metroid είναι μια χαρά Και υποκειμενικά ανώτερος σε σχέση με τα συμβατικά χειριστήρια. Για μένα τουλαχιστον συγχρονο doom-clone χωρίς mouse δεν υπηρχε περιπτωση να παίξω. Ε αυτήν ήταν η πρώτη φορά που δεν με πείραξε καθόλου η έλειψη του. Wiimote rulez :twisted:
wiimaniac Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 loipon katathetw kai egw tin apopsi oy meta apo episkepsi sto event. logo periorismenoy xronoy prolava na paixw poly liga. ex opseos i konsola exei to megethos poy perimena, to wiimote to fantazomoyn pio megalo kathos kai to nunchuck. parola ayta tairiazoyn teleia sto xeri. apo kataskeyi to wiimote poly demeno kai stivaro. i apokrisi twn kinisewn me to paixnidi itan poly kali. gia to poinder prepei na stekesai arketa makria gia na paizeis pio aneta. to Wiimote to synithizeis oxi se 10 lepta se 1 lepto. poly kalo. epaixa wii play, tennis, wario. play: mpiliardo kai o agwnas me tin agelada kai to ping pong poly kala kai poly diaskedastika ta ypoloipa kala alla den trelathika. tennis: kalo, mia mellontiki ekdosi tennis tha einai korifaia wario:poly syntoma ta paixnidia toy, prepei na exei para polla omws gia na soy kratisei to endiaferon. ta alla opws ta eida Excite track: grafika poly liga perivallon poli aplo, den trelathika katholoy kai den moy irthe i epithimia na to pexw katholoy. (o afwnas me tis agelades itan kalyteros...) Rayman: xalia grafika, olo pixel, apogoiteytiki eikona se sxesi me ta screanshots. Metroid: kala grafika Zelda: ti na pw den xerw ta grafika den me enthoysiasan. kapoy stin arxi malista vlepw to skoyfo toy link nai xanetai san na mpaini mesa stin plati toy (den xerw pws legetai ayto to provlima)kai thimithika palies epoxes... den to epaixa, mi sas pw oti tha variomoyn kiolas giati exw dei ayto to videaki apreires fores... symperasma: to hardware axizei ta lefta toy. ta paixnidia den eimai sigoyros. prepei na perimenoyme gia kalytera kai fysika na pesei kai kana crackarisma gia na swthoyme! to event kalo, i moysiki arketa dynata. o mixalis apsogos kai kalo paidi!
BucketheadGR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ωρέ παιδιά. Να ρωτήσω κάτι. Τo NFL θα είναι στους launch τίτλους; Βασικά...θα κυκλοφορήσει Ευρώπη; Γιατί αν δεν μπορεί κάποιος να παίξει USA παιχνίδι σε Ευρωπαϊκή έκδοση Wii...κλάφτα Χαράλαμπε.
DimitRi_Del Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Από κεί και πέρα, τα FPS τα έχω σκυλοβαρεθεί. Αν ξαναέπιανα FPS τίτλο, θα ήταν μόνο στο Wii και αυτό μόνο και μόνο για το καλύτερο χειρισμό. Αλλά, απ'ότι φαίνεται, θα πρέπει να περιμένουμε για το Metroid Prime 3 για να δούμε πραγματικά καλό FPS στο Wii.... Ποτέ δε μου άρεσαν τα FPS μέχρι την στιγμή που έπεξα Metroid Prime στο GC & Halo στο xbox (το Halo το είχε δώρο μέσα στο κουτί του xbox:-D ). Έχω δοκιμάσει να παίξω και άλλα παιχνίδια αλλά δε με κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα παράτησα. Γενικά δε μου αρέσουν τα FPS (είμαι τύπος adventure,plattform,puzzle,3d person παιχνίδια), αλλά στο Wii περιμένω να παίξω κάτι το διαφορετικό και γι'αυτό ποντάρω στο RedSteel. Όσο για το MP Corruption, το περιμένω πως και πως (ελπίζω να μην πάθω τα ίδια που παθαίνω τώρα με το Red Steel)
privateer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 http://popsci.typepad.com/popsci/2006/11/wii_broke_it.html
Blackjim Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 mia erwtisi , to Wii tha pairnei mono "dika tou" diskakia , etsi? Media 12 cm Wii Optical Disc 8 cm GameCube Optical Disc (den exei skliro) ara kopies tis ksehname pros to paron , swsta? poso tha kostizoun ta kala ta games tou?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα